omega333 03.08.06, 22:13 Jestem tu pierwszy raz, musze najpierw poczytac i rozejrzeć sie. Czy jest ktoś z Częstochowy? Właśnie dziś skończyłam 50 lat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozefina33 Re: Częstochowa 03.08.06, 22:21 Wszystkiego najlepszego na drugie pólwiecze,zdrówka ,wszelakiej pomyślności i zaglądaj tu do nas.Zapewniam Cię ,że warto. Odpowiedz Link
mira54 Re: Częstochowa 03.08.06, 22:22 Witaj omego333, poczytaj i poklikaj z nami. A z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrówka i samych słonecznych dni w dalszym życiu. Odpowiedz Link
natla Re: Częstochowa 03.08.06, 22:25 Oooo moja droga, to tak łatwo Ci nie przejdzie. Biegaj do sierpniowej Gawiarenki (wątek) i wkupuj się. Poza tym musimy oblać Twoje urodziny. Już tam lece z tortem. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Częstochowa 04.08.06, 05:16 Witaj omego a gdzie twoja alfa? Odwiedzam Częstochowę, gdy robie pierwszą dłuższą trasę samochodem , udaję się tam zawsze po św, Krzysztofa i jak dotąd patron kierowców spisuje mi się na medal . Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin . Sto lat...))) Odpowiedz Link
e-baba Re: Częstochowa 03.08.06, 22:28 Witaj, Omego, serdecznie. A z okazji urodzin (piękny okragły jubileusz) - zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności Ci życzę. A co do Twojego pytania - są tu ludzie z całej Polski i spoza jej granic także, ale z Częstochowy chyba akurat nikogo wśród nas nie ma. Tym niemniej zapraszam Cie serdecznie w imieniu pozostałych forumowiczów - do czytania i pisania tutaj. Rozejrzyj sie, poczytaj i jeżeli poczyjesz, że sa tutaj bratnie dusze - zostań z nami. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Częstochowa 03.08.06, 22:51 Witaj Omego i wszystkiego naj..naj..Ci zyczę w dniu urodzin i jak mówi Natla,nie ma że tamto-owamto,to trzeba uczcić koniecznie w nasze gawiarence))) Życzę Ci miłej zabawy z nami,napewno spodoba Ci się tutaj. Odpowiedz Link
dankarol Re: Częstochowa 03.08.06, 23:08 Witaj Omego, samych radości na urodziny. Baw sie dobrze. Ktoś był z Częstochowy. A jak nie to my jesteśmy. Odpowiedz Link
kryzar Re: Częstochowa 03.08.06, 23:47 też witam półwieczną dziewczynę i w zdrowiu życzę następnego półwiecza. A ta osoba ze świętego miasta, czy czasem nie z Częstochowy? Odpowiedz Link
natla Re: Częstochowa 03.08.06, 23:51 Nie wiem Krysiu, bo się tylko raz pokazała w "Skad przybywamy". Odpowiedz Link
tofika Re: Częstochowa 03.08.06, 23:56 omegus, jakprzemyslnie zatailas, tytul watku, taki tu, a TY masz dzis Swieto, Najserdeczniejsze zyczenia , duuuuuuzo radosci nacodzien, pieknie zapamietasz, Te urodziny Pobywaj wiec z nami , juz teraz, jak moglabys inaczej? , zostawic nas? Badz! Odpowiedz Link
omega333 Re: Częstochowa 04.08.06, 20:38 Po pierwsze WIELKIE dzięki za życzenia. Tak akurat sie złożyło ,że w takim dniu <nie było to celowe> wpisałam się.Muszę nauczyć się latać po Waszej stronie i poznać Was <dużo tego>.Przykro mi że nie w najbliższym czasie, bo w niedziele wyjeżdżam do znajomej z innego forum.Zafundowałam sobie taki prezent urodzinowy.Do "zobaczenia" po powrocie. Odpowiedz Link
albin55 Re: Częstochowa 04.08.06, 21:04 wprawdzie po raz pierwszy tu ale zyczenia złozyc moge Megaorgazmóów życze czas na to chyba najlepszy)))))))))Witam wszyskich Odpowiedz Link