16.08.06, 20:34
....a czemóż to nas osieracasz? wink
Wracaj szybko, bo "pasujesz" wink)
Obserwuj wątek
    • luckanowa Re: Luckanowa 16.08.06, 20:48
      Hej!! Tak łatwo to mnie sie nie pozbędziecie!!!
      To tylko krótka nie dyspozycja mojego koputerka!sad
      Dzisiaj mąż wraca ze szkolenia to musi!!!!!! to szybko nprawić!!!!
      Innego wyjcia nie ma! No chyba, że będę dalej meczyć jego komp.smile
      Mam nadzieję, że nie zapomnicie o mnie!! smile
      Hej !Krakusy, czy możemy sobie coś zorganizować jeszcze w sierpniu???
      Proszę, proszę taka jestem samotna ! smile smile smile
      • natla Re: Luckanowa 16.08.06, 20:53
        No to powiedz "staremu", żeby się pospieszył, bo inaczej będzie musiał okna
        szklić. wink))) My tu działamy szybko i radykalnie. wink)
        • luckanowa Re: Luckanowa 16.08.06, 21:08
          Dobra, dobra powiem, ale najpierw musi tu być!
          Ale dzisiaj jeszcze "hulaj duszo męża nie ma "!!smile))))
          • natla Re: Luckanowa 16.08.06, 21:16
            No to hulaj wink)
            • del.wa.57 Re: Luckanowa 16.08.06, 21:21
              Tylko nie zapomnij butelek powynosić po impreziesmile)))))))))))))))))))))))))))))
              • luckanowa Re: Luckanowa 16.08.06, 21:37
                Co Wy!! Ja tylko z odkurzaczem i ścierką !
                Całkiem miłe towarzystwo!
                Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma !!! sad
                Ale, nie bój nic !!! Też cos nie coś innego potrafię! smile
                Hej! Krakuski i Krakusy!!
                Czy ktoś z Was lubi tańczyć salse?
                Szukam mozliwości nauki!
                Tylko samej to raczej ciężko! sad
                A mój szanowny malżonek, do tego jak .... !
                • natla Re: Luckanowa 16.08.06, 22:02
                  A jeszcze się tańczy salsę? Ja ostatnio bardzo jestem nieobeznana...sad
                  Pomolestuj Dankarolkę...wink)
                  • luckanowa Re: Luckanowa 16.08.06, 22:05
                    A niech się i nie tańczy!! Chodzi o to by się trochę rozruszać, a salsa jest
                    idealna!
                    Dzieki za typ!
                    • natla Re: Luckanowa 24.08.06, 23:41
                      Jak Ci zazdroszczę tej jazdy do Krakowa i głośnego słuchania muzyki. Też mi
                      tego brakuje, choć żyje spoko i bez hałasu. smile
                      Co nowego w K-owie?
                      • krista57 Re: Luckanowa 25.08.06, 08:44
                        Szkoda,że nie mieszkam w Krakowie.Polecialabym z Tobą na kurs salsy.
                        Tak mnie rozochociłas tym "życiem",że zaraz tu i teraz idę do kina
                        zamiast zając sie pieczeniem ciasta na weekend.
                        • luckanowa Re: Luckanowa 25.08.06, 20:28
                          Dla mnie Kraków jest miejsce gdzie odzyskuję wiarę w ludzi!!
                          A co do salsy to mam nadzieję, że kiedyś to w końcu zrobię i nie będzie już
                          problemów z pytaniem: zjeść kolację czy może lepiej nie ! sad
                          Uwielbiam gorące rytmy południowo-amerykańskie!!
                          Słuchając tej muzyki czuję,że żyję!!( Nawet sprzątanie idzie mi lepiej!)
                          Czy nie ma nikogo z Krakowa kto podzielał by moje zdanie marzenia?????
                          • regine Re: Luckanowa 25.08.06, 21:43
                            Biegnij na pocztę, coś Ci wysłałam. Pozdrawiam smile))
                            • regine Re: Luckanowa 25.08.06, 22:12
                              Potwierdź, proszę czy przesyłka dotarła. Pytam, bo wygląda to tak, jakbym ją do
                              siebie wysłała...Coś z pocztą gazety jest, lub wpisałam zły adres ?
                              • luckanowa Re: Luckanowa 25.08.06, 23:19
                                Oczywiście dotarła i już masz odpowiedz!!! Pa !
                                • regine Re: Luckanowa 26.08.06, 00:32
                                  Będę, bez obaw, jestem tu już zbyt długo. Nie mogę się rozstać smile)
                                  Jakby co, to pisz na pocztę, zawsze odpowiem. Dziękuję smile
                                  • regine Re: Ku przypomnieniu.... 26.08.06, 00:36
                                    Pamiętaj jedno, odpowiadaj każdemu, w jego wątku, znajdziesz wszystko w
                                    czerwonych linkach u góry. Bo szukałam odpowiedzi i nie mogłam znaleźć. Traktuj
                                    to jako dobrą podpowiedż. Kto pyta, nigdy nie błądzi. Też kiedyś byłam "nowa",
                                    pytałam, robiłam błędy...Cóż uczymy się całe zycie smile
                                    • tofika Re: Luckus... mam 08.09.06, 16:27
                                      napisz mi cos na tofika@gazeta.pl
                                      to Ci podesle moj gg,,
                                      narazie calkowicie do poznych wieczornych wybywam... z komp..
                                      trzymaj milutko..smile
                                      • tofika Re: Luckus... mam 09.09.06, 10:42
                                        Lucynko, zerknij na poczte...
                                  • dankarol Re: Luckanowa 09.09.06, 21:31
                                    Lucuś oczywiście, że jak ktoś z forum jest w Krakowie to sie staram spotkać.
                                    Niestety sam Kraków jakoś ubogi w forumowiczów
                                    • krista57 Re: Luckanowa 09.09.06, 21:40
                                      A nie masz czasem urlopu lub jakiegos wolnego dnia najlepiej dwóch w dniach
                                      19-26 wrzesnia to ja i jeszcze inne forumowiczki maialyby dla Ciebie propozycjesmile
                                      • luckanowa Re: Luckanowa 09.09.06, 22:19
                                        Kochane baby!
                                        19 i 20 wrzesnia jestem na Taropaku w Poznaniu.
                                        Mamy zaproszenie od firmy, ktora sie tam wystawia.
                                        Ale słucham Waszej propozycji i chętnie się dopasuję!!!!smile
                                        • maladanka Re: Luckanowa 10.09.06, 15:30
                                          a nie byłaś czasem na paradzie jamników dzisiaj? - co roku planuje i ciągle za
                                          późno sie dowiaduję o dacie
                                          • maladanka Re: Luckanowa 12.09.06, 18:53
                                            hej, nie poderwałaś mi czasem Lolka na spotkaniu z Dankarolką? Lolek
                                            bowiem "mój ci jest" smile
                • del.wa.57 Re: Luckanowa 16.08.06, 22:03
                  Dobra,dobra nie tłumacz się,ścierka,odkurzacz ble..ble..Kota niema myszy
                  harcująsmile))))))))
                  Oj,daleko mi do Ciebie,daleko Krakowianko i salsy z Tobą nie zatańczę buuuuuu.
                  No to witaj w klubie/mój/ma to samosmile))))
                  • luckanowa Re: Luckanowa 13.09.06, 22:52
                    Witajcie "staruszki"!!! smile
                    Przepraszam za przerwę, ale znowu miałam problemy z ... mamą, ale jest już
                    lepiej.
                    No powiedzmy normalnie!!
                    Lolka nie mialam okazji poznać, ale Danusia dużo mi o nim opowiadała.
                    Spotkałyśmy się już po przemarszu jamników!! sad
                    BYło tak : mocna kawa, fantazja kucharza, kelner nie podobny do kelnera, ale za
                    to pogadałyśmy jak stare znajome!!! Dla mnie było bardzo miło, a mam nadzieję,
                    że dla Danki również !!
                    • dankarol Re: Luckanowa 13.09.06, 22:57
                      Pewnie że miło. Dobrze, że sie odezwałaś, bo juz miałam listy gończe rozsyłać.
                      Cieszę się, że juz lepiej z mamą. Pozdrowionka
                      • luckanowa Re: Luckanowa 13.09.06, 23:14
                        Witaj i przepraszam, że się do Ciebie nie odzywałam, ale wiesz jak to jest z
                        czasem!!!
                        A wczoraj mysłałam, że umrę objadłam się winogronami i zakonczyłam to kawą
                        zimna kawą i to było błąD!!!!
                        Zmykam do łóżka jutro znowu praca!!! sad
                        Dobrej nocki wszystkim!!! smile
                        • tofika Re: Luckanowa 14.09.06, 09:10
                          aha....
                          poszlas prackowac... smileczyli nie nudziszsmile
                          • luckanowa Re: Luckanowa 14.09.06, 22:54
                            Witam!!
                            Powiem tak : na brak pracy w pracy nie narzekam!!!!
                            Ale, myślę, że ja to lubię!
                            • tofika Re: Luckanowa 06.10.06, 11:24
                              Luckus , Ty taaaaaaaaaaaaaaaaaka zapracowana..
                              to dobrze, bbb dobrze bedziesz miala" kase"smileno tak,, bez kasy ani ruszsmile
                              • luckanowa Re: Luckanowa 06.10.06, 22:26
                                Eee tam, jaką kasę???!!!! Jak na razie to mam ból w krzyżach!!! sad
                                Chyba od siedzenia 9 godz. przed pc!!!
                                Boże, ale boli!!!!!!!!!
                                • tofika Re: Luckanowa 22.10.06, 08:58
                                  Lucis?
                                  A widac Ciebie juz za tych smakolykow cos wczoraj pichcila?
                                  Pozdrawiam ... leccie usciski do lucusi... z polnocy na poludnie...smile
                                  • luckanowa Re: Luckanowa 22.10.06, 14:03
                                    Tofiniu!!!
                                    Zrobiłam koło 150 pierogów i część porozdawałam po rodzinie!!!!
                                    Pr\epraszm, że do Was nie zaglądnęłam, ale jak zaczęłam sprzatac po pierogach
                                    tak skończyłam wieczorkiem!! sad
                                    Może kiedyś się gdzieś spotkamy to chętnie Ci zrobię i poczęstuje pierogami.
                                    OBiecuję!!!!!!!! smile
                                    • tofika Re: Luckanowa 22.10.06, 14:10
                                      no dobra.... juz mniejsza o te pierogi,, bo ja niby odchudzam,,ale po co?
                                      Zartuje ) piszesz mi odpowiedz .. u siebie na priwie? jak cosik masz lucus
                                      kochana do mnie,,, to poszukaj moj watek i tam mi .. to i tamtosmile))
                                      dobra--zaproszona juz czuje na pierogi.. a chocbym nie wiem co to zajac bede az
                                      uszy beda brzeczecsmileo moja pamieci,,ja nic Ci nie wyslalam... teraz mam gosci,,
                                      to pozniej ci powysylam cos.. oj bedzie ogladaniasmilecmooksmile
                                      • regine Re: Luckanowa 10.11.06, 22:54
                                        No czekam i czekam na list i nic nie wiem ???????
                                        • marinka52 Re: Luckanowa 11.11.06, 20:05
                                          Luckus,
                                          jesli dzis tez robisz.. pierogi.. to przynies troszke do gawiarenki --zimno
                                          mnie zniechecilo do czegokolwiek robienia..
                                          moj maz mowi ze" tyle lat po wojnie powinno dawno wszytko byc zrobione"--on ma
                                          zawsze .. wolnesmile
                                          • luckanowa Re: Luckanowa 12.11.06, 19:18
                                            Myslę, że ja już w moim całym życiu zrobiłam tyle pierogów ze można by nimi
                                            całĄ kule ziemską opasć!!!! smile
                                            Może kiedyś spotkamy się razem i zrobimy ucztę pierogową????
                                            Hej !!! może być fajnie!!! I co Ty na to???? smile
                                            Tylko gdzieś po środku w Polsce !!!
                                            • tofika Re: Luckanowa 12.11.06, 22:31
                                              lucus ja do Ciebie ( nawet nie w sprawie pierogow pojade...mow gdzie?????? ja
                                              bym chciala........ zielone ..lalala nad solinasmilemoge tam?planowac?
                                              • tofika Re: Luckanowa 02.12.06, 14:07
                                                Lucus. opowiadaj o Irlandii, nie badz taka, ze nie podzielisz wrazeniami..
                                                prosze Ciebie pisz ... z niecierpliwoscia juz! czekamsmile
                                                • luckanowa Re: Luckanowa 02.12.06, 15:01
                                                  OBiecuje!!! Wieczorkiem siądę i popisze troszkę!!! I zdjęcia postaram się
                                                  powysyłać! Pa!!!
                                                  • tofika Re: Luckanowa 02.12.06, 15:21
                                                    lucus...dobra... smile))))))
                                                  • maladanka Re:i co z Chinami? 26.01.07, 19:27
                                                    Hej, wywijasz już pałeczkami? Jak tam przygotowania do wyjazdu? Napisz coś !
                                                  • maladanka Re:i co z Chinami? 13.03.07, 22:58
                                                    Lucka,co jest? jesteś w Chinach czy już za Chiny sie nie odezwiesz?
                                                    Tyle sobie obiecywalismy po Twojej podróży
                                                    A jak nie pojechałaś, to sie nie wstydź,przyznaj się! smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka