natla 17.09.06, 09:51 Danuśka, Ty też sie ledwo mieścisz w swoich salonach między makulaturą. Prosze, oto nowe, z duuuuuuuuuuużym balkonem na kwiatki i "wybieg" dla Lolka. Link do starych salonów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=30556871 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 14:54 Danusia coś milczy od wczoraj.. Może komputer jej padł, nie zagklądałam czy była dziś.. Ale warto by jej było "pokoik" nowy przystroić Bukiecik kwiatów Danutko , na powitanie w "nowym mieszkanku", racz przyjąć : img124.imageshack.us/img124/6425/kwiatybukietua1.gif Do tego taki mały obrazek na ścianę: img102.imageshack.us/img102/207/obrazeksv1.jpg Nie mam tylko młotka i gwoździa, sama sobie gdzies przybijesz. A do tego ledwo wniosłam, to tak oby się nic nie rozsechło na nowym : img102.imageshack.us/img102/1118/alkoholedowyboruikolorupm1.jpg I do wieczorka Danutko, do wieczorka )) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 20:59 Nie ma sprawy Danutko, zawsze to przyjemnie, jak się widzi kwiaty A jeszcze jak dostaje je kobieta, to pełnia szczęścia. Gorzej gdy przestaje dostawać..I tu zaczynają się domysły różnego rodzaju....Dlaczego nie dostaję ????))) Odpowiedz Link
e-baba Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 21:05 wszystkiego dobrego na nowym mieszkanku,Danusiu. Ładnie Renia Ci je przyozdobiła. I tyle tu miejsca... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:10 Gratuluję Danutka mowego mieszkania,kurcze,nie wypada tak z ''gołą ''ręką przychodzić,przytargalam zegar,żebyś wiedziała o której masz iśc spać))) img170.imageshack.us/img170/7347/d005es0.jpg I oczywiście koszyczek kwiatków))) img64.imageshack.us/img64/3509/2076113075259882su0.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:17 Matko, a skąd Ty taki zegar przytargałaś, Helenko ?Promocja na drewno była czy co ? Mi stół, Danutce zegar..Nie dzwigaj tak dziewczyno, bo Ci coś strzeli w kościach . Siłaczko jedna Ale Danutka ma super pokoik urzadzony. Aż miło posiedzieć Odpowiedz Link
dankarol Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:23 To za te prezenty stawiam jakąś sałatkę lekką, bo na obżarstwo za późno img241.imageshack.us/img241/2328/u24112sz5.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:27 A żebyś wiedziała Reniu,że ledwo przytargałam,kurcze,kręgoslup mi mało nie peknie) Rany Danutka,ależ się zaśliniłam,kusicielko jedna Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:29 Bardzo mi miło Danutka i cała przyjemność po mojej stronie))) Rany,ale pyszna ta sałatka owocowa,nawet zapomniałam o kręgosłupie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 18.09.06, 13:58 Wczoraj mnie ścieło i nie doczytalam wszystkiego,podeślij,podeślij Danutka a wogule wyrobiłaś się ze wszystkim? Trzymam kciuki,buziaczki))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 18.09.06, 19:53 Cichutko jak myszka siedzisz, pewno już tęsknisz za Lolkiem choc jeszcze nie wyjechałaś,prawda? Może go jakos przemyć - zajmiemy się nim i dziewczynę by poznał Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 18.09.06, 21:28 Lolka nie bedzie, o kurczę szkoda...Moze przemycisz go Danutka jakoś ? Odpowiedz Link
natla Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 18:15 A Ty co tu jeszcze robisz? Przecież dziewczyny Ci wezma najlepsze łóżla i pół Zakopanego bez Ciebie oblezą. ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 18:50 Danutka,gotowa do startu na Zakopane? ale macie fajnie Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 19:42 bylam pewna, ze spotykacie sie dzisiaj Danusia pewnie dojezdzasz do grupy jutro bawcie sie dobrze Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 20:54 tak te rozne obowiazki tez mam, bez zastepstwa w domu nie moge sie ruszyc a chetnie bym do grupy dolaczyla Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 21:09 z tym zastepstwem to raczej nigdy mi sie tez nie udaje a masz racje powodow do siedzenia w domu zawsze znajdzie sie sporo dla niechcacych pomoc coz tak juz musi byc Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 21:42 Nie denerwuj sie Danutka,wszystko będzie dobrze i wspaniale,wybacz dopiero tu zajrzałam paplałam przez tel.z Jolą chyba dwie godziny jak nie więcej. Tylko spokojnie Danuś,tylko spokojnie) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 22:50 Danuś,garderoba nie ważna a humor jak zauważyłam,masz zawsze a jak sie spotkacie,o rany!!! to dopiero będzie wesoło i humory nie beda Was opuszczać. Wyśpij się Danus dobrze,spakój najpotrzebniejsze ciuszki i w drogę,zyczę Ci kochana miłego spotkania z dziewczynami,wspaniałych przygód i wrażeń,pozdrów dziewczyny odemnie. Buziaczki Danutka)))) Odpowiedz Link
natla Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 23:00 Specjalny buziak na jakimkiolwiek szczycie.....byle nie szczycie Krupówkowym )) Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 21.09.06, 16:16 Danutko, jestes , nie wiem co napiasac... uslyszalam Ciebie i jestem taka szczesliwa))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 22.09.06, 16:50 Tak mi jakoś głupio Danutka jak nie widzę Ciebie na gg Pozdrówka serdeczne) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! 25.09.06, 19:06 Hej,hej Danutka nie haruj tyle,zostaw coś na jutro,jak Lolek płakał chyba za Tobą co? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! 25.09.06, 19:35 Wyobrażam to sobie Danutka,biedy był Lolek bez Ciebie,dzisiaj chyba nie odchodzi od Ciebie na krok,kochana psina Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dankarola! 27.09.06, 22:34 Bardzo dziękuję za gotowość! W aptece byłam, ale tak nieprzytomna, że kupiłam mniej niż potrzeba. Najważniejsze- tabletki wg zalecenia dyrektorki, które zmniejszają obrzęki i ilość tej cieczy. No tak, najczęściej przebywam w Gawiarence, bo tam można szybko kilka słów wrzucić, postawić lub skubnąć jedzenia lub napitków i lecieć dalej.Pa! Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 27.09.06, 22:34 Wywaliło mnie "coś " z łóżka. Chyba zmęczenie po podróży się odezwało. A myślałam, że już, już usnę..No i wróciłam, na łono forum ) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 27.09.06, 22:55 Jak Ty możesz mi coś takiego robić, i jeszcze prosić o coś co jest niewykonalne wprost. Do Gawiarenki nie pójdę już dziś. Przed chwilą zajrzałam, córcie mnie wcześniej "zagadały na amen"...Danutka 3 chusteczki mokre i nos czerwony. Niech inni mówią, czy myślą, co chcą o nas. Ale jesteś cudownym człowiekiem...Dziękuję Danutka. Bardzo dziękuję. Zamykam oczy i ciągle widzę....Chyba mi już tak zostanie...Cudowne:)) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 27.09.06, 23:06 Danutka już uciekam, bo padnnę zaraz wprost na klawiaturę...Dobranoc Jeszcze raz serdeczne dzięki Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 27.09.06, 23:33 Danutka, palce mi od klawiatury nie mogą mi się odkleić. Kurczę nie wiem co jest... ??Niby tylko tydzień zaległości i popatrz jakie mam teraz trudności ) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 27.09.06, 23:45 Chyba tak zrobię, choć niezbyt ciekawie się zapowiada. Chyba jestem przeładowana emocjami, zmęczeniem. Sen uleciał gdzieś hen daleko.... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 28.09.06, 00:14 Danutka !!! Jeszcze tylko 506 i będę na równiutkim numerku. To tylko 10000 ) A gdzie te, które, zostały wywalone do archiwum i z innych forów...? Nie doliczę się, ale do końca tego tygodnia obiecuję solennie, że dociągnę ) Zaczynam od jutra...Wtedy ja stawiam, Ty centusiu . Zobaczysz !!! Bo co to jest 506, jak już po tym poście będzie tylko 505 ) Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dankarola! 28.09.06, 14:43 Tzn.ta najnowsza-poszlo do Ciebie potwierdzenie. Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 28.09.06, 18:24 Już Danutka. Dzięki. Na Ciebie można jak na Zawiszę, zawsze liczyć )) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 28.09.06, 21:52 Danutka, nie mogę pobrać i wkleić zdjęcia z Lasem Ciemnosmreczyńskim. Może Tobie się uda. W wątku "Zakopane", umieściłam wiersz, więc Ty doklej tam to jedno zdjęcie z jeziorem. Nie wiem co jest, ale zawiesza mi się komputer. Dzięki. Odpowiedz Link
krista57 Re: Dankarola! 29.09.06, 15:06 Ty,ty paskudo jedno!Nie wstyd sie juz tyle czasu z kolezanki nabijać i to na łamach forum?Chyba się obrażę.Jak sie zdążyłas dowiedziec od szpaczka mam w tym wprawe. Aha!żeby było wiadomo o co chodzi...wstąpiłam do Regine)) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 29.09.06, 22:19 Zjadaj, ja tam sobie nie żałuję. Kurczę blade tylko nigdzie tego nie widać. Następny kilogram ubył. Czyli od Zakopanego już 3. Muszę lecieć po niedzieli i badania zrobić, bo to już zaczyna się robić dziwne. W ciągu 2 tygodni to za duzo, a przeciez głodem nie przymieram, ciągle coś jem. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dankarola! 29.09.06, 22:49 Jestem,jestem-troszke sie tylko zaszwendalam.Juz sie udzielam! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! 30.09.06, 16:38 Wielkie dzięki Danuś,widzialam te róże,ale inaczej /zrobione/z przyjemnoscią sobie obejrzałam,slicznie to zrobione,a Twój pupil najładniejszy w tym wszystkim))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Dankarola! 03.10.06, 12:51 Danutko i Lolku - dziś mnie dopiero wpuściło do poczty! oczy mi się spociły - dziekuję najpiekniej jak potrafię Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 03.10.06, 13:51 Ale gdzie Danutko się podziewasz, wczoraj nie było Ciebie, dziś też chyba nie ma ....??? Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! 05.10.06, 19:50 Dankarolciu, dziekuje za podpisik na kartce pozdrawiam milutko.. cmoooook Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! 07.10.06, 14:10 Hurrrra... gadunialam skaypowym telefonem z DANKAROLCIA)) sERDECZNIE was WSZYSTKICH POZDRAWIA, OCZYWISCIE BARDZO JEJ BRAKUJE WIRTUALNEGO nASZEGO sWIATA... ROBI KOMPUTER. TZN PRZEGRYWA .. ZEBY NIE STRACIC CO MIALA DO TEJ PORY... ODEZWIE WKROTCE Z KOLEZANKI KOMPUTERA... ZYCZY NAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO POSYLA BUZIAKI .ITD, ITP... sorrki , nie bede przepisywac ,, na maly druk ..cos chyba poleze troszke kolejny raz dzis... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! 07.10.06, 14:28 Dziękujemy za pozdrówka i czekamy na Ciebie Danutko,fajnie,ze zajrzysz do nas,brakuje tu Ciebie!!!! Buziaczki)) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 07.10.06, 15:38 Oj, czekamy, czekamy !!! Szybko pojawiaj się. Smutno bez Ciebie dziękujemy za pozdrowienia ) Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! 13.10.06, 15:30 Dankarolciu.. witaj.. skoczyli mi euro i dopiero w poniedzialek doladuje skypa, zeby z Toba pogaduliniac spr poczte.. ok spr,, Milutko 3maj, wracaj... fajnie ze zerkasz.. Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! 13.10.06, 15:33 jesli na poczte gazety, to mozliwe ze moja wina, biegam robie duzo w domku ,, nie mam czasu, oproznic poczty, zaraz spr, jak dojdzie cos Od Ciebie , wysle CI sms wiadomosc.. Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! 13.10.06, 15:36 Danus.. jest! juz dziekuje .......cmooooooooooook Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! 13.10.06, 15:39 Danutka, dostałam "Niedzielną wycieczkę" . Śliczności )) Nic więcej nie dostałam. To tylko i tylko raz. Dziękuję oj, nie mogłam się napatrzeć. Przed chwileczą dostałam Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! 13.10.06, 15:41 Danutko,, slowo w slowo jak Reginka napisalabym.... wielkie dzieki ide Do Ciebie cos wyslac.... zeby sprawdzic czy Twoj komputer grzeczny Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.10.06, 16:59 Danusiu , proszę przyznaj Reni medal za pracowitość , no dzisiaj to naprawdę się napracowała , tyle linków do góry podrzucić ) Ciekawe co jadła, taka strasznie silna jest? Z tym medalem dlatego do Ciebie się zwracam bo chyba widziałem już jaki piękny odlałaś , oj Ty też masz zdolności Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.10.06, 17:02 Danutka,pięknie dziękuje za fotki,tak się cieszę,że zagladasz do nas,miło Ciebie tutaj zobaczyć. Buziaki)))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.10.06, 18:09 Danutla, nie przesadzaj. Za jaką pracowitość ten medal ? Zgłupiałam zupełnie ...? Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.10.06, 18:11 No i od kogo ? Kurczę zapomniałam z tego wszystkiego podziękować, bo nie wiem za co i gdzie teraz mam to nosić ? Dziękuję ) Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.10.06, 00:15 Danuska,teskno nam na Toba... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 18.10.06, 17:14 Danutka smutno bez Ciebie,wracaj do nas Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 19.10.06, 00:11 U nas juz omalze zima!Mala jak ma wychodzic na pole to dobra chwile waha sie w drzwiach.Wrocilam dzis pozno,wiec nie oddzwanialam (po 22-giej),jutro od 18tej juz bede pod telefonem (stacjonarnym)do późna,jakbys miala okazje to daj znac.Stesknilam sie.W piatek rano jade do Maladanki,nie bedzie mnie do niedzieli.Byloby milo jeszcze jutro pogadac... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 20.10.06, 14:48 Dzięki Danutka za słoneczko u mnie wczoraj był piękny dzień,dzisiaj od rana mżyło,ale nie jest zimno,teraz wychodzi nieśmiało słonce Danutka,przyjaciółko wracaj jaknajszybciej do nas. Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 21.10.06, 23:45 Dzięki Danutka. Ale tylko to pierwsze wywal. Reszta jest w porządku ) Czekam jak mi prześlesz. Już umykam do łóżka, po lekkim "czytaniu". Tak mi jakoś kijowo . Nic to..Czekam Danutka i dziękuję ) Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 00:13 Danusiu, a te kreseczki też trzeba zrobić, czy one same jakoś?... Odpowiedz Link
krista57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 00:25 Strasznie się cieszę)) U siebie rowniez czuję po ciuchach zmiany,od dwoch tygodni żadnych słodyczy tylko czasem wieczorem pozwalam sobie na sucharka z powidłami.Teraaz jest fajna pora na odchudzanie bo tyle wspaniałych i tanich warzyw i owoców.Aha!Mam rozmiar mniej....hi!hi! Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 11:09 Zaraz zajjrzę, prasuję. I tak z doskoku jestem. Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 11:29 Dankarolciu..witaj ..milej Niedzielki i wszelkich innych zdazen... NIE POTRAFIE SKYPOWEGO TEL DOLADOWAC... I STAD Z MEJ STRONY CISZA... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 11:36 Ech, Danutko, Danutko, Ależ się wzruszyłam. Popłakałam sobire, kurczę...Dlaczego to tak szybko minęło... ? Jest śliczne Dziekuję )) Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 27.10.06, 23:41 Dankarolciu, lolka uspokoj, chyba przsadza z tymi aportami, pingwin cierpi niemilosiernie... smieszne te zwierzatka.. lolko, co sobie mysli, ?ze to tylko jego zabawka,,popros Danus zeby dal Ci czasem pobawic.. tym pangwinem zobacz na poczte.. maszliscik .. taki... zapelniony troszke... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 28.10.06, 15:27 Zyjesz, czy nie ? Smutno bez Ciebie Odezwij sie jak bedziesz miala dostep do komputera. Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.10.06, 11:01 Dankarolcia.....hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra , dzis ma byc.... )puk puk. w niemalowane... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.10.06, 15:32 Dostalam od Danuski i zmoknietego Lolka, dzis rano wiadomosc. Bedzie juz od poniedzialku na 100%. Pozdrawia Wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.10.06, 16:03 Wreszcie,tak się cieszę Danutka))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
e-baba Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.10.06, 16:56 Dankarolko, no pora już najwyższa na Twój powrót. Cieszę się bardzo, że wreszcie znów będziesz z nami na stałe. No to co? Czekamy do jutra. Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 30.10.06, 07:12 Dankarolciu, nareszcie......... jak sie ciesze...pozdrawiam... mam mroz... ale to nic... serduszko moje ma ciepelko...caluski posylam... Odpowiedz Link
czarny.humor Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 09:15 Nie widzę jej! Idę poszukać. )) Odpowiedz Link
krista57 Re: Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 09:55 Na rolkach to pędzi Malenstwo. Danutka w tej chwili biega nad Wisłą z Lolkiem i za autobusem)) Odpowiedz Link
mania1119 Re: Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 11:26 Danuśka,witaj!Tak sie ciesze,ze jestes znowu! Odpowiedz Link
regine Re: Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 13:49 Witaj Danus Musisz mnie troszke zastapic. Ograniczenia internetowe do przyjazdu dzieciakow. do 6-7. Musze oszczedzac to co mi zostawili. Wpadne wieczorkie. dzieki za "Spotkania w realu". Wcale sie Lolkowi nie dziwie, ze chcial z Malenstwem jechac. Bo fajna jest Moj Fuksik tez nie chce wychodzic na dwor. Zimno jest stranie dzis. Sypie sniegiem i chyba zamarznie to na noc, bo w rekawiczkach zmarzla,m orotnie. Poszlam w kurtce z kapturem, zrywa wiatr kaptur. Wieczorem ubieram czapke, nie ma glupich. A juz na sam widok smyczy trzesie sie jak galareta. Piecuch jeden A wczoraj jak lal deszcz, to musialam go z klatki na rekach wynosic na dwor, zaparl sie czterema lapani i koniec...Razem z kotem okupuje tylko miejsce pod kaloryferami. Nie przeszkadza im nawet to, ze spia razem nos w nos ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 15:43 Witaj Danutka))))) Wspaniale,ze wreszczie jesteś tutaj,az mi się bużka sama smieje))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Danusiu !! Pudła chcę ! 31.10.06, 20:59 Danusiu ja ciebie bardzo proszę o wstawienie podestu na sześć osób , do dekoracji gaduł w statystyce, Już Ci się niziutko kłaniam .) Odpowiedz Link
tofika Re:milego bywania... 01.11.06, 00:10 dANUS,, DREPTAJ NA POCZTE,, NIE PATRZ NA WIATR... CO NAM TAM WIATR... GDY ... ) I NIE WIEM? CZY" MALUSICH "cI PODESLALAM? Odpowiedz Link
regine Re:Dziekuje za wiadomosc :)... 02.11.06, 10:43 Danutko, dzieki za wiadomosc, ale u mnie spokojne. Normalnie, jesiennie za oknem. Szaro, buro i ponuro...Smutno mi bylo wczoraj, bardzo. Jakos tak daleko byla od Was, od kraju, od Wszystkiego. Nawet pisac mi sie na forum nie chcialo. Taki smutny, jesienny, przygnebjajacy dzien mialam. Snulam sie po domu jak cma. Dzis jest juz lepiej. Pozdrawiam Danus serdecznie i przestraszonego zima Lolka tez Odpowiedz Link
regine Re:Dziekuje za wiadomosc :)... 03.11.06, 13:36 Zajrze Danutka. Ale moze wieczorem. Nie mam sily o walki z martwym urzadzeniem ( Dziekuje na zapas, bo nie wiem co mnie tam czeka ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Danutka:) 03.11.06, 14:41 Gdzie sie podziewałas wczoraj co? zasypało Ciebie? Pozdrowka buziaki podrzucam)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Danutka:) 03.11.06, 18:48 A kto Ci takiego bałaganu narobił Danutka,że nic znaleść nie możesz,pewnie zezłolik)) Odpowiedz Link
regine Re:Danutka:) 03.11.06, 19:34 Zajrzalam na poczte. Dzieki za Lolka Na reszte, aby zobaczyc, musze poczekac na corcie, nie wiem, ktorym to programem otwiera, i gdzie go tu u siebie ma, zeby to i zobaczyc. W niedziele w nocy wracaja. Wiec moze we wtorek dam Ci znac co i jak. Bo az ciekawosc mnie zzera W domu mam wszystkie programy, nie bylo by problemu. Tu niewiele wiem, gdzie i co jest.. Nie chce jej szperac. Dolacze, dolacze, nie martw sie. Wszystko dostaniesz poczta ) Ale po niedzieli dopiero. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Danutka:) 03.11.06, 21:37 Dzięki Danutka za Twojego przystojniaka)) Zajrzyj jeszcze raz podrzuciłam Ci ''Kraków'' Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Danutka:) 04.11.06, 22:04 Idziemy? img53.imageshack.us/img53/7632/slide1qa6.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Danutka:) 04.11.06, 22:32 Kurcze,to fajnie Danutka,ulepimy bałwanka i pokulamy sie po sniegu))) Odpowiedz Link
krista57 Re:Danutka:) 05.11.06, 13:50 Skasowalam Twoje GG przypadkiem...odezwij sie,zebym Cie mogla zapisac Odpowiedz Link
regine Re:Danutka:) 07.11.06, 11:10 Wysle dzis dopiero, gdzxies po poludniu. Wczoraj mialam klopoty z internetem . Chyba nie bedzie za pozno ? Poznym wieczorm dopiero zaczal dzialac jak nalezy, ale padnieta bylam a pisania troszke jest. Pozdrawiam Ciebie i Lolka ) Odpowiedz Link
maladanka Re:Danutka:) 07.11.06, 14:36 pięknie robisz zabawy fotkowe! Zawstydziłam się, bom i ja powinna oglądactwo rzucic na korzyc działania Odpowiedz Link
regine Re:Danutka:) 07.11.06, 16:33 Wyslalam juz Danutka, zajrzyj na poczte. Moze to podziel na jakies czesci. Glupia juz jestem Odpowiedz Link
kryzar Re:Danutka:) 13.11.06, 17:09 chylę kapelusz, praca wykonana wspaniale. Każdy obraz dopasowany do forumki i forumowicza, krótko mówiąc zyczenia bardzo mi się spodobały. Pozdrowienia Kr Odpowiedz Link
e-baba Re:Danutka:) 13.11.06, 18:50 Danutka, za Twój trud i talent i za wspaniały efekt Twej pracy - baba wielkie podziękowania Ci składa, chyląc nisko głowę w tej podzięce. Wspaniale wszystko wyszło. Pozdrowienia serdeczne przesyłam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Danutka:) 13.11.06, 19:00 Danutka jestes wielka,prezentacja wspaniała i oko cieszy,dziękuję za Twój trud i kłaniam sie nisko,na drugi raz musze sie cieplej ubrac na rower bo cos sie chyba przeziębiłam))))))))))) Odpowiedz Link
krista57 Re:Danutka:) 13.11.06, 22:39 Droga Kolezanko!Jestes skromna i utalentowana.Ja rownież bardzo Ci dziekuję za ogrom pracy wlozony do prezentacji. Odpowiedz Link
tofika Re:Danutka:) 19.11.06, 09:17 Danutko, tWOJE MIASTO OGLADAM NA ZYWO,JEJKU... moze kiedys pomachasz lapkami --swoja i Lolka... www.komunikacja.krakow.pl/krakow/ Odpowiedz Link
regine Re:Danutka:) 22.11.06, 18:20 Danutka, w takich warunkach, wierze, ze nie mozesz pracowac Ale musi byc bardzo przyjemnie tak we dwojke. Wiem cos o tym, tez czasami tak mam...Ale czasami i tloczno sie robi, jedna sztuka wiecej u mnie... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Danutka:) 03.12.06, 16:18 Danutka moje gratulacje,przepięknie urządziłaś Gawiarenkę z prezentami,choinką bardzo tam teraz cieplutko i swiątecznie,zdolna jestes o Pani niesłychanie. ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Danutka:) 16.12.06, 22:24 O Tobie Danusiu również pamiętam )) teledyski.onet.pl/10172,969762,teledyski.html Odpowiedz Link
regine Re:Danutka:) 28.12.06, 19:34 Nie mogłam Ciebie znaleźć w tym gąszczu linków Na tamtą pocztę niezbyt czesto zaglądam. Ale już przeczytałam i obejrzałam Wszystko. Serdecznie Danutka dziękuję, za Lolka, życzenia i toast, który też wzniosę tym samym napojem )Życzę Ci również tego samego Do Siego Roku :)) Odpowiedz Link
tofika Re:Danutka:) 30.12.06, 13:38 Danutko ,dziekuje serdecznie za zyczonka,dziekuje.. Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
tofika Re:Danutka:) 31.12.06, 10:44 Danus, ale nozki na tance nocne nie bola)tancz nie zaluj podlogi ,tancz.. zostal Ci jezyk migowy, bo jesli Lolcio szeptow nie lubi? wiec mrygaj ,usmiechaj chmurz sie jak najmniej ,bo Lolus zraz wypatrzy i bedzie mu smutno..glaski .. mu a Tobie milutkiego Dnia.. spiewalas w moim snie w chorze forumowym no i nadwyreznelas glosik.. to nic przejdzie .. cichosza.. Odpowiedz Link
krista57 Re:Danutka:) 10.01.07, 10:34 Droga Koleżanko! Jak Kolezanka będzie marudzic,że dostaje podwójnie / dobrze,ze nie potrójnie/ to "ot tak!" wykreslę Koleżankę z listy adresowej Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Danutka:) 11.01.07, 21:12 Ślicznie dziękuję. Śliczny Lolek) a najlepiej wyglądacie razem przy kompie ))) Odpowiedz Link
wirella Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 12.01.07, 09:51 Danusiu! Dziekuję Ci bardzo za wspaniale życzeni Swiąteczne i noworoczne.Dopiero wczoraj zaglądnełam na pocztę i stąd te spożnione podziekowania.Dlugo nie bylo mnie na Forum z powodu zawirowań życiowych,ale już powoli wycvhodzę z "dołka".Ciesze się,że o mnie pamiętalaś i życze Ci wszystkiego co najlepsze oraz spelnienia wszystkich marzeń.Lolkowi podaję łapę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.01.07, 00:32 Danutka za chwile zajrzyj do skrzynki gazetowej,bużka)) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.01.07, 16:59 Danutka, co się dzieje, ze tak mało Cię widać na forum ? Wiem, ze są kłopty z dostaniem się...A może coś innego ? Odezwij się, zajrzyj do nas. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Lolka Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 01.02.07, 19:28 Danutka gdzie jesteś? zawiało Ciebie cycóś))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 01.02.07, 19:31 Też nawoływałam...Nici z tego. Słowo rzekła i znikła gdzieś... Może dziś wpadnie do Gawiarenki, na tą resztę paluszków solonych .. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 14.02.07, 17:23 Dzięki Danutka za pocztę)) Rany! jaki Twoj Lolek dzisiaj szczodry i przystojny a ta mucha!! cudo Danutka,dziękuje i drapki przesyłam dla szarmanckiego blondyna))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 14.02.07, 17:30 Ja też głaszczę "Wspaniałego Pana Blondyna") I dziękuję za życzenia A tak przy okazji, możesz mi podrzucić tu na forum do mojego prywatnego wątku. Link do instalacji GG. Proszę o polską wersję. Ale mam wymagania...? Przepraszam Działa Ci, czy też masz dziś problemy ? Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 14.02.07, 17:43 Ciemna masa ze mnie, dziś. Już dzięki, znalazłam )) Odpowiedz Link
kryzar Dankarola! !! dużooooooo, dużoooooo 15.02.07, 00:19 zdrowia, radości i czasu, oczywiście do klikania a w załączniku sierściuch do głaskania. Odwzajemni się mruczeniem Kr Odpowiedz Link
kryzar Re: Dankarola! !! dużooooooo, dużoooooo 15.02.07, 00:20 www.broenink-art.nl/maukie2.swf przepraszam ale poleciało bez sierściucha Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dankarola! !! dużooooooo, dużoooooo 15.02.07, 07:13 zdrowka, szczescia i przyjaciół img92.imageshack.us/my.php?image=rozaxb2.png dwa dni swietyjemy? ale fajnie))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Dankarola! !! dużooooooo, dużoooooo 15.02.07, 10:37 Danutka - podsyłam Ci umyslnego do spełniania życzeń img207.imageshack.us/img207/2979/dinzf6.gif Zdrowia i jeszcze raz zdrowia, no i ten kufereczek stóweczek A Lolek niech Cie prowadzi na piekne,tajemnicze spacery Odpowiedz Link
tofika Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 11:06 Serdecznych życzeń moc z serca ode mnie do Ciebie Płynących….. dziś Ci w Dniu Urodzin … Dużo Dużo radości na codzień, zdrowia Tobie i Twoim najbliższym, Niech upływają dni bez trosk, a uśmiech wciaż niech gości Ci na twarzy.. Przyjaciół , milości od ludzi i od kogoś wybranego…..tofcia Ci dziś życzy Odpowiedz Link
tofika Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 11:41 Urodzinowe hocki klockitanecznym kroczkiem.... kartki.onet.pl/2619,,,,,urodziny-moc_zyczen,kartki.html Danus.. nieumialka ze mnie, nie potrfilam dolaczyc w poprzednim lisciku cmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook.... Odpowiedz Link
krista57 Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 12:38 Urodzinowe zyczenia... zeby zawsze dla Ciebie swieciło słoneczko i to nad prawdziwe i to w sercu. Odpowiedz Link
regine Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 13:02 Zdrowia - szczególnie, Uśmiechu - zawsze, Pieniążków - kuferek Przyjaciół - niezawodnych Oraz wszystkiego najlepszego URDZINOWO )) img215.imageshack.us/img215/8374/czyniepieknexo8.png Przepraszam, ale nie wiedziałam jeszcze rano, jak zadzwoniłam, bo nie byłam na forum, informatyka miałam.Dziękuję )) ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~ Odpowiedz Link
basiader Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 15:03 Danusiu! najserdeczniejsze zyczenia ,aby kazdy dzien przynosil zawszae wszystko to co najlepsze-radosc,szczescie ,milosc .Barbara Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 17:53 Danutka,serdeczne zyczenia pomyślności,spełnienia marzeń,usmiechu na co dzień i pełnej kiesy. Sedreczności i buziaki przesyłam)))) Odpowiedz Link
e-baba Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 20:03 Danutko, dni dobrych i pełnych radości, a nade wszystko – od bliźnich miłości. I niech Ci zdrówko zawsze dopisuje i żaden organ niech się nie psuje. Tego na co dzień, a także od święta życzy Ci Baba, ściskając rączęta. I przesyła w załączeniu wirtualne kwiatki dla Dankarolki – wspaniałej „Pięćdzieciolatki” www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Platki_roz_-_zdjecie_rozy_-_piekne_zdjecia_natury_1548.php Odpowiedz Link
takanietaka Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 20:12 Danuś, Lolkowa pani- wesołych i pogodnych dni urodzinowo-imieninowych i pozostałych 363 dni życzy ci Takanietaka, a moja psina pozdrawia Lolka. * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
kasia573 Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 21:41 Życzenia urodzinowe wiosny na co dzień i gorąca (letniego - znaczy upalnego) uczuć ze strony najbliższych. Zdrowia oraz radości ze smakowania pięknego świata. Odpowiedz Link
natla DANUTKO! Dziś imieninowo Cię całujemy :)))))..... 16.02.07, 08:29 A wieczorkiem toasty na 4 łapy, a jakże )) Odpowiedz Link
tofika Re: DANUTKO! Dziś imieninowo Cię całujemy :))))). 16.02.07, 10:45 Danutko , pozdrawiam cieplutko wraz z pieknym sloncem ... www.samre.info/kartki/8/kartka8.html Odpowiedz Link
maladanka Re: DANUTKO! Dziś imieninowo Cię całujemy :))))). 16.02.07, 11:02 Danuś - słonecznych,zdrowych dni,wygranej w totka,po prostu wszystkiego najlepszego z całego serca i kwiatki,które nie zwiędną ) img222.imageshack.us/img222/8158/dladanusiiq9.jpg Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 20:09 Z bukietem róż nie mogę przyjść, By złożyć Ci życzenia. Więc wyzywam los i proszę go, By spełnił Twe życzenia. img267.imageshack.us/img267/9255/tulipanyme5.png Odpowiedz Link
toskania8 szczęsliwości.... 15.02.07, 23:29 ...tak wielkich, żeby przerosły Twoją wyobraźnię, przyjaciół tak wiernych , żebyś wiedziała, że są zawsze, zdrówka tak wspaniałego, żeby służba zdrowia sczezła przy Tobie z nieróbstwa a reszta...jakoś będzie Odpowiedz Link
malwina52 Danusiu :) 16.02.07, 06:39 www.samre.info/kartki/6/kartka6.html no to podwojne swieto bo imieninowo piatkowe Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Danusiu :) 16.02.07, 15:21 Już pewnie jako ostatni albo jeden z ostatnich składam Ci życzenia imieninowe, i tak ten luty zlatuje ,że Danuta imienin nie poczuje )) Wszystkiego dobrego , w zdrowiu - żelaznym , i żeby Twój Lolek też nie prychał I szczęścia w jakąś grę liczbową Lajkonik istnieje ? To życzę Ci wygranej byś nie miała żadnych kłopotów torebkowo - kieszonkowych . ) Całusów moc, śle Ci Sagi. ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Danusiu :) 16.02.07, 16:11 Dzisiaj imieninowo buziaczki i uśmiechu,zdrówka kochanego i przyjaciela wiernego)))) img264.imageshack.us/img264/8404/love20vu8.gif Spełnienia wszystkich marzeń wraz z koszem kwiatów,przyjmij od delwy Danutka) img264.imageshack.us/img264/6830/10009934fyca8.png Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Danusiu :) 16.02.07, 20:15 O tej porze zajeta jestes goscmi i toastami ale jutro przeczytasz, ze dolaczylam sie do calej masy zyczen, ktore tu ci przeslano. Nic lepszego juz nie wymysle. ******** Z trzech wiecznych rzeczy jakie znam: wieczne pioro, wieczna milosc i wieczna ondulacja, najtrwalsze jest to pierwsze ******** Odpowiedz Link
basiader Re: Danusiu :) 16.02.07, 20:20 Danusiu jeszcze raz wszystkiego ,wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
regine Re: Danusiu :) 16.02.07, 20:48 img169.imageshack.us/img169/3043/dlaciebierozeduzavx8.jpg Zdrowia życzę i Wszystkiego Najlepszego. Dzisiejsza solenizantko Dzień po dniu uroczystości. Danuś jak dajesz radę ) Bukiet najwspanialszych życzeń: uśmiechu i szczęścia, radości każdego dnia oraz wszelkiej pomyślności, serdecznie życzę Ci dziś ) ----------------------------------------------------- ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~ Odpowiedz Link
krista57 Re: Danusiu :) 16.02.07, 21:44 Bądz szczęsliwa jak Filemon....hi!hi! img124.imageshack.us/img124/1016/filemonvv5.jpg Odpowiedz Link
kasia573 Re: Danusiu :) 16.02.07, 22:13 Zdrówka i samych pięknych dni Dziś w dniu Imienin życzę Ci )))) ...................................... Ale mi się po częstochowsku (prawidłowo więc) rymnęło Odpowiedz Link
regine Re: Danusiu :) 20.02.07, 21:31 Dzięki Danutka, wielkie dzięki ) Za to, że byłaś, że jesteś i za to, że Cię poznałam )Buziaki ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Danusiu :) 25.02.07, 15:08 Danuuuuuttkaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś hej!!hej!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Danusiu :) 02.03.07, 20:13 Dziękuje Ci bardzo Danutka za prezentacje,cudną róże i życzenia,jestes kochana Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Danusiu :) 11.03.07, 22:03 Danutka!! gdzie jesteś? zakopałas juz tego ''doła'')) Odpowiedz Link
regine Re: Danusiu :) 04.04.07, 23:35 Danutka serdeczne dzięki za obie przesyłki. Uściski i takie tam inne ) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 01.05.07, 19:46 Widzę Danusiu ,że zrobiłaś porządki na swojej wizytówce.Bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 02.05.07, 01:49 Danarol, Ty też nie śpisz? Hm nie jestem więc sama o 1.50 w nocy. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 07.05.07, 21:31 Dzięki Danutka,zebys tak blizej mieszkała,napewno byśmy się spotkały,ale moze kiedyś,kto wie?oby nam tylko zdrowie dopisywało to marzenia bedziemy realizować. Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 02.06.07, 18:57 Dankarociu co ja widze? opanowaly twoje miasto SMOKII.. o lalala tiny.pl/fgb1 Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 03.06.07, 22:40 Dziękuje Danutka,pyszny torcik a szampan zawsze smakuje wybornie))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 19.06.07, 19:02 Danutka a tą tunbergie to zabierałas do mieszkania na zimę? Czy mozna ja przycinać jak przekwitnie? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 20.06.07, 19:11 Dzięki Danutka za link,ciekawe tam roślinki,wrzuciłam sobie do ulubionych i będę tam zagladać.Zajrzyj do skrzynki Danutka. Odpowiedz Link
graga211 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.06.07, 17:50 Hi, hi, w Skypie szukałam kontaktu z dankarol i wyszło, że mieszkasz w Kolumbii, hi, hi! Przygrzewa ci tam nieco, hę? ))) Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dankarola! Dziekuje :) 11.07.07, 23:13 Danutka dziekuje za pomoc w pokazaniu mojego balkonu Odpowiedz Link
wirella Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 24.07.07, 19:39 Przepraszam za spóźnienie, ale nie miałam dostępu do Internetu. Musiałam wzywać konserwatora,który wyszedl o 19 min 20.Zapraszam ponownie ,bo co nieco doniosłam. Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 23.08.07, 13:02 Danutko dziekuje za zyczenia babuni tofuni i jej wnusia Konradusia caluski usciski i takie tam... co tylko Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 27.09.07, 19:39 Danutaka ! Jutro mam pierwszą wypłatę. Uczciwe pieniądze, za uczciwie wykonaną pracę. Spotkamy się w sobotę w gawiarence. STAWIAM ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 03.10.07, 22:25 Dziękuje Danutka za odwiedziny,miło mi bardzo,jak to fajnie jest miec przyjacół,bużka) img110.imageshack.us/img110/1329/sweetkissesda8.gif Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 05.10.07, 20:27 Dzięki Danutka Jak to dobrze, że ktoś czyta to co piszemy. Przepraszam Odpowiedz Link
tesunia Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 05.10.07, 20:28 dzieki za pamiec imieninowa,oraz sliczne chryzantemki buzka..PA;.. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 15.10.07, 21:58 Danuśko, ślicznie dziękuję za piękny bukiet i szampana. Napijemy sie razem w Gawarence. Zajrzyj tam i częstuj sie. Ale dołożyłaś trunków! ) Odpowiedz Link
graga211 Baaaardzo Cię proszę o... 22.10.07, 12:31 oryginalną fotkę tego przepięknego kaczorka na tle łabędzi wyglądających przy nim jak zwykłe gęsi. Mandaryn jest taki śliczniutki, że chciałabym go mieć na moim ekranie jako tapetę. Czy zgodzisz się? Odpowiedz Link
fleur1 Danusiu pamiętam o Tobie. 22.10.07, 13:19 Przez mój popsuty laptop jestem tutaj tylko z doskoku. Pisz do mnie proszę, wysyłaj cosciekawego, odpowiem jak będę mogła. Życzę abyś miała mało kłopotów i bądź taką, jaka jesteś. Odpowiedz Link
del.wa.57 Dankarola... 25.10.07, 17:28 Aaaaaaaa teraz wiem dlaczego dopukać nie można się Ciebie Damutka. Moje wyrazy współczucia))))) Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 26.10.07, 21:56 dziękuję, Danusiu, za sympatyczne słowa. Obiecuję, ze przynajmniej raz na tydzień pastram się zamieścić w "naszej książce" chociaż jedno z moich opowiadań. Mam nadzieję,ze Ci sie nie znudzą... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 27.10.07, 00:44 Danuś, a co Ty na to ? W czerwcu mam 2 tygodnie urlopu... Może gdzieś się znowu skrzykniemy, gdzieś obok Mani, z Krystynką i Maleństwem. Może Natla dołaczy, może jeszcze ktoś...Nie marzy Ci się, ten jeszcze jeden, jedyny raz w życiu, "być wolnym tak jak ptak i szybować hen do góry i w góry"...?Pomyśl. Czasu jest jeszcze dużo... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 27.10.07, 00:51 No widzisz Więc do roboty. Marzeniom trzeba pomagać Nie wiem kiedy będę miała ten urlop, ale zobaczyć Tatry i to we wiosennej jeszcze szacie, bez tłumów, to jest to o czym marzę... Więc moze się i tym razem uda...? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 30.10.07, 23:26 Dziękuję Danutka za cudowne wrzosy,Ty wiesz co ja lubię. ))))) Odpowiedz Link
graga211 Mandaryn 27.10.07, 10:07 ...robi furorę w świecie. A stało się tak. Posłałam fotkę, na której w tle widoczny był monitor z Twoim kaczorem. Natychmiast przyszedł e-mail z zapytaniem, co to za cudo robi u mnie za tapetę? No to posłałam fotki 2: Twój orygianał (lecz zmniejszony do 1024) i wykadrowanego mandaryna na cały ekran z podpisem: "mandaryn dankaroli pod walwelskim grodem". No i zaczęły się pytania, fotki rozesłano po kontynentach, zaglądnięto do google, poczytano wszystko, co tylko napisano o tej odmianie kaczek... Widzisz, jaką dobrą robotę zrobiłaś? Ludzie wiedzą, że u nas też bywają przyrodnicze unikaty i douczyli się co nieco o kaczuszkach. Ty podrasuj trochę to zdjęcie w swoim skąd inąd świetnym programie (wystarczy nieco rozjasnić niektóre partie kaczorka, by w pełni uwydatnić piękno jego upierzenia) i wyślij fotkę do onetPhoto.net lub/i do forum fotografia. Kompozycyjnie także jest interesujące: łąbędzie i inne płyną w tę samą stronę, ale o mandaryn "pod włos" i na przekor wszystkim - kroczy po lądzie. ))) Odpowiedz Link
lucjona Re: dankarolciu..... 02.11.07, 00:25 cositakiegoci youtube.com/watch?vcf11DfJ0GI&feature=dir Odpowiedz Link
waleria-1 Re: "Koliber" 14.11.07, 13:08 Miło mi, że czytasz, Danusiu. Również dziekuję )))))) Odpowiedz Link
regine Re: Danutka, no coś Ty ?:))) 16.11.07, 14:57 Dla draki wpis taki zrobiłam. A rekord był nasz wspólny, o tej samej godzinie. Nie mów, że nie znasz się na żartach ...I proszę nie przepraszaj, bo naprawdę nie ma za co. Razem wpadłyśmy na metę Ty to wpisałaś, ja nie. Nie wygłupiaj się i proszę o uśmiech A Statystyka trzeba czasami "obudzić", bo przysypia A to sobie naważyłam i jak to teraz przełknąć ? To ja przepraszam. Znowu mój wpis, nie wypadł tak jakbym chciała... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Danutka. 16.11.07, 18:29 A Twój albumik to obejrzałam sobie nie wchodząc na forum. Piękna biel,Lolek rzeczywiście jakiś ''szary''w tej pierzynce puchowo-białej. ) Odpowiedz Link
regine Re: Danutka. 17.11.07, 20:54 Ciasto śliwkowe doniosłam do Gawiarenki, a Ty gdzie przepadlaś ...? Odpowiedz Link
regine Re: Danutka. 17.11.07, 21:11 A mocno został Lolek pogryziony ? No i czy znasz tego psa, który go pogryzł. Żal mi okrutnie Twego pupilka Żeby tylko zagoiło mu się to pogryzienie... Odpowiedz Link
fleur1 Danusiu jaki masz aparat? 18.11.07, 16:38 Ja straciłam w samolocie aparat Nikkon S2, urządzenie do ładowania akumulatora zostało. Współczuję Tobie i Lolkowi, to przykre jak jakiś pieś costakiego zrobi drugiemu. Mam znajomą, która ma 3 pieski i pewnego razu z zakrętu wyskoczyło wielkie psisko i napadło na jednego z nich, pomagałam jej w przewiezieniu psa do weterynarza i zaszyciu psu ran. To było takie moje pierwsze przeżycie, oby ostatnie, po tym jak mnie bestialsko pogryzly psy. Lolkowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a Tobie spokoju jako jego PANI. Odpowiedz Link
waleria-1 "Gest" 26.11.07, 13:14 Danusiu, to ja dziękuję, że zechciałaś przeczytać "Gest". Zawsze mnie zdumiewa, ze ktoś ma ochote czytać to, co piszę. To bardzo, bardzo miłe...i budujace. Serdecznie pozdrawiam )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 02.12.07, 19:29 Dankarolko, dziękuję jeszcze raz za anielską cierpliwość i poświęcenie mi wieczoru. Jesteś wspaniałą osobą. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 04.12.07, 15:22 Bądź pewna, że Ty jako pierwsza będziesz odbiorcą mojej twórczościTylko trochę cierpliwości, ponieważ teraz w okresie przedświatecznym jestem zajęta prozaicznymi czynnościami.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 08.12.07, 18:12 Danusiu, oczywiście, że będę zaglądać. Bardzo lubię to forum. A tym bardzoej mi miło, jak czytam takie sympatyczne słowa, jak Twoje. Wkleiłam jeden witraż. Pozdrawiam bardzo serdecznie )))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 11.12.07, 16:24 Tylko dzięki twoim wpisom Niemal codziennym Jeszcze mi sie chce tak liczyć A każdy wątek kwiatem jest a każdy nick płatkiem rozsiewającym Czarujące zapachy bądź zawsze Tulipaniku i dziękuje Ci Pięknie Za życzenia i wesoły rysunek Dziekuję Danusiu Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 12.12.07, 18:13 dzieki za umilenie wiczoru, a Tulipanek pieknie do Ciebie pasuje Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.12.07, 11:33 Nie wiem czy mogę ci powiedzieć tak: Droga Danutko ...mogę? , bo wiesz jakoś usłyszałem na forum ,że to może być obrazą to juz nie wiem ... W każdym bądź razie mówię dalej ... O Matko O Matko O Matko ) Aleś mnie zapełniła )) Teraz to już mam co robić Pozostaję w ukłonach i dalej oczekuję ) Listonoszu A nie podźwigaj się a ulżyj sobie troszkę i wpadnij do Gawiarenki na małe co nie co , bo jak ci ramie się obwiśnie strasznie nie foremnie będziesz wyglądała )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.12.07, 11:52 O Matko, o Matko, powiem za Sagim))))) Dzięki za ponad 20 przesyłek. Dobrze, że przygotowałam skrzynkę na tyle listów. Danutko, dzięki. Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 14.12.07, 15:44 Danusiu, bardzo dziekuje za ciepłe słowa o "Drzewie". To naprawde miłe, że ciagle jeszcze masz ochote czytac. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 05.01.08, 00:01 Dankarol, wiesz przecież, że duża w tym Twoja zasługa) Dzięki. Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 19.01.08, 10:21 Ekran "przetarty" Aż lepiej "widać" i raźniej mi się zrobiło. Podziękuj Lolkowi za pomoc Tobie również dziękuję, że jesteś.... Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 19.01.08, 21:42 Danusiu, Miło mi, że udało mi się rozświetlić choć troszkę zimowy dzień. Twoje słowa to dla mnie piękna nagroda. Pozdrawiam Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 30.01.08, 16:20 Dziękuję, Danusiu, za jak zwykle miłe i cieple słowa pod adresem tego, co piszę ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
malwina52 buziaczki!!!! 15.02.08, 08:36 wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, i pragnień krótko mówiąc - wszystkiego po trosze! Odpowiedz Link
natla Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 09:25 Nic to Danusiu, że minął kolejny rok, byleby następny był zdrowy i ciekawy.....tego Ci serdecznie życzę. img218.imageshack.us/my.php?image=raczerpw4he.jpg Odpowiedz Link
krista57 Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 11:24 Solenizantko Kochana,życzę Ci tego co sie należy czyli zdrowia,wiecej pieniędzy,mniej kłopotów oraz radości z życia. Róże otrzymasz w poczcie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 12:56 img168.imageshack.us/img168/3867/image002fb1.gif Danutka,zdrowia kochanego,słoneczka,radości,kasiory i spełnienia marzeń zyczę. ) Odpowiedz Link
regine Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 15:31 Danutko, życzę Ci urodzinowo, tego samego co moje koleżanki, składające już życzenia, a nawet podwójnie wsszystkiego )) Zwłaszcza zdrówka i kasy...Tego nigdy za wiele...Resztę odnajdziesz ...Czego Ci serdecznie życzę Cmokasy urodzinowe )*)*) Odpowiedz Link
graga211 Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 15:59 Ja tu wchodzę, żeby pogratulować Lolkowych relacji, które przeczytałam od dechy do dechy, a tymczasem widzę, że nie na ten temat powinnam pisać. No więc do wszystkich tak serdecznych życzeń dołączam również swoje: zdrowia, moany-monay i weny nieustającej. I zawsze dużo słońca! Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 20:39 Danutko, życzę Ci zdrowia, zdrowia, zdrowia i zdrowia, a reszta jest naprawdę mniej ważna.Jednak obok zdrowia jak u rydza, życzę większej dokładki do comiesięcznych wpływów na konto. Odpowiedz Link
natla Re: buziaczki imieninowe!!!! :) 16.02.08, 08:17 Żebyś Danusiu cały dzień miała tak słoneczny jak poranek Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
zielona56 Re: buziaczki imieninowe!!!! :) 16.02.08, 09:44 Buziaczki i wszystkiego co sie szczęściem zowie Tobie życzę. Pogody ducha , spełnienia marzeń i uśmiechu w każdej chwili. Odpowiedz Link
kasia573 Re: buziaczki imieninowe!!!! :) 16.02.08, 13:53 Urodzinowo-Imieninowo wszystkiego bardzo bardzo dobrego!!! Odpowiedz Link
ovaka Re: buziaczki imieninowe!!!! :) 17.02.08, 09:45 wszystkiego dobrego wraz z buziakami i usciskami! Odpowiedz Link
e-baba Urodzinowo i imieninowo.. 17.02.08, 10:56 Danuśka, cham ze mnie i prostak, że dopiero dziś piszę, ale przyjmij ode mnie najlepsze zyczenia z obu okazji. Więc, życzę Ci: - aby los sprzyjał Ci codziennie, - aby wokół Ciebie byli wyłącznie dobrzy ludzie, - aby zdrowie Ci dopisywało, a apetyt na aktywne zycie dopisywał Ci każdego dnia. Uściski. Odpowiedz Link
regine Re: I imieninowo Danutka... :)) 17.02.08, 19:14 Same serdeczności Ci posyłam, spóźnione z lekka, ale nie mniej ciepłe Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: I imieninowo Danutka... :)) 17.02.08, 19:42 Przyznaję sie bez bicia Wchodziłem Do tego wątku już nieraz I nie dwa Bo najpierw muszę Ciebie Danusiu Przeprosić za zwłokę W pisaniu Wirtualnego spotkania z Tobą Ale przecież musi nadejść Ten moment Kiedy z bukietem róż Porwanych z krakowskiego rynku Zapukam do tych drzwi Za którymi chowa sie Twoja Świetlista postać I delikatnie podchodząc W niskim pokłonie Szepnę ci te oto słowa : Na święto twych urodzin Pozwól złożyć nie tylko sobie Słowa dziękczynne Stu lat jeszcze w pełnym zdrowiu Humoru wspaniałego przez dwieście lat Lolka na smyczy z ochotą biegnącego Na ten zakręt Wisły, gdzie białe łabędzie Skrzydłami biją powietrze zrywając się Do lotu .... A imieninowo niech słońce Tobie świeci Uśmiech zdobi twe lico Koral ust czerwienią swą mąci zmysły Szczęście rozpycha się w każdym zakątku Nie zapominając o Twym portfeliku I srebrny księżyc niech snuje swe nici Przeplatając je z pieśnią wiatru Szemrząc cichutko w gałązkach drzew Ustawionych na dróżkach twych stóp Stąpających niezmordowanie po Tym lichym ale z Tobą jakże wspaniałym świecie) Wszystkiego Dobrego) Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 21.02.08, 10:54 Danusiu, przede wszystkim mi jest miło, że zawsze czytujesz to, co piszę.I że jeszcze Ci się nie znudziło. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link