Dodaj do ulubionych

Do Malwinki52

13.10.06, 16:54
Proszę Malwinko. Oto nowy wątek, bo ciasno miałaś w poprzednim smile
Tu link do poprzedniej części:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=21022999
Na dobry początek, coś miłego :
img181.imageshack.us/img181/3171/bukietczerwonychrdu1.jpg
Ktoś Ci to zostawił....
Obserwuj wątek
    • regine Re: Do Malwinki52 13.10.06, 23:07
      Malwinko. Nie ma za co. Jutro trafię już na pocztę. Bo jadę pociagiem do córci.
      Więc będę miała po drodze. Wszystko naszykowane, leży i czeka. Przepraszam smile))
      • tofika Re: Do Malwinki52 14.10.06, 23:47
        GRAZYNKO NOWIUTKI POKOIK MASZ?
        no to samych dobrych wiesci .. i wszelakich innych acesorii o tematyce
        wesolutkiejsmile
        wiesz, z ta pamiecia moja to..smiesznie.. nie jest najlepiej...
        np na zjazdach klasowych.. wszyscy juz kieruja wzrok na mnie zeby zaczynac
        znana z lat licealnych piosenka, wraz z wychowawczynia..smile
        ale tylko poczatki i fragmenty pamietam..razem ijuz pozniej .. spiewamy w
        calosci , bo sa osobki znajace tresc,, ale poczatku nie pamietaja...smile
        o tak cw pamiec.. mocno nad tym pracuje... bo niestety trzebasmile
        • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 15.10.06, 19:35
          Kwiatki Ci przyniosłam Malwinko do nowego pokoikusmile))
          img445.imageshack.us/img445/8018/c402996nn4.jpg
          Zajrzyj do skrzynkismile
          • tofika Re: Do Malwinki52 16.10.06, 08:28
            dziendobry Grazynko,()()()... do sil na caly tydzien
            usiadz wygodnie ,zamknij na chwilke oczeta i przenies sie w wymarzone miejsce..
            POBADZ TAM... smile
            pooddychaj gleboko... zresertuj siesmile))))
            Milego DNIA

""EH , ZYCIE, KOCHAM CIE NAD ZYCIE....
            • tofika Re: Do Malwinki52 17.10.06, 08:38
              Grazynko,witaj..dziendoberEk...smile

Mam prosbe do Ciebie, wejdz na gazete pl, kliknij w
              wyszukiwarke..wpisz ..."piecdziesieciolatki to my"i szukaj...
              co widzisz? odpisz,jak znajdziesz czassmile
              • tofika Re: Do Malwinki52 17.10.06, 09:09
                Fora dyskusyjne:
                piecdziesieciolatki to my.....
                Założyciel forum: poduszeczka
                Znaleziono: 10 nowe wyszukiwanie

sortuj: wg trafności od najnowszego od najstarszego wg wątków wg podpisu

[1] Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106
                autor: tofika data: 2006-10-12 20:15:16

[2] Re: Skad jestem!!!
                autor: fleur1 data: 2006-10-06 13:41:43

[3] Retongue_outan Wywoływacz...
                autor: sagittarius954 data: 2006-08-24 06:51:30

[4] Re: troche sie wystraszylam
                autor: pia.ed data: 2006-03-07 14:29:42

[5] Forum: ROWIESNICY
                autor: pia.ed data: 2006-03-07 14:35:44

[6] Natlus
                autor: margo.pf data: 2006-02-15 10:41:24

[7] Re: Podanie
                autor: grazyna10 data: 2006-08-10 12:16:47

[8] Re: Mój pierwszy raz ... na Forum
                autor: tofika data: 2006-10-11 11:44:36

[9] Re: Aniu!!
                autor: e-baba data: 2006-10-14 17:58:02

[10] Re: Aniu!!
                autor: e-baba data: 2006-10-14 17:55:40

--------------------------------------------------------------------------------
                hihihi...a ja wczoraj nijak nie moglam przez kilka godz dostac na forum ,
                mialam tylko te dziesiec watkow, do ktorych wejsc tez nie moglam wejsc...
                jak to ja,,, klac nie potrafie... zloscic tez, wiec usmialam do rozpuku...
                zezlolik mi tylko tyle dawal szansy popatrzenia na efekty serwowania w
                siecismile))))poczta byla nieczynna, gazeta wpisywala mi odpowiedz ze juz nie
                istnieje, ale pozniej okreznymi drogami i poslusznie jak gazeta podpowiadala,
                jakos na troszke weszlam,... ale zolwisko byl chuba z tone wazacy , nie zlazl z
                serwerow ,,i na sieci smacznie spalsmile
                Zimno,, jade do dr.. grozil mi 3 dawke antyb,,zobaczymy co na podst wynikow
                jeszcze wymyslismile
                • tofika Re: Do Malwinki52 23.10.06, 10:11
                  Grazynko,, milej pracki,
                  to tylko 5 dnismile
                  • marijanka Re: Do Malwinki52 23.10.06, 12:01
                    Malwinko,dziękuje za linka,biegne tam zaraz,chyba sobie poradzesmile
                    • regine Re: Do Malwinki52 23.10.06, 12:39
                      Do dotarłam do UP, wreszcie. Miłego słuchania i oglądania zyczę bo dostaniesz
                      niespodziankę. Chyba na nic nie jest za późno ? Pozdrawiam i daj znać na pocztę
                      jak przesyłka dotrze. Dziękuję i przepraszam za zwłokę smile
                      • regine Re: Do Malwinki52 23.10.06, 13:44
                        Jaki znowu kłopot, Malwinkosmile Tylko UP, nie był nigdy mi po drodze.
                        I dni za krótkie jakieś... Co za kłopot smile)
                        • marijanka Re: Do Malwinki52 23.10.06, 15:01
                          Malwinko ,wybralam sie na zakupy,ale po drodze spotkalam kolezanke,poszlam z nia
                          na kawe,tak sie zagadalysmy,ze zapomnialam o mikrofonie,kabelkach i
                          sluchawkachsmile i bardzo dobrze ,ze tak sie stalosmile komputer mam stary i od dawna
                          nosze sie z zamiarem kupna nowego,więc Twoja sugestia z laptopem jest trafnasmileto
                          jest to!co spelni moje oczekiwania!smilepo coz mi te kabelki, a tak mam dwa w
                          jednymsmile a moze trzy?Malwinko,czy majac laptopa nie bede ptrzebowala tez
                          kamerki?smile))
                          • tesunia Re: Do Malwinki52 23.10.06, 21:16
                            dzieki za rosklad jazdy,
                            musze Ci powiedziec,ze na ten drugi link zapodany ,moj komp oznajmil mi ze sa
                            virysy,lepiej nieotwierac.(to przeciez nie Twoja wina)
                            nieraz nie moge zrozumiec,po co ludziska tworza strony z virusami??
                            tak czesto na Google jest,gdy czegos szukam,klikam i od razu mam ostrzezeniesad(

miej sobie mily wieczor.
                            • tesunia Re: Do Malwinki52 25.10.06, 08:21
                              nic sie nie stalo Malwinko,jedynie w panike wpadlam i szybko "zamknelam sie"wink)
                              ale mam takie oprogramowanie,ze od razu mi "wybija" ze cos zle i napis
                              wyskakuje -virus-,zawsze na google sie boje,bo tam najwiecej jest "badziewia",a
                              lubie z niego korzystac.

miej sobie udany dzionek.

PS;..strasza u nas sztormem na piatek,mam nadzieje,ze w sobote bedzie spokojnie.
                              • tesunia Re: Do Malwinki52 25.10.06, 10:24
                                to -ja-wink))))))))))))))))))znowuszsmile)

Malwinko w takich przypadkach zamawiam herbate z rumem i pozniej niewiem od
                                czego "kolysa"smile))))))))))))))))),i dobrze na parkiecie disko taniec
                                wychodziwink))))))

raczej jestem wytrzymala na kolysanki ,ale kiedys katamaranem wracalam i sztorm
                                na srodku morza nas spotkal,myslam,ze wtedy zatoniemy wszyscy,nie wypuszczali
                                zadnych statkow w rejs,ale dla nas bylo juz niemal za pozno,doplynelam
                                szczesliwiesmile

udanego dnia...nareszcie swieci slonce tu smile
                                • tofika Re: Do Malwinki52 27.10.06, 08:17
                                  Malwinko...
                                  jak doleca do mnie najnowsze fotki, to posle Ci jesmile
                                  Milego dnia... czy mi zdaje czy dzis piatek?
                                  ....?dobra na zapas..milego weekendu....
                                  • tofika Re: Do Malwinki52 28.10.06, 09:49
                                    Malwinko.. spr poczte gazety... pozdrawiam...smile
                                    • regine Re: Do Malwinki52 28.10.06, 09:58
                                      Czy juz dotarla przesylka ? Bo nic nie piszesz...sad
                                      • tofika Re: Do Malwinki52 29.10.06, 18:42
                                        Malwinko, bylas na poczcie?POZDRAWIAM...smile
                                        • regine Re: Do Malwinki52 29.10.06, 21:02
                                          A sluchasz tez ? Podoba Ci sie ?smile
                                          • regine Re: Do Malwinki52 30.10.06, 09:06
                                            U mnie odtwarzalo sie, naprawde. Nie wiem co jest ? Bo taki ladny krazek....sad
                                            Jak wroce do domu, jeszcze sprawdze, moze nie ten Ci wyslalam, bo jakies 2 mi
                                            zostaly w domu. Ale jestem przekonana, ze kopiowalam 2 razy i Tobie w pierwszej
                                            kolejnosci i pozniej sprawdzalam i wszystko bylo OK.
                                            To nic, sprawdzimy jeszcze raz. To nie ucieknie smile)
                                            Ciesze sie, ze sprawilam Ci odrobine radosci. Dziekuje i ja smile
                                            • tofika Re: Do Malwinki52 31.10.06, 10:57
                                              Malwinko.. dziekuje za liscik.. ja wiem , ja rozumiem.. poczekam az dostep
                                              bedziesz miala...wiesz ze umiem poczekac... pozdrawiam.. <Usciski>
                                              • tofika Re: Do Malwinki52 02.11.06, 09:27
                                                Malwinko, cos zagapilam... ale jestes w domku, bo mi tak pisalas... odpoczywaj
                                                z dziewczynami... ()()()()....
                                                • regine Re: Do Malwinki52 02.11.06, 11:35
                                                  Moze i cos pomylilam, bo zgrywalam klika roznych plyt. Po powrocie do domu,
                                                  sprawdze. Bo zostaly mi jeszcze jakies 3 sztuki. Szybko pakowalam, moglam sie
                                                  pomylic. Dostaniesz wiec jeszcze taz przesylke. Obiecuje, ze bedzie juz dobra.
                                                  Bo sprawdzalam w domu i odtwarzala mi sie muzyka. Nic to, co sie odwlecze to
                                                  nie uciecze smile Mysle, ze to moja wina. Przepraszam, a tak chcialam Ci zrobic
                                                  niespodzianke. Poprawie sie smile
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 03.11.06, 09:49
                                                    smilepiatkowym witam pracujaca ...
                                                  • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 03.11.06, 20:13
                                                    Zajrzyj skarbie do skrzynkismile)
                                                  • regine Re: Do Malwinki52 08.11.06, 12:52
                                                    Domyaslam sie, ze przesylka jest przeznaczona nie dla mnie . Czy dobrze
                                                    kalkuluje ?smile))
                                                  • regine Re: Do Malwinki52 08.11.06, 14:21
                                                    Tak, moze smile)) Ale bystrzacha ze mnie, szybko zalapalam, ze to cos nie tak smile)
                                                  • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 10.11.06, 14:34
                                                    Malwinko,wspaniałego weekendu Ci zyczę w miłym towarzystwiesmile))))))))))
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 13.11.06, 08:25
                                                    Grazynko ,
                                                    witaj TY pracusiusmile
                                                    milutko znow tak Ciebie witac...poczta masz niespodzianke... ()()()...duzo
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 13.11.06, 08:57
                                                    smile)), widzisz jak wnusia kolorowa?
                                                    ktos eksperymenty jej na buziulce zrobil.. bedzie miala na zdjeciach
                                                    pamiatke.. smile
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 14.11.06, 07:51
                                                    Grazynko, wiesz?????
                                                    gdybym byla lzejsza, kto wie czy mnie do Ciebie wiatr dzis w przenciku i Twojej
                                                    Anusi Nie przyniosl?smile))) hihihismile milutkiej pracy... ()()()())()....
                                                    www.wonderfulholidays.com/ecards/sendecard.php?image=14_1344.swf
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 14.11.06, 09:41
                                                    Grazynko, juz za watek zalozony Ci gratuluje,,,
                                                    tak cicho siedziec nie da sie.. poszukac powalczyc..niech bedzie chila niech
                                                    bedzie tydzien misiac.. a co jedna noc!!! niech bedzie,,dlaczego dorosli ludzie
                                                    tak chowaja i i i co?szukajcie a znajdfziecie..brawo Grazynko za odwage...
                                                    brawosmile()_()_()_(_)(_)..... ja Ciebie za tosmile
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 14.11.06, 10:42
                                                    dedykuje ci melodyjke..jest taka jesienna spokojnosc///
                                                    www.wonderfulholidays.com/ecards/sendecard.php?image=14_1344.swf
                                                  • regine Re: Do Malwinki52 14.11.06, 11:40
                                                    Dziekuje, Grazynko, za ..Wiesz za co smile)
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 17.11.06, 10:28
                                                    HUUUUUUUra!!!
                                                    Grazynko, zagapilam, przeciez masz radoche.. dzis piatek!...smilepozdrawiam na po
                                                    15stej godzin wolnosci od pracy!smile)
                                                  • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 17.11.06, 15:18
                                                    Miłego weekendu Malwinkosmile)
                                                    Już po 15-stej!!!!
                                                  • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 23.11.06, 17:11
                                                    Zajrzyj do skrzynki Malwinkosmile
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 24.11.06, 07:41
                                                    Grazynko()()()()duzo!
                                                    Milych Dni. wypoczynku...Usmiechy posylam...
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 24.11.06, 08:23
                                                    zrobilam krojenie jabluszek od 5.30---
                                                    dostalam ,wiec przerobilam do szarlotek,
                                                    teraz kontrolne wizyty,
                                                    i jedzie syn , fajnie gdzies pojezdzimy troszke .. nagadam wreszcie do sytasmile
                                                    zalatwimy naprawy domowe,
                                                    deszcz cala noc , tu i wiatr szaleje ..
                                                    ale dzis juz zdrowie rematologiczne bylo grzeczniejszesmile
                                                    jak bedzie slonko, to pomkniesz wczesniej do domku z pracy i okna wypucjueszsmile
                                                  • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 24.11.06, 13:35
                                                    Puściłam Ci jeszcze raz Malwinko i trzymam kciuki,zeby doszłosmile))
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 30.11.06, 10:47
                                                    Grazynko,
                                                    juz jutro piateczek!
                                                    A pamietasz taka piosenke?
                                                    ... nie znam tytulu..ale wiem ze bylo....
                                                    "ale za to Niedziela, ale za to Niedziela,
                                                    niedziela bedzie dla nassmile"
    • tofika Re: Do Malwinki52 30.11.06, 11:37
      Grazynko, dzis dobrze tu u mnie bylo,odrazu Twoj wpis przeczyutalam,
      ja "drzewko ustawilam , ale smiesznie bo co jakis czas wpisy do mnie
      trafiaja..gdzies tam w srodku, poki ja doszlam do tego ze drzewku kazac ustawic
      od najnowszego .. wczoraj doszlam do tej naukismile
      Malo , mialam wczoraj bb smieszne na wp.pl..
      poczta poinformowala mnie ze koniec nie odzyskam zadnych informacji
      meilowych .. bo cos tam IP.. poszlam spac , ze juz nic nie bede miala ..
      stracone wp.pl
      Dzis wlaczam poczte i jakby nigdy nic wszystko oksmile
      Co do niedzieli,... gdy pracowalam i milam caly tydzien!! na 6 rano to juz w
      niedziele po poludniu mnie bralo..jak ja nie cierpialam wstawac ranosmile)
      • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 05.12.06, 16:28
        Dzięki Malwinko,tak skarbie 19-stego,wylatujemy ale kompa biorę ze
        sobą/laptop/i napewno zajrze jak mi czas pozwoli,planuje zobaczyc jak najwiecej
        i narobić mnóstwo zdjec.
        Buziaczki przesyłamsmile))
        • tofika Re: Do Malwinki52 08.12.06, 14:58
          Grazynko, udanego bardzo obmyslnego --!wypoczynkowego weekendu..
          moc Usciskow , za piekna serdeczną pocztę()()()()()...pozdrawiam Twoje kochane
          dziwuszki.. 3maj!smile
          • tofika Re: Do Malwinki52 11.12.06, 12:19
            Grazynko, relaksik przy romantycznych Od Ciebie .. utworkach ,
            i dzisiejszy dobry poranek , nastraja mnie do uwierzenia, ze musi byc wszystko
            dobrze, musi , nie ma innych wersji, a Z Toba wczorajsze rozmowy to memu
            serduszku pocieszenia.... ogromne dzieki CI!za te rozmoweczki..optymizm mam
            jeszcze wiekszy..smile
            bo to Swieta prawda,, bo" nic nad zdrowie ani perly ani szlachetne kamienie.."
            i jeszcze milosc bliskich dawana i brana , i to jest najwazniejsze!

Grazynko pracowitego tygodnia,,, i zebys z werwą do domku codzien wkraczałasmile)
            3maj .. smile

• tofika Re: Do Malwinki52 12.12.06, 06:52
              Malwinko, juz kawe zaparzam, by powitac Ciebie zapachem innej kawusi niz
              kiedykolwiek pilassmile)) (przepis jak i co umieszcze w gawiarence..milego Dniasmile--

Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..."
              • tofika Re: Do Malwinki52 02.01.07, 13:07
                Grazynko, prackujesz, czy witasz w pracy Nowy Rok?
                szampanem degustujeszsmile)))
                zycze Ci takiej pracy ,zeby byla leciuchna a korzysci dawala wielokrotne.. smile
                • tofika Re: Do Malwinki52 23.01.07, 14:33
                  Grazynko,, o nie.. 20 dni nie wpisalam Ci.. uch ale ze mnie niedobra osobka...
                  przyrzekam ze poprawie w obecnosciach..
                  Usmiech mi Dalas ogromny dzisiejszym linkiem..
                  a jak znajdziesz chwilke zobacz tu ..
                  • natla Re: Do Malwinki52 26.01.07, 11:50
                    Malwinko, co znaczy, ze nie umiesz wklejać. Na pewno umiesz. Przed każdym
                    czerwonym linkiem piszesz i kopiujesz razem z tym.
                    • natla Re: Do Malwinki52 26.01.07, 12:32
                      A rozrabiaj sobie ile chcesz, tylko "psiątaczki" nie wkurzaj, bo Ci szmatą
                      przez łepetynę da wink))\
                      Te 2,5h już, juz mijają. smile
                      • natla Re: Do Malwinki52 31.01.07, 11:33
                        Malwina! Jakim prawem Cię dziś nie ma, co??? wink)
                        • regine Re: Do Malwinki52 01.02.07, 11:30
                          Nie ma za co Malwinko smile)
                          Wieje i u mnie niemiłosiernie. Zawsze po wstaniu z nocnego, otwieram okno w
                          pokoju, niestety dziś nie otworzę. Myślałam, ze mi wyłamie z ramami, bo wieje w
                          te właśnie okna. A Tobie nie zazdroszczęsad Wczoraj deczko odpoczęłaś, pospałaśa
                          dziś "marsz przymusowy" do pracy. Dziś u mnie przynajmniej juz nie leje, ba
                          całą noc potoki wody lały się z nieba. Po śniegu nie ma już śladu. Pozdrawiam.
                          Ciesz się, ze już dziś czwartek, a jutro piątek smile)))
                          • mania1119 Re: Do Malwinki52 04.02.07, 13:06
                            Czy jestes w Zakopanem lub sie tu wybierasz?Tak zrozumialam z wpisu-ze jest
                            taka mozliwosc.Jesli mialabys ochote,to chetnie sie spotkam...
                            • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 08.02.07, 20:07
                              Dziekuje Malwinko za śliczne tulipany a 13-stka to moja szcześliwa cyferkasmile))
                              • regine Re: Do Malwinki52 08.02.07, 20:10
                                Miło, że sie udzielasz towarzysko a zwłaszcza wieczorem, bo wieczorami rzadko
                                bywasz z nami. Ale ranki są TWOJE smile)
                                Dziękuję pięknie za życzenia i kwiatuszki. Miła dziewczyna z Ciebie smile)
                                Pamiętam, pamiętam, tylko nie miałam jak odpisać. Dziękuje smile)
                                • tofika Re: Do Malwinki52 11.02.07, 14:27
                                  Grazynko, dziekuje,BB,
                                  odpoczywam juz w domku, wiecej pozniej napisze...,
                                  wysle , mozliwe ze ze zdjeciem..wybranymsmilecmooooooooooooooooooooooooook Tobie
                                  i Anismile
                                  • tofika Re: Do Malwinki52 12.02.07, 16:25
                                    Grazynko, jestes juz w drodze do domku, obys nie miała ślisko.. trzymam kciuki,
                                    wiesz?????? i jutro rano, tez zebys nie slizgala..
                                    nie wiem dlaczego? ale jadac tam daleko, zobaczylismy piaskarke w pewnym tyci
                                    miasteczku.. czyli malutki traktorek z przyczepka pelna piasku , nieduzej
                                    wysokosci pan siedzial na piasku i lopata posypywal prawa strone ulicy, i nadal
                                    nie wiem? dlaczego moii wspoltowarzysze podrozy tak gromkim smieechem na taki
                                    fakt zareagowali.. ze to takie nienowoczesnesmile
                                    ważne ,ze nie bylo slisko, ja do nich powiedziałam...
                                    • tofika Re: Do Malwinki52 :)))))wITAM WTORKOWO 13.02.07, 07:51
                                      Grazynko, w tv zobaczylam Twoje miasteczko w poslizgach na mapie,zmartwilam, ze
                                      masz znow łyżwiarsko do pracysmile
                                      a TY mi mowisz , prawde , ze juz nic , ze fajnie maszerowalas do pracy, gdy
                                      sobie wszyscy forumowicze spali jak susły, jeszcze troszke, ciut ciut i tez
                                      będziesz chrapkać dłużej jak wszyscysmile
                                      wczoraj rano poczulam nogi jakies takie, ale usprawiedliwilam je!, na
                                      poprawinach tez fikalam tanecznie,
                                      juz wypoczęłam.. pomacham paluchami po klawiaturze,
                                      gdybys wiedziala , jak bbb wstydzilam wskoczyc na scene i zaspiewac kilka
                                      ulubionych pioseneczek, ale uaaaa,bylo supersmile
                                      prackuj, prackuj TY pracowitkosmile
                                      • regine Re: Do Malwinki52 :))))) 14.02.07, 11:45
                                        Piękne dzięki, wspaniała kobieto o wielkim sercu smile
                                        • tofika Re: Do Malwinki52 :))))) 14.02.07, 16:29
                                          Grazynko, dziekujesmile
                                          gdzies wynalazla ten wiersz?
                                          "Rozłączeni?"
                                          • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 :))))) 14.02.07, 17:14
                                            Serdeczne dziękuję Malwinko za sliczną stronkę cmok,cmok,cmok.
                                            • dankarol Re: Do Malwinki52 :))))) 15.02.07, 10:26
                                              Malwinko dzięki za życzenia i kwiaty, a ja pędzę przygotować wyżerkę na dwa dni
                                              • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 :))))) 25.02.07, 15:06
                                                Malwinko daj mi znac czy dostajesz odemnie przesyłki,cos mi u ciągle jakies
                                                emaile przychodza(ni jak ich rozczytac)i teraz juz nic nie panimajusmile
                                                • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 :))))) 27.02.07, 19:14
                                                  Strasznie mi przykro Malwinko do wszystkich ida przesyłki bez problemów tylko
                                                  do Ciebie nie wychodzą,to znaczy wychodzą tylko mi ciagle cos wraca a tyle
                                                  cudnosci Ci wysłałam buuuuuuuu.
                                                  • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 :))))) 28.02.07, 17:25
                                                    Dzieki wielkie Malwinko za poczte,skąd wiedziałaś,ze poproszę Ciebie o taka
                                                    właśnie przesyłkę hi..hi..hi..
                                                    Wszystko od Ciebie do mnie dochodzi,dzisiaj chciałam do Ciebie napisac z poczty
                                                    gazetowej i ''wiadomosc nie została wysłana,adresat nie znany'' taki komunikat
                                                    mi wyskakiwał co chwile,ki czort????
                                                    Raz jeszcze bardzo dziękuje i pozdrawiam bardzo,bardzo serdeczniesmile)))
                                                  • krista57 Re: Do Malwinki52 :))))) 01.03.07, 10:24
                                                    Wymarzony marzec? ..aż prychnęłam.
                                                    Kto lubi takie okrągłe imprezy...ja nie.
                                                  • tofika Re: Do Malwinki52 :))))) 02.03.07, 08:18
                                                    PIeknie, cudnie z zachodu mknie wiosna... smile)))),
                                                    kto??? mnie budzi tak raniutkosmile
                                                    no dobra,
                                                    to nic to nic...
                                                    dzis poczytywalam sobie o ...aniolkach z grudnia 2006r,fajnie tam sobie
                                                    podyskutywywalismy.. smile
                                                    Grazynko..a tu zyczonka CI na biezacy czassmile
                                                    www.samre.info/kartki/16/kartka16.html
                                                  • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 :))))) 02.03.07, 22:49
                                                    Dziękuje Malwinko,za zyczenia,nie moge do Ciebie napisać''adrest nieznany'' co
                                                    jest z Twoja pocztą?
                                                    Pozdrawiam i miłego wekendu Ci zyczęsmile)
                                                  • natla Re: Do Malwinki52 :))))) 21.03.07, 12:21
                                                    Malwinko, zagladnij na pocztę gazetową.
                                                  • natla Re: Do Malwinki52 :))))) 22.03.07, 17:44
                                                    W odpowiedzi na podanie złożone przez Filomene w biurze (tu zwracam
                                                    zainteresowanej uwagę, aby w przyszłości nie wysyłała korespondencji na adres
                                                    prywatny wink), informuję, że wskazane wpisy w wątku "Co w trawie piszczy"
                                                    zostaną usunięte, zgodnie z sugestią.
                                                    Nadmieniam, że w związku z brakiem *jasnej* informacji, dot. zgody obu stron,
                                                    wpisy w każdej chwili mogą powtórnie znaleźć się na swoim miejscu. wink)
    • filomena1 Re: Do Malwinki52 22.03.07, 17:15
      Malwino,
      napisalam do Natli taka prosbe.
      Z taka sama zwracam sie do Ciebie.
      Natlo ,
      CieNzki Twoj los,los adminki.
      Moja prosby, aby za zgoda i aprobata Malwiny, usunac, przesunac , wymazac , (odpowiednie wybierz)
      posty Konkretnie te dotyczace Filomeny - osoby.

W Trawie piszczy, zostawmy meritum , czyli tekstowi, gdyz on jest przedmiotem dyskusji.

Malwino,
      jesli masz ochote pisac o mnie, to zaloz, bez skrepowania watek "jezozwiez filomena"
      ;°))) tam pisz co chcesz na moj temat. o moich przemianach, o moich spotkaniach, no i koniecznie
      prosze , wypominaj co bylo , a co juz nie jest.
    • filomena1 Re: Do Malwinki52 23.03.07, 08:45
      Droga Malwino,
      Popatrz, ja poczula sie urazona Twoim postem, a Ty poczulas sie rowniez urazona.
      Nie ma zwyciezcow , jest porazka i zly nastroj nas obu.
      OBie tego nie chcialysmy.
      W koncu tutaj w internecie mozemy troche sie pospierac i wymienic mysli. Nie jestem w zyciu klotliwa,
      ani potworem, Ty jak sadze rowniez nie jestes uszczypliwa ani zlosliwa. To internet pozwala na pewne
      wymiany mysli, ale niestety nie lagodzi ekspresji , jak to w realnosci wyglada dzieki intonacji glosu ,
      usmiechowi, grze ciala. Tutaj sympatie zdobywa sie przez takie pseudo "lizusotwo" w cudzyslowie.
      Komenatarze i odpowiedzi na komentarze sa odbierane osobiscie. Sama piszesz, ze Ciebie interesuje
      czlowiek.
      Hm... to w internecie nie jest mozliwe.
      W internecie to sa slowa, pisane. szermierka slowna. TO jest tekst. Czlowiek jest daleko za ekranem.
      Malwino, zakopny topor wojenny, bo ja go nigdy nie wykopywalam, ale skoro sam wylazl na wierch, to
      my go wdeptajmy.
      Lacze serdeczne pozdrowienia
    • tofika Re: Do Malwinki52:)))))))) 30.03.07, 12:18
      Malwineczko Grazyneczko.. czy Ty czasem weekendowo - imieninowo?
      ale primaprilisowo napewnosmile)))))
      jesli pisaneczki zrobilas to podrzuc kilkasmile
      w kazdym badz razie ,zycze udanego !relaksu!milutko pozdrawiam... corenki tezsmile

"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..."
      • regine Re: Do Malwinki52:)))))))) 04.04.07, 23:25
        Serdecznie dziękuję, za WSZYSTKO smile
        • fleur1 Re: Do Malwinki52:)))))))) 05.04.07, 14:36
          Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do
          życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
          Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób
          szczerze życzyJola
          • tofika Re: Do Malwinki52:)))))))) 06.04.07, 00:22
            Grazynko ,serdecznie Dziekuje za nadeslane zyczenia
            w karteczcce tak orginalnej i slicznej.. Dziekuje ANI, WAM ..
            a ja zgubilam adres.. do WAS buuuuuuu..
            • natla Re: Do Malwinki52:)))))))) 17.04.07, 23:54
              Malwino, brakuje Cię sad
              Sprawdziłaś poczte?
              • e-baba Re: Do Malwinki52:)))))))) 05.05.07, 22:17
                Malwinko, gdzieś Ty?
                Ostatnimi czasy rzadko tu bywałam, ale korzystając z długiego weekendu -
                nadrabiałam forumowe zaległości. I jakoś tak mi kogoś brakuje...
                Malwinko, wracaj natychmiast, albo jeszcze szybciej, bo brak Twych wątków jest
                odczuwalny. Dzielna Wiktoria, dwoi sie i troi, aby nam ciekawostek różnych
                dostarczać, za co jej wdzięczni jesteśmy bardzo, ale wracaj by Jej pomóc, bo
                rozpuszczeni przez Was obie w tym temacie jesteśmy jak "dziadowski bicz"
                (choćnie wiem dlaczego akurat on jest rozpuszczony).
                Jednym zdaniem - Malwinko, wracaj, bo brakuje nam Ciebie.
                • dankarol Re: Do Malwinki52:)))))))) 07.05.07, 09:31
                  Malwinko, nowego sprawnego sprzętu życzę i wracaj do nas, bo bardzo Cię brakuje.
                  • krista57 Re: Do Malwinki52:)))))))) 09.05.07, 10:24
                    Jak to dobrze,że mogę przyłożyć glowę do poduszki w dowolnym czasie.
                    A przecież nie tak dawno z trudem wytrzmywalam taką pogodę w pracy.
                    Co do skrzynek to zdejmij je bo faktycznie pogniją.Czegos tu nie rozumiem?
                    Taka niewielka odległośc a u nas tylko czasami pokropi.Potrzebna kilkudniowa
                    ulewa,żeby mój las odżył!
                    Trzymaj się.
                    • tofika Re: Do Malwinki52:)))))))) 06.06.07, 20:26
                      Malwinko= Grazynkosmile))
                      img503.imageshack.us/img503/9376/zyczeniaduzags0.jpg
                      a to gdybym nie mogla jutro, z obawysmile
                      zdrowia, radosci z coreczek .. duzo sukcesow w pracy
                      a wogole to daje CI swiat a TY rzadz dalejsmile
                      caluski usciski i moc moc dobrych zyczen Tobie Grazynko .. TY dzielna cudowna
                      Grazynko... trwamy i trwajmy bo potrafimysmile
                      • natla Stooooo laaaat, stooooo laaat.....! 07.06.07, 01:05
                        Malwinko urodzinowa
                        bądź zdrowa!
                        Malwinko rogata
                        bądź bogata!
                        Malwinko kochana
                        miej fana!
                        Grażynko, Ty różo
                        miłości dużo! wink)))

img524.imageshack.us/img524/4644/1002406lo1.jpg
                        ta sama piwonia z właściwym tłem
                        img167.imageshack.us/img167/8439/1002404jp2.jpg
                        • ania091951 Re: Stooooo laaaat, stooooo laaat.....! 07.06.07, 02:00
                          Malwinko Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin 100 lat
                          • regine Re: Stooooo laaaat, stooooo laaat.....! 07.06.07, 09:16
                            Snów sadem pachnących,
                            marzeń się spełniających,
                            myśli lekkich jak motyle,
                            bo masz w sobie tego TYLE!
                            uśmiechu nie tylko w głębi duszy,
                            na twarzy również, niech innych wzruszy smile
                            Wszystko to niech Ci się spełni,
                            na przekór pokręconemu światu...
                            Wielu pięknych rocznic urodziowych,
                            W zdrowiu upływających,
                            Życzę Ci dziś Grażynko !!!
                            img246.imageshack.us/img246/5374/d612uo9.gif
                            • kryzar Re: Stooooo laaaat, stooooo laaat.....i 07.06.07, 11:31
                              jeszcze trochę w pełnym zdrowiu, dużo czasu na wyszukiwanie ciekawostek dla forumowiczów no i wszelkiej pomyślności i moc radości Kr
                        • gerda11 Re: Stooooo laaaat, stooooo laaat.....! 07.06.07, 12:28
                          Wszystkiego naj-naj- najlepszego ......
                          img488.imageshack.us/img488/1278/rozeurug8.jpg
                          • dankarol Re: Stooooo laaaat, stooooo laaat.....! 07.06.07, 15:49
                            urodzinowych radości, słońca co duszę rozświetla, zdrowia i żadnych finansowych
                            trudności.
                            img389.imageshack.us/img389/2362/rrrwz7.jpg
                            • tesunia Re: Stooooo laaaat, stooooo laaat.....! 07.06.07, 17:06
                              dla Ciebie Kochanie,
                              zycze Ci wszystkiego co sie szczesciem zwie ,
                              usciski i buziaczki urodzinowe.
                              • del.wa.57 Re: Stooooo laaaat, stooooo laaat.....! 07.06.07, 17:31
                                img521.imageshack.us/img521/3326/att393756vi6.jpg
                                img529.imageshack.us/img529/2937/p044crd5.jpg
                                Sto lat w zdrowiu i radości
                                dużo szczęścia,mało złości,
                                niech Ci słońce zawsze świeci,
                                dumy i radości z dzieci.
                                Najlepszego Malwinko-Grażynkosmile)))
                                • krista57 Re: Stooooo laaaat, stooooo laaat.....! 07.06.07, 18:02
                                  Grazynko-Malwinko,wszystkiego dobrego
                                  radosci,miłosci i kasy!
                                  • mania1119 Re: Stooooo laaaat, stooooo laaat.....! 07.06.07, 20:52
                                    Urodzinowo-wszystkiego najlepszego.I choc dzis u nas głównie deszcz-to ode mnie
                                    wiele naprawde pogodnych uśmiechów!
                                    • malwina52 dziekuje! 08.06.07, 07:39
                                      serdecznie za zyczenia i pamiec
                                      o kolejnym roczku w moim CV
    • dwa-filary Re: Do Malwinki52 08.06.07, 08:45
      Samych dobroci w życiu i spełnienia wszystkich marzeń wink
      • regine Re: Do Malwinki52 11.06.07, 08:28
        Cieszę się, że sprawiłam Ci miłą niespodziankę smile Ale to nie koniec
        niespodzianek. Będą jeszcze smileProszę o cierpliwość smile
        • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 11.06.07, 13:34
          Hej,Malwinko jak miło widzieć Ciebie znowu,zawsze cos ciekawego ''wykopiesz''i
          nie chowaj sie więcejsmile))))
          Pozdrawiam i chłodku zyczę.
          • regine Re: Do Malwinki52 11.06.07, 14:02
            Dziękuję za przemiłą niespodziankę. Nacieszyłam oczęta, że hej smile
            • tofika Re: Do Malwinki52 14.06.07, 14:28
              Malwinko.... pol godz i jutro osiem ..i "obijansko "masz.. smile))))))
              w e e k e n d o w esmile
              • tofika Re: Do Malwinki52 15.06.07, 10:25
                Malwineczko .. ale masz noska---napadalo wreszcie!, calutki ogrod oddycha
                deszczowym odzywianiem..
                dzis czytalam ze kosic trzeba trawnik co 10 dni...
                Grazynko ,chyba oni cos myla siesmile
                Zycze bumelowanka superowego!CIsmile
                • tofika Re: Do Malwinki52 19.06.07, 11:58
                  Malwinko,
                  juz tak pilnie nadwyraz pracujeszsmile)
                  jak dobrze ze "czujesz" niedaleki urlop..pozdrawiam i()()()()smile
                  • krista57 Re: Do Malwinki52 26.07.07, 14:05

Malwinko / Grażynko przesylam moc serdecznosci
                    codziennego usmiechu
                    oraz czarodziejskiej różdzki.
                    img224.imageshack.us/img224/5310/rozanka4wf2.jpg
                    • e-baba Re: Do Malwinki52 26.07.07, 23:52
                      Pięknych marzeń Ci życzę. I niech się spełniają...
                      • tesunia Re: Do Malwinki52 30.07.07, 14:46
                        "z ostaniej chwili"zobacz Skarbie co sie tam wydarzylosmile)
                        pozdrawiamsmile)
    • tofika Re: Do Malwinki52 16.08.07, 09:48
      oj,co sie dzieje?, nam poprostu co niektory sprzet sie psuje?
      Grazynko jesli Tobie komputerowy a mi motoryzacyjnysmile
      ale chyba cos nam zostalo nizpsutego, co nie?
      PIATEK! to jest dzien !
      no to weekendu milutkiego.. pozdrawiam...
      • tofika Re: Do Malwinki52 17.08.07, 08:14
        a wiec ... smile
        udanego wypoczynku ... smile
        grzecznego komputerka!
        tak, za dwa tyg bede z serduszkiem na ramieniu....
        a pozniej, bede wspominacsmile
        "wesele ,hej wesele tancowalo i grali i spiewali ile tchu,
        dla tego weseliska bylo ziemi malo ... lalala"
        pozdrawiam -usciski ...

• kryzar kłaniam się nisko 21.08.07, 19:41
          i dziękuję z zauważenie oraz postaram się rolę"praso-czytacza" wykonywać
          najlepiej jak potrafię.
          Pozdrowienia Kr
          • marinka52 Re:Dziekuje:) 22.08.07, 07:27
            malwinko , serdeczne dzieki,za zyczenia..
            pozdrawiam milutko
            • tesunia Re:Dziekuje:) 05.10.07, 20:29
              dzieki Sarbie za pamiec imieninowa....
              PA;..buziaczki.
              • tofika Re:Dziekuje:) 11.10.07, 07:45
                Witanko Grazynkosmile)Milej pracki..
                sen ktory snilam--cos dobrego, obudzil mnie o 6 00..
                niestety zerknelam w okno ,czy juz widno.. i nic nie mozna juz
                odtworzyc ze snusmile
    • tofika Re: Do Malwinki52 12.10.07, 07:12
      Grazus,
      poogladaj- odemnie ,pozrawiam serdecznie, to dzis piateksmile

--www.tvn24.pl/10667,2078734,0,0,1,0,galeria.html
      "Eh Zycie kocham cie nad zycie...smile
      • tofika Re: Do Malwinki52 12.10.07, 07:31
        Grazynko,
        tylko o tobie pomyslalam , widzac te sliczne ikony,
        Ciesze sie sprawilam ci radosc.. i szczesliwego pobytu i powrotu
        zycze Aneczcce.. ()()()()... WAM
        • tofika Re: Do Malwinki52 18.10.07, 09:06
          GRAZYNKO, a jak moze byc inaczej?smile
          trosssssssszke pomarudzilam w Dniu nauczyciela........ do Reniusi,
          ale nikt nie zabierze slow, skaypa, pogaduszek na gg, nikt!
          niech tysiace ma przyjaciol, i nie wchodze w zycie do nikogo z
          butami,,,,wirtualnie...moj takt, kultura osobista!
          moze taka, siaka, z prowincjii ... ale jestem i bede zawsze ,
          kobieta .........znajaca smak zycia w doli i niedoli....
          do ANULKI TWOJEJ mam cos......(ZGUBILAM PRV wasz ,, by wyslac!sad
    • tofika Re: Do Malwinki52 18.10.07, 13:59
      DLA CIEBIE.... do spotkanka.... gdzie gdzies..kiedys....
      """

Pozytywna myśl na dziś:NADESZLY POCZTAsmile

Marzenia są pomostem pomiędzy tym, kim jesteśmy, a tym, kim być
      możemy.

Nigdy nie odkładaj marzeń na potem ani nie zakładaj,
      że są nierealne! Przede wszystkim nieprawdą jest,
      że tylko niewielu ludziom dane jest ich urzeczywistnienie.
      Także Ty możesz tego dokonać i nieważne jest, w jak ciężkiej
      sytuacji
      znajdujesz się w chwili startu! Nawet małe sukcesy sprawią,
      że uwierzysz w siebie i wtedy już nic Cię nie powstrzyma,
      aby iść dalej i spełniać marzenia! Pamiętaj, że każdy najmniejszy
      gest w jego stronę przybliża Cię do jego urzeczywistnienia
      "Eh Zycie kocham cie nad zycie...smile""""
      • lucjona Re: Do Malwinki52 31.10.07, 15:25
        Grazynko..........smile
        "Hej, Maria!

Pozytywna myśl na dziś:

Nawet mały sukces jest lepszy niż największa iluzja!

Obudź w sobie głód sukcesu życiowego. Nie czekaj dłużej na to, żeby
        sukces sam Cię znalazł lub żeby Twoje marzenia spełniły się dzięki
        zbiegowi okoliczności. Wyrzuć do kosza wszystkie wypowiedzi, którymi
        usprawiedliwiasz przed sobą lub innymi bierność życiową. Nie ociągaj
        się dłużej. Zacznij od małego sukcesu - dzisiaj, a jeszcze lepiej
        już w tej chwili!

Po więcej pozytywnych myśli
        """"""
        pokonamy.. twoje sloneczka ...pozdrawiam.... ANIE I JUSTYNKAsmile
        Pa..jest oksmile
        • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 01.11.07, 16:56
          Malwinko co za superowych chłopaków przyprowadziłaś,kurcze,trudny
          wybór hmmmm..
          Ależ mam teraz wesoło,dziękismile))))))
          • natla Re: Do Malwinki52 30.11.07, 09:10
            Malwino, napisz dokładniej, co i gdzie widzisz....bo mnię tu dziś
            trafi.
    • sagittarius954 Re: Do Malwinki52 11.12.07, 13:13
      Promyczku poranny co zawsze forum
      Postami niczym krople rosy zraszasz
      Słowami do Ciebie wdzięczności trafiam
      Za pamięć i za dobre słowo
      Dziękuję kłaniając się nisko
      A gdy sie napracujesz w tym swoim wirtualnym świecie
      Skieruj swoje opuszki do Gawiarenki
      Tam mnie znajdziesz dzisiaj smile
      Dziękuję smile
      • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 16.12.07, 11:14
        Dziękuję bardzo Malwinko.
        Tobie i Twoim bliskim pogodnych,radosnych świat zyczę ze sniegiem,bałwankiem i
        chojnym Gwiazdorkiem.
        wink
        • fleur1 Dziekuję za wizytę... 16.01.08, 20:31
          img406.imageshack.us/my.php?image=plazaal0.jpg
          Malwinko przesyłam plażę, trochę roślinek i widok pieknego
          nieba, abyś się troszkę rozmarzyla i podniosła na duchu,
          bo nasza zima nie nastraja zbyt optymistycznie.
    • graga211 Re: Do Malwinki52 07.02.08, 15:01
      Malwinko, tu wypowiem sie na temat 'konskiej masci', bo w 'konskim'
      temacie przez nieuwage kliknelam w aspirynke i zamknelam explorera
      [pokickana jakas jestem].
      Te masc stosujemy od lat z wielkim powodzeniem. Kiedys nie byla u
      nas dostepna, wiec przywozilismy ja z obcych landow, ale dzis
      slysze, ze zawiera zbyt wiele sterydow, co dla czlowieka nie jest
      obojetne. Nie wiem, ale jak na razie nic sie nam nie dzieje, a moj
      maz nawet slyszec nie chce o voltarenie i jemu podobnych.
      • del.wa.57 Re: Do Malwinki52 02.03.08, 17:39
        Dziękuje bardzo Malwinkosmile)))))
        • milata2 Re: Do Malwinki52 03.03.08, 10:41
          Ja chciałam Cię Malwinko tylko serdecznie uścisnąć i podziękować za
          bardzo miłe słowa pocieszenia kiedy byłam w dołku. Miłego dnia życzę
          i zdrówka, bo ja jestem przeziębiona, z chrypką, bólem gardła i
          głowy. Pozdrawiam smile))
          • regine Re: Do Malwinki52 22.04.08, 20:08
            Malwinko, gdzie się podziewasz ? Ani rano, ni w południe Cię nie
            widać. Czy wszystko w porządku...? Pozdrawiam smile
            • kendo Re: Do Malwinki52 07.06.08, 09:09
              chyba nie pomylilam dat urodzinowych??

wszystkiego najlepszego zatem,
              niech sloneczko zawsze swieci Ci na drodze zycie,
              zadnych trosk,no i zdrowka zycze.
              buziaczki i usciski.
              • natlaa Re: Do Malwinki52 27.07.08, 08:53
                Rany!! Anny mi przyćmiły Twoje święto.......przyjmij więc z 9-
                ciogodzinnym opóźnieniem najlepsze życzenia........obyś zdrowa była
                i szczęśliwa.......i czasem choć tu zaglądała. smile
                img501.imageshack.us/img501/4238/anie1aj5.jpg
                • natlaa Re: Do Malwinki52 28.07.08, 10:54
                  Jakbym mogła o takim "filarze" forumowym zapomnieć wink))) I cieszę
                  się, że jednak czasem zaglądasz.smile
                  • natlaa Hi, hi..... 28.07.08, 10:56
                    ....i do tego ustrzeliłaś 145050 wink))
                    • milata2 Re: Hi, hi..... 28.07.08, 17:23
                      Ja również dużo dobrego życzę i słoneczka w sercu smile))
                      • marii51 Re: Malwinko:) 11.11.08, 11:04
                        to dopiero z wagar wycofam caŁkiem jutro-, bo cyk mi zrobią tomogr
                        komputer.. i bedzie cosik dalej wiadomo..
                        • marii51 Re: Malwinko:) 14.11.08, 10:31
                          grażynko- wesołego weekendu--odpoczynku i relaksu i nic nierobienia-
                          O!
                          a wogóle dlaczego tak daleko mieszkasz odemnie??
                          ja ostatecznie mam rezonans magnet- w polowie dopiero grudnia -i
                          tak bbb mi sie udalo zapisac- bo ortopeda mowil najmniej 3 miesiace
                          bede czekać
                          • marii51 Re: Malwinko:) 21.11.08, 19:36
                            czy pamiętasz... ?smile
                            eeetam teraz to zakochac to drobnostka- gorzej jak póżniej z tym tym
                            tym tym radzić rezolutniesmilehaha-
                            • del.wa.57 Re: Malwinko:) 21.11.08, 20:19
                              Miłego weekendowego leniuchowania Malwinkosmile
                              • marii51 Re:Grażko:)my kobiety!pakuj i jedżccie-do mnie:) 26.11.08, 14:09
                                jesteś zapracowana --wiem-
                                nie szukaj-
                                • marii51 Re:Grażko:)my kobiety!pakuj i jedżccie-do mnie:) 28.11.08, 10:01
                                  MALWINOsmile
                                  ile km?moze andrzjkowo tak w polowie drozki bysmy zwrozyly sobie?
                                  milego weekendu
    • sagittarius954 Re: Do Malwinki52 23.01.09, 19:22
      Czy mogłabyś zdradzić miejsce gdzie tak urzędujesz na forum , już wróble
      ćwierkają w Warszawie, że to jakieś nadzwyczajne forum, a mnie jeszcze tam nie
      było(!) , czy byłabyś łaskawa podrzucić mi link do niego na pocztę, o ile to nie
      jest tajemnica smile Z góry dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka