axsa50 01.01.07, 23:49 www.riversongs.com/postcards/newyears.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: :-))) 02.01.07, 00:12 Fajny link, ale jaa mam ważniejsze skojarzenie....z Axsą...czy właściwe? Odpowiedz Link
malwina52 Re: :-))) 02.01.07, 07:22 Witaj Axso, Nowy Rok jest pelen niespodzianek i skojarzen))) nie uciekaj za szybko udanego 2007!!!!! Odpowiedz Link
czarny.humor Axsa!!! Hurrraaaa!!! Wiedziałem, że wrócisz!! :))) 02.01.07, 11:44 I w dodatku z taką piękną "50"!! )) Żadnych wymówek, żadnych pytań - nie było Cię, to widocznie nie mogło Cię być i kropka. Witamy Twój powrót jak powrót kochanego dziecka, które było się na "gigancie", ale już ma dość poniewierki i trzymania przyjaciół w niepewności. Witaj, witaj, witaj!!! PS Może do Twojego powrotu przyczyniła się troszkę moja przesyłka sprzed paru dni?? )) Odpowiedz Link
natla Re: Axsa!!! Hurrraaaa!!! Wiedziałem, że wrócisz!! 02.01.07, 12:14 Taki pewny jesteś? Ja też chce być pewna!!! Bo aż się boje cieszyc. Odpowiedz Link
tofika Re: Axsa!!! Hurrraaaa!!! Wiedziałem, że wrócisz!! 02.01.07, 12:37 AXSA??? JESZCZE NIE WIERZE!!! Jesli wklika cos swego . My ja poznamy, wczytywalam w wiersze jej, gdy nie pojawiala tak dlugo...... znam tak charakterystyczny jej sposob tu klikania.. to ze nick axsa..50? tez mi nie daje wiary,, moze to pewne odwrocenie nam uwagi ? pozegnania, powitania , powitania ,pozegnania, powitania? jesli czytasz axso --prawdziwa.. to odezwij .. pozdrawiam i juz..! Odpowiedz Link
wiktoria53 Dziękuję AXSO 50 za życzenia 02.01.07, 17:07 Nie jestem taka pewna czy to ta nasza zguba sie odnalazła, jednak ktokolwiek to jest, to serdecznie witam i czekam na ujawienie się Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dziękuję AXSO 50 za życzenia 02.01.07, 17:24 Ja teraz już też nie jestem pewien. Jeśli to był żart, to niegodziwy i dość głupawy. Nie wierzę w przypadkową zbieżność nicków. A w dodatku onegdaj jacyś dranie przychodzili tu z innych forów, żeby jej dokuczyć, więc może i teraz jakiś umysłowy biedak ma chorą satysfakcję. Odpowiedz Link
axsa50 Re: Dziękuję AXSO 50 za życzenia 02.01.07, 17:48 Tak kochani, to ja. Dawny login zajęty (?). Dajcie mi proszę jeszcze trochę czasu. Wrócę na pewno. Z pierwszym podmuchem wiosny. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziękuję AXSO 50 za życzenia 02.01.07, 18:02 trzymaj sie cieplutko axsiatko i wracaj Odpowiedz Link
czarny.humor Ufff!! Kamień z serca!! :))) 02.01.07, 18:21 Bież wolnego ile potrzebujesz, a jak będziesz mogła, to wpadaj choć na chwilkę. )) Odpowiedz Link
natla Re: Ufff!! Kamień z serca!! :))) 02.01.07, 18:56 No nie!!! Teraz to ja z nerw wyszłam. Ty się dobrze zastanów czy wracać, bo ja juz się szykuje na Ciebie i umyślni tyż. Och oberwiesz, oberwiesz!! Poza tym chciałam zauważyc, że wiosna jest cały czas, więc nie kombinuj. Jasne? No to teraz Ci napiszę, ze cieszę sie, iz z Tobą w porządku jest. Już Cię widziałam pod kołami samochodu i w ogóle byłaś bohaterką dramatów. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Axso!! Wiosna przyszła!1 24.03.07, 19:34 Coś nie moge uwierzyć,że to nasza Axsa,bardzo chciałabym sie mylić.Uwierzę jak się nasza Ania ujawni. Pozdrawiam Axso 50. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Dziękuję AXSO 50 za życzenia 26.09.07, 12:02 axsa50 napisała: > Tak kochani, to ja. > Dawny login zajęty (?). > Dajcie mi proszę jeszcze trochę czasu. > Wrócę na pewno. > Z pierwszym podmuchem wiosny. Axso! pierwszy i oststni podmuch wiosny za nami, lato też przeleciało. Czy jesienne wiatry przywieją Cię na forum? Odpowiedz Link