natla Re: Brawo szczypiorniści!!!! :) 01.02.07, 22:40 Z wrażenia mi się "klikło" 36 : 33 z Danią. No to w niedziele będą emocje Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Brawo szczypiorniści!!!! :) 01.02.07, 22:42 Brawoooo!! Ja to już nerw nie mam dzisiaj. Ale nam zgotowali emocje. )) Odpowiedz Link
toskania8 Re: Brawo szczypiorniści!!!! :) 01.02.07, 22:46 Super ! nasza wspaniała TV nie wykupiła transmisji bo po co, a jak nie mam POLSATU (chyba tam było), musiałam w internecie oglądać. Ale chłopaki brawo, brawo, brawo !!! Odpowiedz Link
regine Re: Brawo szczypiorniści!!!! :) 01.02.07, 23:07 Brawo !!!! Mecz z Rosją wygrany w ostatnich sekundach. A tu z Danią piękny sukces Czekamy na niedziele złoto w Kolonii z meczu z Niemcami )) Trzymajmy kciuki ! Odpowiedz Link
fleur1 Ale dobre sa nasze szczypiorki... 01.02.07, 23:12 Nie oglądałam całego meczu, nie interesuję się się piłką ręczną od czasu liceum, a grałam wtedy w reprezentacji szkoły. Jestem dumna, że nasi dostali się do finału i to jest to. HURRRRRRRRRRRRRRRRA Odpowiedz Link
malwina52 Re: Ale dobre sa nasze szczypiorki... 02.02.07, 08:52 nie zauwazylam wczesniej tego watku brawo!!!!!! "Duńskie media: To była groteskowa wojna nerwów!" Odpowiedz Link
natla Re: Ale dobre sa nasze szczypiorki... 02.02.07, 09:31 Masz rację....namnożyło się nam tych sportowych wątków troche. Ale wczoraj z emocji o tym nie myślałam, zreszta chyba zasłuzyli sobie na osobny wątek A swoją drogą po finałach te wszystkie sportowe wątki połączę i tak utworzy się nam "Kronikaaaaa....sportowa" Odpowiedz Link
malwina52 Re: Ale dobre sa nasze szczypiorki... 02.02.07, 11:23 Cały zespół zasłużył na pochwały i na osobny watek, napewno szybko sie zapelni Odpowiedz Link
natla I tak brawo...... 04.02.07, 18:45 ......srebrny medal to też sukces niewątpliwy. A jednak niedosyt jakiś, bo przecież mogli wygrać. Nam to zawsze za mało ) Jednak brawo, brawo. A wystąpienia władz już nie będę komentować )) Odpowiedz Link
natla Re: I tak brawo...... 04.02.07, 18:46 Ja też jestem zmęczona.....to bieganie między programami i gonienie skoczków oraz gry szczypionistów było bardzo meczące, zwłaszcza emocjonalnie.....ufffff....) Odpowiedz Link
malwina52 Re: I tak brawo...... 04.02.07, 18:58 zabraklo szczescia ale wice!!!! bardzo cieszy brawo to duzy sukces Odpowiedz Link
tofika Re: I tak brawo...... 04.02.07, 19:11 oczywiscie, byc zaraz po Zlotych, bardzo czekalam na zlotko, ale nie dali rady , no nie dali i juz.. Odpowiedz Link
malwina52 troche historii :) 06.02.07, 11:50 Polskia piłka ręczna, narodziła się wśród legionistów Piłsudskiego internowanych przez Niemców w obozie w podkaliskim Szczypiornie w 1917 r. Stąd polska nazwa "szczypiorniak". Odpowiedz Link