natla 14.02.07, 12:45 Kwiatuszku wszystkiego naj z okazji Walentynek i prezent os "psiątaczki" )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Walentynki, Walentynki....:) 14.02.07, 12:46 • Jutro Walentynki fleur1 13.02.07, 18:22 img442.imageshack.us/my.php?image=kochamun0.jpg Życzę wszystkim bywalcom forum miłego dnia, badźcie jutro uśmiechnięci i szczęśliwi, bo każdy powód jest dobry jak ludzie mogą być dla siebie bardziej życzliwi. Przesyłam obrazek, który mozecie umieścić na ekranie komputera(aby obrazek był większy należy na niego kliknąć). P.s. Dla początkujących: kliknij na obrazku prawym klawiszem myszki i naciśnij "Ustaw jako tło". del.wa.57 13.02.07, 19:34 Dzięki Jolu za piękną róże)) Ja rowiez zyczę wszystkim usmiechu,radości,życzliwości na co dzień nie tylko w dniu Walentynek. www.samre.info/kartki/14/kartka14.html Tu są piękne kartki,moze ktos skorzysta)))) regine 13.02.07, 23:05 img256.imageshack.us/img256/7507/kochamwasbardzohg0.jpg Kocham Was bardzo, za to że jesteście ) natla 13.02.07, 23:30 img484.imageshack.us/img484/8339/labedzie1da7.jpg Walentynkowe całusy dla Was Kochani....nawet Wam dzis i sobie wybaczam forumowe lenistwo )) Odpowiedz Link
natla Re: Walentynki, Walentynki....:) 14.02.07, 12:48 mania1119 14.02.07, 01:14 Pozdrawiam Was wszystkich Walentynkowo-i :jak to dobrze,ze jesteście!!! • Dziś Walentynki malwina52 14.02.07, 07:14 Walentynek przez caly rok Wam zycze Każdy nowy dzień jest kwiatem, który zakwita w naszych rękach. Tam gdzie się kocha, nigdy nie zapada noc. Serce to cząstka człowieka, które tęskni, kocha i czeka. Adam Mickiewicz goskaa.l 14.02.07, 07:31 Całusy walentynkowe wszystkim przesyłam • Swieto Milosci filomena1 14.02.07, 09:15 nie ma juz swietowania Dnia KObiet, ale mamy swietowanie Milosci. Kochajmy sie, i wydawajmy rowno na siebie nawzajem jakas tam chocby mala sumke. Troche klopotu z ta miloscia sie narobilo, ale fajnie jest miec taki dzien - jakoby pretekst do okazania komus swojej serdecznosci.... Chcialbym narysowac dla Was, wszystkich i kazdego z osobna, wielkie serce, ogormne, na cala stronke. Wesolego dnia zycze, milego i pelnego mnostwa znakow serdecznosci i zyczliwosci.... z pozdrowieniam z deszczowych Alp Filomena Pierwsza, zyczliwa i sereczna. • A co my na to? )) natla 14.02.07, 09:36 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3917125.html • Walentynkowo, deszczowo, radośnie. fleur1 14.02.07, 09:49 Życzę Wam wszystkim udanego dnia. www.metacafe.com/watch/425253/video/ Odpowiedz Link
natla Re: Walentynki, Walentynki....:) 14.02.07, 12:55 • Walentynki , Walentynki fleur1 14.02.07, 13:10 Coś źle zrobiłam, nie widać linków, potrzebna interwencja administratorów. Chciałam przenieść nasze życzenia i utworzyłam nowy wątek. • Do Fleur maladanka 14.02.07, 12:46 jeżeli się kopiuje wątek z dołączonym linkiem - będzie on nieaktywny. Niestety - trzeba otworzyć dołączony czerwony link - i metodą skopiuj wklej go na nowo wstawiać. Ale co tam - poczytamy i ten i tamten Walentynki, Walentynki dankarol 14.02.07, 11:39 img154.imageshack.us/img154/3593/lolseril0.jpg Odpowiedz Link
natla Re: Wystarczy przed kopiowanym linkiem...... 14.02.07, 13:17 ...połknęło mi ..... napisać "HTTP://"....oczywiście małymi literami Odpowiedz Link
maladanka Re: Walentynki, Walentynki....:) 14.02.07, 12:50 img216.imageshack.us/img216/7305/ange0014np3.gif to próba jest Odpowiedz Link
maladanka Re:amory.. 14.02.07, 12:56 poprzedni wyszedł to następne do kolekcji amor-elvis img214.imageshack.us/img214/5301/amorelvisre5.gifurwis img214.imageshack.us/img214/6818/amoreksv4.gifpunk img226.imageshack.us/img226/8413/amorekpankym9.gif amor dojrzały img206.imageshack.us/img206/6581/cupidon011wl7.gif Odpowiedz Link
maladanka Re:amory..-łeeee-tylko dojrzały wyszedł 14.02.07, 12:58 cos pokrzaniłam ale już nie mam czasu na poprawę Odpowiedz Link
natla Re:amory..-łeeee-tylko dojrzały wyszedł 14.02.07, 13:18 ...i to maleństwo przed nim też Odpowiedz Link
natla Czy to o nas? ;)) Na wesoło w Walentynki 14.02.07, 13:23 Dziesięć najdziwniejszych problemów 1. Klient: Moja podkładka do myszy nie jest podłączona Doradca: Nie jestem pewien, czy rozumiem. Pańska podkładka nie powinna mieć żadnych kabli. Klient: To skąd w takim razie będzie wiedziała, gdzie jest moja mysz. Czy to jest bezprzewodowe?? 2. Doradca: Proszę nacisnąć dowolny klawisz, by kontynuować. Klient: Nie mogę znaleźć "Dowolnego klawisza" 3. Klient: Na komputerze wyskakują mi nieprzyzwoite pop-upy. Nie chcę, żeby moja żona myślała, że to ja. Doradca: Usunę je dla pana. Klient: A jak będę mógł je odzyskać, kiedy mojej żony nie będzie w domu? 4. Klientka: Poznałam mężczyznę przez internet. Możecie dać mi jego numer? 5. Doradca: Ma pan oprogramowanie szpiegujące w komputerze. To jest przyczyną problemów. Klient: Szpiegujące? Widzą przez monitor, jak się ubieram??? 6. Klient: Jak mogę zmienić kanał w monitorze? Doradca: Pański monitor, w przeciwieństwie do telewizora, nie ma programów. Klient: Ale wczoraj oglądałem kanał internetowy! 7. Doradca: Czy może pan kliknąć na "Mój komputer?". Klient: Ale ja nie mam pańskiego komputera, tylko swój własny. 8. Klient: Mój czternastoletni syn założył hasło na komputerze i nie mogę się do niego dostać. Doradca: I co, zapomniał hasła? Klient: Nie, ale nie chce mi powiedzieć, bo wcześniej dałem mu karę. 9. Klient: Straciłem moją pracę. Doradca: Zobaczmy w jaki sposób możemy odzyskać pliki. Klient: Nie zrozumieliśmy się. Straciłem pracę i chcę się podłączyć do internetu, żeby znaleźć nową. 10. Klient: Internet mi nie działa. Doradca: Jakiego modemu pan używa, czy wszystko jest podłączone? Klient: Nie. Jeszcze nie wyjąłem komputera i modemu z pudełek! Odpowiedz Link
maladanka Re:Ślubny walentynkowo 14.02.07, 13:50 STARA PRACOWNIA Siedziały dwa czarne koty, Na straży księżycowej nocy. Diabeł pił wódkę na stole, Na stercie wojskowych kocy. Obrazy na sztalugach, Drzemały sobie w ciszy, Za oknem świecił neon, W kącie chrupały myszy. Dwa gołe manekiny, Były w miłosnej potrzebie, Lecz ona, rąk, biedna nie miała, By tulić go mocno do siebie. On też, więc stali oboje, Niby miłości niegodni, I tylko patrzyli na siebie, W ciszy starej pracowni. Lecz jak to w bajkach bywa, Różne dzieją się dziwa. On różę będzie miał w dłoni I ona będzie prawdziwa. O MIŁOŚCI WIERSZEM O Miłości można pisać całe tomy O Miłości można pisać tysiąc wierszy A szczególnie o tej wielkiej i największej Co jak kot z księżycem zwiedza senne domy I najszczerszej Miłość nam Pegaza daje skrzydła Miłość nam miraże w świat zamienia I pozwala pojąć śpiew słowika I to, co zielony konik w trawie cyka I serc uniesienia. Miłość cieplarniana to roślinka Zawsze jest urocza, czasem wielka A czasami jest drobniutka i maleńka Prześwietlona słońcem Różowa jak muszelka Siedzi gdzieś w kawiarni przy stoliku Na koncercie w kinie w parku lub w operze A czasami przychodzi sobie cicho I łodyżką kwiatu Pisze wiersze o Miłości na papierze. Miłość złotowłosa to dziewczynka Jak królewny z dziecinnych bajek Miłość czeka, czeka na każdego Lecz niestety nie każdy ją dostaje Jeżeli przy pełni księżyca Z nią złote gwiazdy jesteś liczyć w stanie, To zatrzyma się na moment Zastanowi się chwileczkę I zostanie Odpowiedz Link
natla Re:Ślubny walentynkowo 14.02.07, 14:16 Ucałuj Ślubnego.....mocno!.....i powiedz od kogo Odpowiedz Link
banitka51 Re: Walentynki, Walentynki....:) 14.02.07, 13:04 wszystkim F50..^^^^......^^^^^ "starym".....^^^^^^^.....^^^^^^^ i nowym.....^^^^^^^^^^.^^^^^^^^^^ piszącym....^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ czytającym..^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ serca pełnego^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ kogoś bliskiego^^^^^^^^^^^^^^^ zakochanego.....^^^^^^^^^^^^^ i ducha młodego...^^^^^^^^^ a ciała zdrowego....^^^^^ życzę dzisiaj........^^^ {t0 3 próba, może mi przejdzie teraz?} Odpowiedz Link
tofika Re: Walentynki, Walentynki....:) 14.02.07, 14:59 Milutko pozdrawiam, pamietam o Wszystkich Więc życzę aby... - życzliwość, sympatia, przyjaźń czy miłość niech gosci każdego Dnia.... A w Dniu Walentynek oczywiście ,jak najbardziej szczególnie ~"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
fleur1 Dziekuję , dziekuję Natlo 14.02.07, 17:21 Wiedziałam jak to zrobić, ale chciałam za szybko zamiast podciągania wczorajszego wątku zrobic nowy, a potem spanikowałam. Dziękuję za posprzątanie, odwdzięczę się Natluś, możesz mi wyznaczyć jakąś karę, poddam sie jej. Maluszku jak ktoś ma takiego zdolnego i fajnego chłopaka obok siebie, to ma prawo coś pokrzanić, albo pochrzanić, a Ty jesteś i tak THE BEST. Filomeno poprotestowałabym też broniąc Doliny Rospudy, zastanawiam się jednak co zrobić z ludźmi, którzy chcą wreszcie spokojnie spać i nie słyszeć wciąż przejeżdżających smrodzących TIR'ów. Jak zwykle prawda leży gdzieś w środku i trzeba znaleźć dobre rozwiązanie problemu. Mamy w Polsce tylu mądrych ludzi, naukowców, posłuchajmy ich i niech rządzący wybiorą najlepsze wyjście. Odpowiedz Link
natla Re: Dziekuję , dziekuję Natlo 14.02.07, 17:44 Fleurko, przecież wystarczyło wytyczyć inną trasę, co zapewne będzie wiecej kosztować, ale można było od razu przewidzieć, co się będzie działo. I zapewne już dużo kasy poszło na nieprzemyślane decyzje i protesty. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dziekuję , dziekuję Natlo 14.02.07, 17:45 Maria Pawlikowska-Jasnorzewska - "Moja miłość " Moja miłość przeszła w wicher wiosenny - w wicher wiosenny - me szaleństwo w burzę - w burzę - moja rozkosz w dreszcz senny - w dreszcz senny - maja wiosna w róże. - Z wichru spłynie moja miłość nowa - miłość nowa - z burzy szał wystrzeli - szał wystrzeli - sen rozkosz wychowa, wiosna wstanie z różanej kąpieli. img369.imageshack.us/img369/4084/valent13wj2.gif Odpowiedz Link
fleur1 Helenko myszek tak ładnie do mnie mruga, 14.02.07, 21:37 dla mnie to myszek, a dla panoów myszka. Lubię wiersze Marii P.-J., dziękuję. Odpowiedz Link
e-baba Niech Walenty przynosi Wam miłość każdego dnia 14.02.07, 22:36 Kochani, wielkiego uczucia do drugiego człowieka Wam życzę, uczucia, które ubogaca i ubarwia prozę codziennych dni. Odpowiedz Link
basiader Re: Walentynki, Walentynki....:) 15.02.07, 13:02 Ja dzis dopiero ze spoznionymi zyczeniami dla wszystkich forumowiczow tego forum-duzo, duzo milosci,radosci z faktu ze mozemy kochac i jestesmy kochani. Odpowiedz Link