czarny.humor 12.04.07, 14:51 Dalekie, niezmierzone przestrzenie widziane ze szczytów gór. Przestrzeń stepów, mórz, oceanu, jezior i pól. Cudowne, fascynujące, nieraz przerażające! Dlaczego je kocham??! ??? ??? A co qrtka?? Czy ja wszystko muszę wiedzieć??!! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Przestrzenie - krainy, które kocham (i dlacze 12.04.07, 16:59 A ja lubie bliskośći , nawet takie ciasne bliskośći , mogom być ciemne aby tylko ciepłe byli jak noc w lipcu, pachnąca Marzennnną ))) W zasadzie bliskość to też przestrzeń ... Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Przestrzenie - krainy, które kocham (i dlacze 12.04.07, 17:51 No pewnie Sagi!! Bliskości też są kochane! )) Odpowiedz Link
inka-1 Re: siedziec na brzegu morza i patrzec w bezkres,. 28.11.07, 15:59 sluchac szumu fal...odpoczywac,lub isc gorskimi szlakami by ze szczytow napawac sie widokiem pieknych krajobrazow..uwielbiam w chwilach zmeczenia nawet na dzien wyskoczyc w taka podroz zregenerowac sily,psychike do rownowagi przywolac.Lecz dla mnie cisza i spokoj to tylko chwila(taka juz jestem)Najlepiej wypoczywam w zyjacych ,gwarnych miejscach(znajomi mowia ze wystarczy mi namiot na ,,Marszalkowskiej"i wroce wypoczeta. Odpowiedz Link
filomena1 A KOCHAJCIE 12.04.07, 17:04 Lo matko, costa z tym kochaniem? Kocham las, kocham Was, kocham jeziora, gory, morza, doliny, kocham kocham kocham.... udusze sie od tej milosci, ;°)) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: A KOCHAJCIE 12.04.07, 17:14 Fil .... Fil ja Cię nie poznaję ) Tylko za blisko nie podchodź do tego wątku bo jak cię zauroczy... ) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: A KOCHAJCIE 12.04.07, 17:50 A groty, jaskinie??! Też im się coś należy chyba nie? )) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Przestrzenie - krainy, 28.11.07, 13:23 "Człowiekowi potrzeba przestrzeni, szumu lasu i śpiewu ptaków, ..." a moze to umiłowanie wolności tak ciagnie nas w przestrzen nieograniczona niczym, a może zachwyt, a moze pasja... naukowcy twierdza ze potrzebe przestrzeni mamy zakodowana w naszej osobowości, narazie moge ja tylko podziwiac z dwoch wiez widokowych w moim miesci, ale niebianska przestrzen jest cudowna polecam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Przestrzenie - krainy, 28.11.07, 13:51 Malwino , szkoda że tego wątku w piątek nie podałaś, co prawda ja nie pracuję , ale stres mam taki okropny... z tego powodu jakbym dwa razy pracował . Tylko zimna nie lubię , I juz najwyższa pora, żeby wreszcie ukazały się na rynku takie okna, jak w filmach SF , Piękne błękitne niebo , białe chmury , promienie słońca , swiergot ptaków ...oooo) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Przestrzenie - krainy, 28.11.07, 14:03 ))) zestresowany rozumiem, ale dlaczego leniwy? z lozeczka chcialbys sie w to okno patrzec, a ubierz sie cieplo zmarzlaku i w droge napewno znajdziesz ciekawa przestrzeń, a po drodze zgubisz stresa powodzenia Odpowiedz Link
ovaka Re: Przestrzenie - krainy, 28.11.07, 15:23 Kocham otwarta przestrzen po horyzont!I ma byc pusto ,nic za mna nic przedemna ..ale nie morze..ma byc ziemia -step, pustynia,brzeg morza, tundra (nie jestem pewna ale cos dalekiego w sniegu..)Tak mniej wiecej jak rosyjska trojka w sniegu goniona przez wilki w pustej zimnej dali.OO, to mi daje ten rodzaj uczucia który cenię ,którego zawsze szukam -wolnośc,swoboda, samotnośc, bycie poza prozaiczna rzaczywistościa no i wyłaczenie zbyt wielu doznań zmysłowych zewnętrznych , po to aby byc bardziej w srodku ..sam na sam z soba , a do tego zycie nie daje zbyt wielu okazji. Odpowiedz Link
an.ta Re: Przestrzenie - krainy, 28.11.07, 18:20 Bieszczady, Bieszczady, Bieszczady. A dlaczego? Bo Bieszczady i już! Odpowiedz Link