zielona56 Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 11:51 Wczoraj wieczorem umarł mąż naszej forumowej koleżanki Elżbiety - dwa filary . Eluniu całym sercem jestem z Tobą. Odpowiedz Link
natla Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 13:25 Okrutnie smutna .... Jesteśmy przy Tobie, jak tylko się Elżbietko. Ciężko mi się zrobiło..... Odpowiedz Link
regine Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 13:34 Bardzo smutna wiadomość Wyrazy współczucia serdeczne Ci Elu ślę . Jestem z Tobą nie nie tylko ja... Ale tak jak napisała Natla, jest z Tobą całe nasze forum, w tych smutnych chwilach. Trzymaj się. Odpowiedz Link
dankarol Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 13:37 Smutno. ((( Elu pamiętaj, że masz tu przyjaciół, którzy są z Tobą. Odpowiedz Link
filomena1 Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 13:47 Aczkolwiek nie znamy sie. Jednak sa takie chwile kiedy czlowiek potrafi wspolczuc drugiemu . mimo ze nie znaja sie, ze sa sobie wlasciwie obcy. Slowo wspolczuc. w moim rozumieniu to znaczy. ze potrafie wyobrazic sobie moimi zmyslami co czujesz i co przezywasz w tej chwili. Łacze sie z Toba Filomena Pierwsza Odpowiedz Link
ania091951 Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 14:07 Elu jestem z Toba w tak dla Ciebie ciezkiej chwili - Trzymaj sie Odpowiedz Link
dwa-filary Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 14:29 Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie.Załatwiania spraw mam bardzo dużo ,bo zmarł w pracy/miejsce publiczne/nagle,więc i prokurator i.t.p Jeszcze ze dwa dni biegania.Bardzo dużym wsparciem jest moja córka,a tak w ogóle to do mnie nie dociera,czekam...... Odpowiedz Link
czarny.humor Jan Twardowski "Nic" 22.05.07, 18:53 Nic Jakie to dziwne tak bolało nie chciało się żyć a teraz takie nieważne niemądre jak nic Elu W tych trudnych chwilach mam nadzieję, że wystarczy Ci siły na załatwienie wszystkich koniecznych formalności. A później, kiedy nadejdą refleksje, wspomnienia, pustka i ból straty, współczując z Toba życzę Ci samych dobrych wspomnien, wzbudzających głód życia i wiarę w sens tego wszystkiego. Odpowiedz Link
tofika Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 14:52 Smutna, nagla i zaskakujaca ..wiadomosc,(wczoraj zajadalysmy Twoje lody w gawiarence ) Elzbietko czekasz... Nasza kochana Elus.. serdecznie wspieram Ciebie Sila trwania w tak naglych i niespodziewanych przezyciach... to takie smutne Dobrze ze masz wsparcie w corce.. przytulam WAS wirtualnie obydwie--Badzcie dzielne Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 16:16 Elu, trudno znaleźć sensowne słowa w takiej chwli...(( jestem z Toba tak jak wszyscy z forum, trzymaj się kochana (( Odpowiedz Link
tyrtyr Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 16:44 Dwa filary , proszę przyjmij wyrazy współczucia Odpowiedz Link
gerda11 Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 17:25 Bardzo smutna wiadomość , przyjm i moje kondolencje ..... {*} ... oraz trzymaj się w miare możliwości - dzielnie !! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Kondolecje + dwa epitafia 22.05.07, 19:30 (1) Tu jest pamięć i tutaj świeczka. Tutaj napis i kwiat pozostanie. Ale zmarły gdzie indziej już mieszka na wieczne odpoczywanie. (2) "Przechodniu, stań na chwilę, uczcij te ostatki, Tu mąż płacze cnej żony, dzieci czułej matki. Co mieli najdroższego, w tym grobie się mieści. Śmierć im wszystko zabrała, nie wzięła boleści." Łaczę sie z Tobą w bólu. (-) Pad. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Kondolecje + dwa epitafia 22.05.07, 20:16 Dziękuję Wam,dziękuję,że jesteście ze mną w tym bólu-to naprawdę boli.... Jesteście bardzo pomocni samym tym ,że jesteście... Odpowiedz Link
e-baba Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 22.05.07, 20:55 Elu, w takiej chwili tak trudno o stosowne słowa. Serdecznie Ci współczuję i życzę Ci sił dla przetrwania tych trudnych chwil. Całe forum jest z Tobą. Odpowiedz Link
toskania8 co można powiedzieć sensownego? 22.05.07, 21:11 pewnie nic, w każdym razie nie teraz. Może będzie musiało minąć kilka lat, zanim dopatrzysz się w tym jakiegoś sensu? Mnie to zajęło ze trzy lata. A na razie - trwaj po prostu. Dużo sił, Elu. (*) Odpowiedz Link
chimera86 Bez tematu 22.05.07, 22:27 Tak,składam Ci kondolencje ale...zazdroszczę Ci. Wiem,wyklniecie mnie za te słowa lecz długo nad tym się zastanawiałam.Inaczej się nie uwolnię od wroga.Albo ja albo on.Tylko dlaczego ja? Odpowiedz Link
natla Re: Bez tematu 22.05.07, 23:14 Nie sądzę abyśmy Cię przeklęły. Żal mi Cię Chimero. To okrutne mieć tak blisko wroga we własnym odczuciu, i to takiego wroga, któremu się życzy śmierci.... Jeżeli chcesz z nami o tym pogadać, to załóż wątek, bo myśle, że tu nie należy na temat dyskutować. Odpowiedz Link
natla Re: co można powiedzieć sensownego? 23.05.07, 21:06 Trzymasz się jakoś biedulo? Towarzyczę Ci myślami prawie cały czas.... Odpowiedz Link
goskaa.l Re: co można powiedzieć sensownego? 24.05.07, 07:21 Elu, jeśli może Cię to pocieszyć, pomyśl, że mąż nie męczył się przed śmiercią, że bliscy nie zdążyli się nacierpieć Jego cierpieniem. Wyobraź sobie inny scenariusz. Można Mu pozazdrościć takiego odejścia - nagle, szybko, bez długich cierpień, podczas pracy. A i tak Ci serdecznie współczuję Odpowiedz Link
www.alutka.pl Re: co można powiedzieć sensownego? 24.05.07, 08:12 Eluniu przyjmij najszczersze wyrazy współczucia. Jesteśmy z Tobą całym sercem. Odpowiedz Link
krista57 Re: co można powiedzieć sensownego? 24.05.07, 09:04 W cierpieniu nikt nie pomoże całym sercem wspólczuję. Trzymaj się! Odpowiedz Link
regine Re: co można powiedzieć sensownego? 24.05.07, 10:38 Elu, ciągle myślę o Tobie, jak sobie dajesz radę... Wiem, że musisz dać... Choć dobrze mi pisać...Trzymajcie się. Odpowiedz Link
malwina52 Re: co można powiedzieć sensownego? 24.05.07, 13:05 pustki nic nie wypelni, jedynie czas zlagodzi bol, wspolczuje, dawno dawno przeszlam to samo, trudno, ale da sie zyc... sciskam i pozdrawiam Odpowiedz Link
dwa-filary Re: co można powiedzieć sensownego? 24.05.07, 14:21 Kochani! Bardzo,bardzo dziękuję za wsparcie.Dziś jestem trochę spokojniejsza,bo już wiem kiedy pogrzeb,nareszcie uporałam się z Prokuraturą ,Policją ZUS-em itd. Teraz czekam do przyszłego piątku na pogrzeb.Załatwiam to wszystko w jakimś amoku,bo i tak nie wierzę ,że już go nie ma.Wiem ,że najgorsze,bo tęsknota przede mną,ale żyć trzeba. Co nas nie zabije to nas wzmocni...Jeszcze raz dziękuję,że mogę być z Wami. Odpowiedz Link
wiktoria53 Głębokie wyrazy współczucia od Fleur, która nie ma 24.05.07, 15:44 teraz dostępu do internetu. Fleur jest z Toba myślami Elżbieto i szczerze współczuje Wam. Odpowiedz Link
regine Re: Głębokie wyrazy współczucia od Helenki :( 26.05.07, 19:58 Filarku kochany. Delwa, czyli Helena, z którą dziś rozmawiałam, składa Ci również głębokie współczucie z powodu śmierci męża. Sama nie ma połączenia z Internetem. Odpoczywa w jakiejś dzikiej głuszy wraz z mężem. Bardzo ją zasmuciła i zaskoczyła wiadomość. Prosiła o bardzo serdeczne pozdrowienie Cię, w tych ciężkich dla Ciebie i Twjej rodziny dniach. Więc przekazuję Ci jej słowa. Bardzo Ci współczuje Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Głębokie wyrazy współczucia od Helenki :( 26.05.07, 20:09 Bardzo dziękuję!Najgorsza ta tęsknota... Odpowiedz Link
regine Re: Głębokie wyrazy współczucia od Helenki :( 26.05.07, 20:18 Wiem Elu... Bardzo Cię rozumię...(( Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dwa Filary 03.06.07, 18:57 Elu,bardzo Ci współczuje,trudno coś wiecej napisać,nic nie ukoi Twego bólu,tylko czas,trzymaj sie zdrowo i dzielnie i bądż z nami. Odpowiedz Link
basiader Re: SMUTNA INFORMACJA !!!!!! {*} 03.06.07, 21:22 Elu calym sercem jestem z Toba-trzymaj sie Barbara Odpowiedz Link