dankarol 03.06.07, 00:52 Dzisiaj w Krakowie po Rynku i ulicach przechadzały się smoki rycerze i księżniczki. Pobiegłam na Rynek, żeby chociaż mały fragment Wam pokazać. voila.pl/r40yp szkoda, że pogoda nie bardzo dopisała. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: parada smoków 03.06.07, 09:19 No piękne Obejrzałam z przyjemnością Dziękuję Krakusko za pracę. Ale i oglądać miałaś co wczoraj, no i dzęki Tobie my również Czy Ty Danuś nie boisz się takiej ilości i wszelakiej maści smoków ?)) Chyba się już przyzwyczaiłaś... Odpowiedz Link
dankarol Re: parada smoków 03.06.07, 10:18 do smoków jestem przyzwyczajona, cały czas gdzieś tu się kręcą. No i większość z nich jest miła Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: parada smoków 03.06.07, 22:44 Super fotki,piękna parada a i pogoda dopisała,szukałam smoka 7-mio głowego,nie dojrzałam a może to i lepiej)))))) Odpowiedz Link
czarny.humor Można powiedzieć - zabawa była jak smok nie? :))) 03.06.07, 23:07 No i jednak ludzie pamiętają dinozaury! A tak się śmialiśmy. )) Odpowiedz Link