natla 27.09.07, 20:26 Ten zawód jest dzieś szczególnie modny i widoczny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Olejnik! 27.09.07, 20:28 Ależ ona dziś obnażyła "naszą" Nelli......kłamczuchę o niskiej inteligencji. Olejnik jest wspaniała. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Olejnik! 27.09.07, 20:54 Przez plecy dolatywał do mnie jej wywiad i dziwiłem się Nelly ,że dla politycznego sukcesu potrafiłaby sponiewierać Alicję Tysiąc , mimo że słodkie kłamstwa płynęły jej z ust . Jak może kobieta , ech jak może tak człowiek ..... Odpowiedz Link
maladanka Re: Nelly zacukana :) 27.09.07, 23:03 Oj,Nelly - ale się plątałaś - a zakończenie było super. Lodowate stwierdzenie p.Olejnik :- szkoda,że pani wróciła z USA tam właśnie zaczynała się konferencja na temat kobiet zwołana przez Condoleze Odpowiedz Link
dankarol Re: Nelly zacukana :) 28.09.07, 00:00 he he dostała za trudne pytania, jak to stwierdził jeden pan w "SK" Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziennikarze. 28.09.07, 14:34 ludziom na swiecznikach wydaje się, że mogą wszystko i przed nikim nie muszą się tłumaczyć, sama jawność nie uzdrowi oczywiście chorych układów, ale powinna być pierwszym krokiem w tym kierunku i to zadanie dziennikarzy, należałoby się jednak zastanowić, czy wszyscy dziennikarze są na tyle spolegliwi, odpowiedzialni, i przestrzegający zasad etyki zawodowej? bo przecież nie zawsze towarzyszą im szlachetne intencje nawet jeśli nie jest właścicielem, a tylko dystrybutorem informacji może nią dowolnie manipulować, nadawać jej przesadne znaczenie lub ukrywać przed publicznością twórczy ale trudny zawód i latwo w nim o uzurpacje Odpowiedz Link
natla Re: Dziennikarze. 28.09.07, 15:22 To prawda, bardzo twórczy. A czarne owcejak w każdyn zawodzie się znajdują. Natomiast myśle, że znakiem czasów jest umiejętność robienia chyba przez wszystkich dziennkarzy sensacji z najdrobniejszej sprawy. Czasem mnie to wkurza. Natomiast bardzo cenię dociekliwość Moniki O. i jej podobnym. Odpowiedz Link