marinka52 Re: MOTTO WAM NA FORUM:) 16.10.07, 12:05 www.youtube.com/watch?v=N_OxFhyprhs Odpowiedz Link
tofika Re: MOTTO WAM NA FORUM:) 16.10.07, 14:11 do wszystkich, zeby bylo jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mam do nikogo zalu, nie myslcie, ze komus chcialam dokuczyc moje odczucie ...jest ludzkie, jesli kilka osob , mowi ,,jestes NIE TAKA" ok wynosze sie.. i miejcie SWIETY SPOKOj!koniec!musialam wyjasnic..przepraszam ze bylam.......POWODZOnKA, nie czekam na wolanie, mnie..absolutnie! Odpowiedz Link
kryzar ja nic nie rozumiem, 16.10.07, 15:08 może zbyt długo nie byłam obecna na forum. Proszę o wytłumaczenie o co tu chodzi, o jakie żale, dokuczania TOFIKO, jednak zawołam zostań Odpowiedz Link
tofika Re: ja nic nie rozumiem, 16.10.07, 15:17 .. SORRKI,nie nadaje sie juz do ... forum niech dalej eksperymentuje,, jak powiedzial AUgust.. nic straconego, tyle na forum osobowosci wspanialych, wyrozumialych, piszacych fachowo, madrze, dajacych cieplo i radosc,, a ja to tylko "przecinek" ze bylam , ze odzywalam ze poprostu .. bunt powstal moj sluszny w niedziele.. i juz tak --------niech zostanie bez wyjasnien, tlumacza sie winni, ja .. proszac na jeden wieczor po 5 latach ...chce muzyki sluchac.. w watku SAGI... dostaje w meilu... aco ty sobie wyobrazasz, ze forum to,, jest TWOJE! nie moje... i juz ustepuje na zawsze! "Eh Zycie kocham cie nad zycie... Odpowiedz Link
skrzydlate Re: ja nic nie rozumiem, 18.10.07, 08:52 Słonko, to jest net, net wszystko wytrzyma i jeśli w nim jesteś, powinnaś sie zdystansować, tu można zniknąć i się pokazać, być sobą albo kimś innym, zmienić nick, tu jest totalna wolność.... to, jak tę wolność poszczegółni ludzie wykorzystują to sprawa ich sumienia tylko. Jeśli się tu jest trzeba mieć taaaaaaaaaaaki dystans, wyluzuj skarbeleczku, odejść? jasne, ze mozesz, w kazdej chwili, ale najsprawniej wychodzi to bez fanfar, ja np wychodze systematycznie co jakis czas bo mnie nudzi albo nie mam czasu, a potem wracam, bo mam taki nastrój... to nie małżeństwo!!!! ))) Odpowiedz Link
tofika Re: POWIEM SKRZYDLATKU PODNIEBNY TAK! 18.10.07, 09:11 skrzydlatku,,, mlodziutkiptaszku..ujmujacej natury, mam! Twoje obrazy, gdy we nie powiekszajac wpatruje! TO???????????????????? jestem... bliziutko ,momo warszawki...i 300km,,, probuje w twoich obrazach ! odnalezc czastke SIEBIE------ Odpowiedz Link
filomena1 Zamknij swiat w maszynie 18.10.07, 09:57 W tym pudle jest caly swiat wirtualny, Tofiko i Marinko. To tylko pudlo, Wyłącz i po kłopocie, To nie życie, ktore kochasz nad życie. Gdybyś to motto naprawdę brała na poważnie to żyłoby Ci się zdecydowanie lepiej. , szczgolnie tutaj w internecie. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: ja nic nie rozumiem, 16.10.07, 15:21 No i ja nic nie kumam!!! Wprawdzie jestem dzisiaj pierwszy dzień od jakiegoś czasu i mam prawo nie być w temacie, ale Tofiko - czy nie nazbyt emocjonalnie reagujesz??! Wszyscy wiemy, że jesteś najwłaściwsza pod słońcem i chcemy, żebyś była nadal. Z nami! )) Odpowiedz Link
inka-1 Re: ja nic nie rozumiem, 16.10.07, 15:32 tofiko nie jestem tu zbyt dlugo ale juz uznalam Cie za bliska osobe i tak mysle ze czasem wszyscy mamy gorsze dni,a przyjaciele sa po to by wybaczac i byc bezwzgledu na wszystko...moze nie wszystko rozumie,co tu sie stalo...tu znajduje ukojenie,dobrze mi w srod Was iWSZYSTKICH Odpowiedz Link
tofika Re: ja nic nie rozumiem, 16.10.07, 15:34 HUNORKU, KOLEJNY RAZ ... zauwazono i zwrocono mi uwage,moj bunt widac!w niedziele w watku..PIOSENKI MLODOSCI"znaleziono na mnie haczyk .. sprobowano mi "wyperswadowac,, nie jestem taka.. robie zamieszanie,, owszem.. ktos mi zabiera posluchac piosenek, bo wie ze mam towarzystwo, bawie sie przy utworach z komputera.. wiec ..cyk.. i szukaj! a nie mozna bylo nocka ciemna tego watku skrocic? lub na drugi dzien?zbuntowalam napisalam ze sie buntuje, to mi dowalono ostro Ciemna popolnocna nocka! HUMORKU, Humorku, nawet w wirualii zabroniono "MI"byc soba od troszke czsu , poukladalam sobie.. moglam zalozyc troszke watkow... i ... koniec, wychodze po ngielsku, sopko,, ja umiem zyc.. jesli mi nie mozna,, trzeba-ustapic,, pokora to moja Dewiza ZYCIA! bawcie sie, niech ani razu kzy wirtualne .. nie zaslonia WAM OCZU! Odpowiedz Link
skrzydlate Re: ja nic nie rozumiem, 18.10.07, 08:56 jak ci zabroniono? jak tu mozna zabronic cokolwiek? czyzby forum bylo zamkniete? inny punkt widzenia: to nie ktos znalazl haczyk na ciebie tylko ty na ten haczyk usiadlas .. ))) Odpowiedz Link
marinka52 Re: ja nic nie rozumiem, 18.10.07, 10:18 haczyki spawdzilami sa ujete na zakonczeniu 8 wedek,zapasy w pojemniczku, nieUSIADLAM!i nie usiadne)) 38lat praktykilapania rybek!))))))))) Odpowiedz Link