natla 25.10.07, 23:40 Muszę Ci dostować wnętrze prywatne , a tu sa schodki do starego pomieszczenia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=53278720 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: Ovaka = Takanietaka :) 03.12.07, 07:04 www.marhan.pl/Urodziny_13.html zycze dni pelnych usmiechu Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ovaka = Takanietaka :) 03.12.07, 08:17 Krajanko zodiakalna trochę za tajemniczo Droga Ovaka A jakby tak jeszcze cieplej Kochana Ovaka To jednak za bezpośrednio Ovaka ech tak tykalsko Dla Ciebie Może być ale ... Czy ja wreszcie wydukam coś z siebie ? Życzę Ci nie tylko dzisiaj spokojnego dnia a jednak Radosnego Przepełnionego wizytami najbliższych I wirtualnych przyjaciół Niech słońce rozswietli Twoje oblicze Pogodne dni ciągną sie tak długo Jak długo usmiech na twojej twarzy Rozbłyska tajemniczośćią zdarzeń Serce otwiera się dalej na piękno I niech nie zazna bólu tęsknoty . W zdrowiu i szczęściu przechodź Do kolejnych dni życia A twoje ramiona niech nie tylko Kwiaty i wspomnienia przytulają do siebie. Wszystkiego Dobrego Ci Życze Ozdobny Kwiecie tego forum . Skończyłeś ? Tak . Nic nie dodasz ? Dodam. To wal... Fajna jesteś Ovaka.) Odpowiedz Link
krista57 Re: Ovaka = Takanietaka :) 03.12.07, 10:10 Wszystko już prawie Sagi powiedział. Kochana Owaka życzę spokoju,widoku przestrzeni aż do kres radości w sercu i spelnienia marzeń. Odpowiedz Link
dankarol Re: Ovaka = Takanietaka :) 03.12.07, 11:14 img118.imageshack.us/img118/2405/ovakant8.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Ovaka = Takanietaka :) 03.12.07, 12:19 Dołączam i ja ciepłe życzenia urodzinowe. Samych słonecznych chwil, życzę, nawet w te deszczowe, pochmurne dni, które też czasmi się pojawiają. No i przychówku zdrowego, licznego i pięknego takiego jak Drako Wszystkiego Najlepszego ! Odpowiedz Link
maladanka Słoneczka! 03.12.07, 15:30 Renia pięknie życzenia wyłożyła, ja się dołączam wszystkimi kończynami swoimi i ślubnego i córki szalonej. A jako skromny prezent przynosimy: od córki szalonej - konik drewniany img222.imageshack.us/my.php?image=konikfr5.jpg od ślubnego - zaproszenie na spacer wśród kwiatów img222.imageshack.us/my.php?image=kwiatydlaovakiejgg6.jpg a ja - proponuję kapelusze )) img218.imageshack.us/my.php?image=zurich40801iz4.jpg Wszystkiego najlepszego Ovako słoneczna Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Słoneczka! 03.12.07, 16:30 Dołączam sie do życzeń. Wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka, radosci i nigdy finansowych problemów img138.imageshack.us/img138/443/11li5.png Odpowiedz Link
ovaka dzieki...DZIEKI !!! 03.12.07, 18:33 OJ,ale sie powzruszałam..fajnie jest mieć forumowych przyjaciół i znajomych.A ja dopiero teraz z pracy..i tu takie miłe słowa.A juz ty mój krajanie Sagi , to juz zupełnie mnie obalasz.Jak bedziesz w moim mieście stawiam kawe i dobre ciastka (pewnie lepiej piwo?). Sciskam wszystkich .Aha, od dzisiaj zaczynam jeździc komunikacja miejska za darmo!Na basen mam zniżke !I pewnie jeszze cos sie znajdzie.Moze dobrze byc starym? Odpowiedz Link
czarny.humor Dotycgczas się powzruszałaś? No to ja Ci życzę: 03.12.07, 19:25 Od wzruszeń ciepłych łez Ci życzę Od szczęścia łez powściągliwych Od radości czystych i otwartych. Od śmiechu szczerych i hałaśliwych. Jeszcze Ci łez chyba nikt nie życzył co?! )) No to żeby Ci ślepka nie zrobiły się zaczerwienione od tych łez, to ja Ci życzę jeszcze tego, czego sam chciałem w życzeniach - przelotu balonem, zamku i nawet 15 deko kanoldów. No i zdróóóówka!! )) Odpowiedz Link
natla Re: Dotycgczas się powzruszałaś? No to ja Ci życz 05.12.07, 14:34 Urodzinowa OVAKA, wcale nie takasiaka! Bądź zdrowa i bogata, a na zło użyj bata ) Odpowiedz Link
ovaka Re: Dotycgczas się powzruszałaś? No to ja Ci życz 05.12.07, 15:46 Czarny - kanoldy,balon przyjmuje.Co do zamku...moge sie zastanowić? A łzy-lubie to jest dobre!Z wszystkich powodów które wymieniłeś ! Dzieki!Doceniam , bo wszyscy zaczynamy byc juz zrezygnowani co do naszej wynalazczości w zakresie wymyslania zyczeń. Łzy sa sliczne! Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dotychczas się powzruszałaś? No to ja Ci życz 05.12.07, 20:47 No dooobra - zamek sam usypię z tego piachu. )) Liczyłem na trochę pomocy. Ovaka - jeśli pozwolisz, to ten wierszyk o łzach, wkleję na portal wiersze.bej.pl. Oczywiście z adnotacją, że był napisany dla internetowej przyjaciółki Ovakiej!! Na jutro chcę tam wysmarować rymowankę, która może wstrząsnąć portalem, a mnie zapewnić stałą blokadę, ale dziś jeszcze mogę zamieścić taki ciepły czterowiersz. )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dotychczas się powzruszałaś? No to ja Ci życz 11.12.07, 20:43 Tyś strzelczynią a ja strzelcem Więc napinaj swój łuk srogi Dzisiaj wszystko jest mozliwe Ja te strzały pozamieniam W bukiet kwiatów kolorowy Dziękuję Ovaka ) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ovaka = Takanietaka :) 21.12.07, 19:31 Ale ma stać, leżec ?? siedzieć ? - chetnie przyślę foty Guru - ale jaką mam wybrac pozę ? Mam fot setki ) Na ogól to on leży do góry brzuszkiem i prezentuje swe skromne klejnoty rodowe ( jego ulubiona poza ) i wiele jest portretowych, niestety nie pokazujących w całości jego wdzięku Także łączę życzenia najlepsze świateczne i aby nadchodzący rok ne był ni deczko gorszy, niż mijający !!! (-) Pad - sobielizantaka Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a hehehe... 21.12.07, 22:23 ...kiedyś przesłała mi to Axa nasza niezapomniana , świetna sprawa :- )). A dlaczegó mi nie odpisałaś, jakie foty Guru mam dosłać. ? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a chyba się nie rozumiemy..oto co mi odpisałaś: 21.12.07, 22:46 w prezencie przesyłam. Miłego oglądania, ja do teraz zalewam się łzami ze smiechu raider55.blox.pl/html/1310721,262146,169,170.html?2,1 A JA SIĘ PYTAM, DLACZEGO NIE ODPOWIEDZIAŁŚ - O JAKIE FOTY GURU CI SZŁO. A TY MI ODPISAŁAS TYLKO TO - CO WKLEJAM POWYŻEJ. WIĘC JA SIĘ ZAPYTAŁAM: " DLACZEGO MI NIE ODPISAŁAŚ - JAKIE FOTY GURU MAM DOSŁAĆ " - A TY MI NA TO : ODPISAŁM CI NA PADALCOWEJ. A JA CI NA TO : " NO TO WKLEJAM CI TO, CO MI ODPISAŁAŚ " Jest tam odpowiedź na moje pytanie ??? )) Bo może ja ślepa jestem ??? Odpowiedz Link
ovaka teraz ja nic nie rozumiem 21.12.07, 22:54 oto co napisałam na twoim osobistym wątku: .............................................................. ovaka 21.12.07, 22:44 Odpowiedz "Gazetowy" Twój nie działa? Zwrócili mi mejla! pełna godnosci ovaka 21.12.07, 21:47 Odpowiedz poza Guru...łatwa do "wycięcia " .Klejnoty odpadaja jako nieprzyzwoite i nie pasujace do uroczystej koncepcji!...Chociaz....mogłabym spróbowac poswintuszyc w godnym temacie.Daj 3 fotki!!! I nie " en face"!! holo, Padalcovo! ovaka 21.12.07, 14:01 Odpowiedz Hej , mam prosbe , mogłabys mi przesłac ładne zdjecie ,albo dwa swojego Guru, ale żeby był w całosci !!!-Pozdrowienia swiateczne przy okazji! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a teraz ja nic nie rozumiem 21.12.07, 23:36 a dlaczego odpowiadając MI - ty odpowiadasz pisząc w SWOIM prywatnym ???? ja do Ciebie piszę w osobistym OVAKIEJ, a TY mi odpowiadasz także w swoim = Ovakiej. Może TY mi odpisuj w MOIM - = padalcowej, co go kiedyś Kryzar mi założyła. W zasadzie JA do TWOJEGO zaglądać nie powinnam - a zajrzałam tylko dlatego, by sprawdzić co sama do Ciebie napisała. I tylko dlatego ----a tu widzę, że TY mi odpisujesz w swoim własnym_prywatnym ) WHY ? Odpowiedz Link
ovaka padalcowo, 21.12.07, 23:58 ale ja ci odpisałam w Twoim, a dlaczego w moim ,do Ciebie ?Jak do ciebie to w Twoim! U siebie tylko zacytowałam watek z twojego watku! hihihihihihi...juz sama nie wiem...mysle ze to Natla wszystko wie i rozumie..! Odpowiedz Link
natla No zwariowały :)))))))))))))))) 22.12.07, 00:11 Alem sie z Was usmiała. Nie wiem Ovaka czy wiesz, że Padalec uważa, iż zaglądanie do prywatnych wątków, to tak jak otwieranie cudzych listów, i nie da sobie tego od 3 lat wytłumaczyć, więc boję się, że się z nią tym sposobem nie dogadasz. )))))))) Ale nie przejmuj sie, mam zdjecia Guru, więc Ci podeślę.....ze wszystkich stron Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Ovaka - do jasnej_ciasnej :-))) 22.12.07, 11:48 To, co wklejam poniżej powinnaś była napisać w MOIM PRYWATNYM - a nie w SWOIM. Przecież pisałaś to do mnie - a nie do siebie !!! Może ty sobie " nabijasz " ilości w SWOIM prywatnym i dlatego pisząc do mnie zamieszczasz to w swoim - a nie w moim ? ))))))))) padalcowo, Autor: ovaka 21.12.07, 23:58 Dodaj do ulubionych Odpowiedz ale ja ci odpisałam w Twoim, a dlaczego w moim ,do Ciebie ?Jak do ciebie to w Twoim! U siebie tylko zacytowałam watek z twojego watku! hihihihihihi...juz sama nie wiem...mysle ze to Natla wszystko wie i rozumie..! Odpowiedz Link
ovaka Padalcowo, do ciasnej jasnej!:-))) 22.12.07, 12:05 Bo jak zobaczyłam ,ze nie czytasz swojego , a siedzisz w moim .....no to Ci w końcu odpisałam w moim! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a OVAKA - kudelebele ! 22.12.07, 16:16 ovaka napisała: > Bo jak zobaczyłam ,ze nie czytasz swojego , a siedzisz w > moim .....no to Ci w końcu odpisałam w moim! Ja zawsze czytam w SWOIM. I nadal nie pojmę , dlaczego ZNÓW odpisałas mi w SWOIM. POkaż mi raz, że napisałam do CIEBIE w SWOIM. Toż to nielogiczność !! )) A zobacz, ile razy TY -> DO MNIE piszesz w SWOIM - a nie w MOIM ! Ki dijabeł ???? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Please, do not let me be missunderstood! Odpowiedz Link
ovaka padalcova! 22.12.07, 16:41 a moze posprawdzasz godziny gdy zaczęłam sie wpisywac do ciebie ?od razu ci odpisałam jakie chce mieć zdjecia..........a ty duzo potem pisałas dlaczego ci nie pisze jakie maja byc zdjecia.........no, przestaje byc smiesznie..... chcesz to przyslij Guru (wciąz go nie mam!) jak nie chcesz to nie . Bo chyba o zdjecie chodzi, anie gdzie kto....? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a droga Ovako 22.12.07, 20:12 ovaka napisała: > a moze posprawdzasz godziny gdy zaczęłam sie wpisywac do ciebie ? od > razu ci odpisałam jakie chce mieć zdjecia..........a ty duzo potem > pisałas dlaczego ci nie pisze jakie maja byc zdjecia.........no, > przestaje byc smiesznie..... > chcesz to przyslij Guru (wciąz go nie mam!) jak nie chcesz to nie . > Bo chyba o zdjecie chodzi, anie gdzie kto....? Wysłałam ci wczoraj 7 fotek Guru. Wysłałam na pocztę gazetową. Mam potwierdzenie, że doszly. Następnie wysłałam ci tamże życzenia świateczne indywidualne. Mam potwierdzenie, że doszły. I tylko jedno mam pytanie : - dlaczego nadal odpisujesz mi w SWOIM wątku prywatnym - a nie w MOIM watku prywatnym. Nie mam o to najmniejszych pretensji - jednak bardzo mnie zaciwkawia - dlaczego tak robisz. Pytam po prostu z ciekawości. Dobrze, że nauczona 2- dniowym doświadczeniem - pozwalam sobie zaglądać do TWOJEGO watku prywatnego...inaczej w ogóle bym nie wiedziala, że odpisujesz mi. pozdrawiam. Pad. Odpowiedz Link
ovaka Re: droga Ovako 22.12.07, 20:28 po prostu ,czasami zajrzyj tez na swój wątek. Guru nie dostałam na zaden adres..Ale Natla mi przysłała jedno zdjecie -wystarczy mi. Juz dalej nie chce mi sie dyskutowac- nie chce na to tracić czasu- bo domyslam sie ze przez nastepny dzień bede musiała tłumaczyc dlaczego nie dostałam zdjęć ,które wysłałaś...Nie wiem dlaczego nie dostałam! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a droga Ovako 22.12.07, 20:48 ovaka napisała: > po prostu ,czasami zajrzyj tez na swój wątek.>>>>>> >>>>> Zaglądam na swój watek kilka razy dziennie - nawet jak widzę tam stale cyfrę 202 - oznaczającą niezmienna od wczoraj ilość maili w tym moim wątku. Ale ty tam mi nie odpisujesz mi, lecz na swoim. Niestety, nie mam innego twego adresu, niż nastepujący: ovaka@gazeta.pl Wysyłałam na powyższy foty Guru ze swojej prywatnej poczty mailowej. Zrobiłam to wczoraj, chyba 7 szt. najładniejszych i w dobrej rozdzielczości. Podziękowałam ci także za piękna kartkę świąteczną. Podziękowania wysłałam na adres zwrotny, używając opcji: " odpowiedz". pozdrawiam, Pad. Cieszę się, że Natla ci jedno przysłała. Odpowiedz Link
ovaka Re: droga padalcowo 22.12.07, 21:16 Podziekowania za kartke dostałam - dziekuje .Zdjec Guru nie ,dlaczego nie wiem. Ja tam bym nie wydziwiała ,tylko bym kogoś obesłała na wszystkie jego adresy -ovaka,takanietaka,i ten trzeci co go tez masz! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a teraz doszło dopiero 21.12.07, 22:52 1.- doszło, jak juz wysłałam ci " reklamację " ) "Gazetowy" Twój nie działa? Zwrócili mi mejla! 2.- A co do mej poczty padalcowej- zapewne zrobiłaś jakiś drobny błąd w adresie - bo dostaje tam maile na bieżąco bez problema. Dziś np. 12 - w tym 6 = subskrypcja "gazety wybornej" Odpowiedz Link
emi152 Re: teraz doszło dopiero 22.12.07, 13:16 O matko!!!!!! Jakie Wy komunikatywme!))) Łzy mi poleciały ze śmiechu))))Ja Was zaczynam bardzo, bardzo lubić)))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Fotki wysłałam na następujący adres ..... 22.12.07, 20:25 .....ovaka@gazeta.pl Nie znam innego Twojego adresu, a ten9 jak wyżej ) logicznie dla mnie wynika z Twego loginu na portalu 50-latki. jeżeli popełniłam błąd - to przepraszam. Odpowiedz Link
inka-1 Re: Dzieki za zyczenia..ja rowniez.. 22.12.07, 22:00 zycze Zdrowych i spokojnych swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego Roku 2008 Odpowiedz Link
e-baba Zgodnie z obietnicą 23.12.07, 21:38 przesyłam linki do zdjęć mojego kota, z nadzieją, że może na Wielkanoc i forumowe koty znajdą się, dzięki Tobie, w jakimś ponadczasowym dziele malarskim, np. Śniadanie na dachu, albo w jakimś innym miejscu. Trzeba by tylko jeszcze zdjęcia od innych "kociarzy" zdobyć, a sporo nas tutaj jest na Forum, sporo. Linki do fotek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=50294662&a=56635478 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=50294662&a=57147171 i pozdrówka serdeczne. Odpowiedz Link
e-baba Re: Zgodnie z obietnicą 24.12.07, 00:24 Ok, jak uchwycę kota w pozie odpowiedniej - prześlę fotkę. Ale z kotami to raczej trudno. Mój albo galopuje w sobie tylko w wiadomym celu i kierunku (zmienia go w biegu), albo widać tylko jego fragment zza jakiegos węgła, bo jest w trakcie polowania (na wszystko, bliżej nie wiadomo na co), albo śpi, bo odpoczywa po biegu lub polowaniu. Ale spróbuję. Dzięki, Ovaka, za dobre chęci. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ovaka = Takanietaka :) 15.01.08, 15:13 Proszę umieszczam Twoje dzieło w Twoim wątku i musimy zastanowić sie czy nie umieścić go gdzieś indziej na bardziej reprezentacyjnym miejscu) img183.imageshack.us/img183/5367/janmabusenarodzinyyc9.jpg Odpowiedz Link
milata2 Re: Ovaka = Takanietaka :) 25.02.08, 22:26 Maluj, maluj Ovaka, ja latem też malowałam szafę z czarnej na "koronkową" , nie wiem czy się domyślisz co to takiego )) Żebym umiała wklejać zdjęcia, to bym Ci przesłała byś mogła podziwiać moje dzieło. Może kiedyś, jak któreś moje dorosłe dziecko wpadnie na dłużej, to mnie nauczy ...Miłej pracy. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzisiaj Twoje urodziny :) 03.12.08, 09:26 Mimo że komputer pada To mnie jednak nie wypada zajrzeć tutaj do okienka Gdzie jej lico ujrzeć zechcę Zatem stojąc pod okienkiem I trzymając w ustach moich Zbiór słów myslę że cieplutkich Dla krajanki zodiakalnej Dla ovakiej Tajemniczej tej istoty Co na łamach forum kroczy Cichuteńko lecz roztropnie I uroczo klika zawsze Czym mój zachwyt facetowy Wznieca niczym gejzer wielki Zatem już nie przedłużając Podpatruję Ciebie wielka Ciebie piękna i wspaniała Ciebie rozwagi kraino I żeby ten wierszyk mały W litanie się nie zamienił Ukłon składam milutki Kładąc rękę na sercu Życzeń wszelakiej maści Wielkości i kolorytu Gifów najsliczniejszych A pośrodku tej tacy niech Zdrowie błyszczy przyjaźnie Kryształem i przejrzystością Dlatego proszę Pani Przyjmij ode mnie te słowa I zaraz Sagi się schowa Wraz z parującym kompem Śliczności dla Ciebie Ovaka . Odpowiedz Link
maladanka Re: Dzisiaj Twoje urodziny :) 03.12.08, 15:36 wiem,że nie masz czasu więc upiekłam Wszystkiego najzdrowszego! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzisiaj Twoje urodziny :) 03.12.08, 17:18 Do pysznego ciasta Małejdanusi,dokładam szampana z najlepszymi życzeniami,zdrowia,radości i niech Ci spełni o czym marzysz! Odpowiedz Link
easy.mamajka Re: Dzisiaj Twoje urodziny :) 03.12.08, 20:06 ho ho ho!!!najlepszego i najserdeczniej!!! Odpowiedz Link
kryzar Dzisiaj Twoje urodziny , więc 03.12.08, 20:09 życzę duuużżżżo zdrowia, radości i poczucia humoru jak dotychczas. Ściskam urodzinowo lecz bez kwiatka(brak umiejętności) Krysia Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Ovaka = Takanietaka :) 03.12.08, 21:19 Wszystkiego najlepszego i zdrowia przede wszystkim dla Ovaki! Trochę pachnącej wiosny jesienią, a jak klikniesz listek, będzie śpiewająco. Odpowiedz Link
ovaka OOOOOOOOOOJEEEJ! 03.12.08, 21:53 ZWIERZAM SIE WAM JESZCZE MOKRA PO POWROCIE Z BASENU.Ale robicie te zyczenia super, ja jeszcze tego nie umiem , wiec tylko podziwiam i sie wzruszam .Forum jest niezawodne , i jak kto siedzi w kącie jak ja ostatnio to ma naprawde nagle okazje do niespodziewanej radości! Zrobiło mi sie bardzo miło, picie, kwiaty, ciastka..no akurat w realu ni planowałam tego dzisiaj , mam wiec tylko wasze wirtualne (nie tuczą!).Dzieki, bardzo dziękuje! Odpowiedz Link
natla :) 04.12.08, 06:46 Naszej kochanej, wspaniałej, wesołej OVAKIEJ TEJTAKIEJSIAKIEJ urodzinowe życzenia zdrowia, szczęścia, SPA Odpowiedz Link
malwina52 Re: :) 04.12.08, 07:37 IMG]http://i32.tinypic.com/dvonwo.jpg[/IMG] pomyślnosci i radosci Odpowiedz Link
malwina52 Re: :) 04.12.08, 08:01 dolozyłam Ci jeszcze nawiasik z przodu zebys cosik jednak zobaczyła sory za roztrzepanie Odpowiedz Link
regine Re: :) 04.12.08, 20:40 Przyjmij L. i moje późnione ale bardzo ciepłe i serdeczne życzenia urodzinowe ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
wiktoria53 Ovaka 09.02.09, 17:41 Mam prośbę.Prześlij jeśli możesz (na pocztę gazetową)namiary na tego cudownego dietetyka. Mam ochotę skorzystać z jego wiedzy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
natla Twoje urodziny:) 03.12.09, 08:43 Zdrowia Miła i powtórki z ostatnich wakacji....tylko nie zapomnij o paszporcie Odpowiedz Link
maladanka Mnogaja leta! 03.12.09, 10:13 www.youtube.com/watch?v=0drnmHQRvFk&feature=related Plovdiv Boys Choir śpiewa dla Ciebie! Odpowiedz Link
sagittarius954 Licznik 03.12.09, 18:03 Licznik znów od rana tyka Po północy kurant zabił Zaraz potem on się wybił Tenże roczek jeszcze jeden Co tu robić, czy wypada Przejść do rzeczy bez procedur Kielich weź do ręki swojej Butlę wina z bombelkami Uśmiech wtłocz na usta śliczne Dodaj także kilka iskier Niech migoczą w oczach twoich Pełny księżyc niech oświetla włosy także Tu wystarczy podejść do okienka swego Pełnia jest więc zaraz "łysy" cię przeniknie Uszka nadstaw sagi już szykuje frazę : I choć mało ciebie tutaj I choć pewnie zbyt zajęta jesteś życiem Ślę ci moc życzliwych słów Zdrowia owszem życzę ci go jak najbardziej Życzliwości ludzkiej pragnę też dla ciebie I spokoju w duszy w ciele w domu w pracy Niechże promień słońca z tobą tańczy W portfeliku co też nie jest bez znaczenia Niechże miedź się w złoto zmienia Jeszcze tylko wirtualny buziak prześlę Razem z tą strzałą co z cięciwy mojej Rwie się szybko do drugiego strzelca dzisiaj Kliknę jeszcze kropkę tutaj i zaniknę Bo dziś Ty tu najważniejszą jesteś przecie . Wszystkiego dobrego Ovaka Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a ***** dla" L" ****** 03.12.09, 21:33 Jak masz na imię ja dobrze wiem więc dziś życzenia złożyć Ci kcem dużo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia, wiecznej młodości. ------ Padalec wierszy pisać nie umie a wiedząc, że i ten zaginie w tłumie tak licznie tutaj dziś dołączanych życzeń, dla Ciebie sprezentowanych, zapożyczenie zrobił netowe. A teraz idzie smarować głowę miksturą silną z jadu żmijego. Oby pomogła na bóle jego ! ----- Jego: -> czyli padalca Odpowiedz Link
ovaka DZIEKUJE! 04.12.09, 10:28 az sie zawstydziłam ,ze tak rzadko tu zaglądam, i sie wzruszyłam ,ze jeszcze mnie ktos pamieta! Dzieki! - Ovaka Odpowiedz Link
witekjs Re: DZIEKUJE! 04.12.09, 20:03 Dołączam się do życzen, i mam nadzieję,że będziemy rozmawiać w innych wątkach. Pozdrawiam. Witek Odpowiedz Link