goskaa.l 28.08.08, 13:58 Pokazuję Wam zdjęcia ze spływu na Litwie. To był wspaniały urlop, spędzony z cudowną młodzieżą. Wypoczęłam jak jeszcze nigdy w życiu! Niestety, na opisy na razie nie mam czasu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goskaa.l Re: Mój urlop na Litwie 28.08.08, 13:59 No tak, ale linku do zdjęć nie umieściłam. picasaweb.google.pl/home Odpowiedz Link
graga211 Re: Mój urlop na Litwie 28.08.08, 14:35 Dziouszka, coś ty dała za link? To jest dla tych, co w Picasa jeszcze nie mają konta. Ja mam, dlatego bardzo proszę o prowadzący prosto do twojej Litwy. Z góry erdecznie dziękuję. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Mój urlop na Litwie 28.08.08, 15:10 No tak, przecież u mnie się tak wyświetla... Macie: picasaweb.google.pl/Malosia06 Odpowiedz Link
filomena1 Re: Mój urlop na Litwie 28.08.08, 15:39 Gosiu, jaka szkoda , że bez podpisów.... Ale i to fajne. i fajnie ze sie z nami podzieliłaś. Musialo być świetnie, bo to na zdjęciach widać. A krajobrazy cudne. Odpowiedz Link
graga211 Re: Mój urlop na Litwie 28.08.08, 19:17 Uff, obejrzałam i...czuję się zmęczona. Wiem wiem, zaraz podniesiecie krzyk, że jak zwykle Graga krytykuje zamiast chwalić. Ale ja niestety nie umiem kadzić w żywe oczy, skoro jest sporo do poprawienia, a przy tym warto, nawet bardzo warto poprawić. Rozumiem, że dla uczestników wyprawy każde zdjęcie jest na wagę złota, jednak dla nas, widzów z pobocza, nie wszystkie są interesujące, dlatego byłoby dobrze wybrać te najpiękniejsze i najbardziej reprezentatywne i z nich zmontować album dla ogółu. Zdjęć jest mnóstwo, w tym sporo perełek, więc jest z czego wybrać. Dziękuję Gosiu, za pokazanie kawałka Ojczyzny Waszej i Naszej. ) Odpowiedz Link
milata2 Re: Mój urlop na Litwie 28.08.08, 19:58 Tak to jest jak taka "przemądrzała" profesjonalistka ogląda))) Gosiu, a mnie baaardzo się zdjęcia podobały))) Odpowiedz Link
natla Re: Mój urlop na Litwie 28.08.08, 22:09 Przeleciałam tylko miniatury i juz sie cieszę na poranną kawę......i chyba obiad też )) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Mój urlop na Litwie 29.08.08, 06:57 Dobrze wiem, że część zdjęć jest prześwietlona, ale niech sobie z tym radzą ich bohaterowie. Umieściłam je w tym miejscu właśnie po to, żeby mogli sobie pościągać. Niestety, oprócz usunięcia całkiem "zmarnowanych" nie mam czasu na żadną obróbkę. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Mój urlop na Litwie 29.08.08, 09:04 to się czuje, wysypana sterta fotek.... po prostu wrzuciłaś te zdjęcia dla nich wszystkich i w tym jest ich urok.. kiedy to oglądacie, pewnie przypominacie sobie chwile.. z motylkiem, pajączkiem, na biwaku.. to jest jak pamiętnik Odpowiedz Link
graga211 To rozumiem, tyyyyle... 28.08.08, 18:48 ...oglądania! I to jakiego! Już się rozsiadam wygodnie, nogę kładę na krzesełku obok i świeżo parzoną herbatkę sącząc, wędruję wzdłuż Niemna. Potem dalej. "Litwo, Ojczyzno moja...." Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Mój urlop na Litwie 29.08.08, 08:57 Goska, wspaniałe, czuję klimaty biwakowo wakacyjne, az mi się przypomniało, jak kiedys się włóczyłam po jeziorach autostopem i biwakowałam to tu, to tam... wspaniała przygoda i cudowne wspomnienia gratuluję wspaniałych wakacji Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Mój urlop na Litwie 29.08.08, 11:14 Swojska ta Litwa Dzięki za wirtualną wycieczkę Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Mój urlop na Litwie 03.09.08, 14:32 Super urlop Gosiu,ależ ty masz super pasję dziewczyno,ja boję się wody a spać w namiotach,no nie wiem,robaczki,muszki,komary i różne stworzonka brrrr chyba bym nie zasnęła,ale podziwiam Ciebie Gosiu,jesteś niesamowita,fajna paczka i widać,że bawiliście sie świetnie. Odpowiedz Link
dankarol Re: Mój urlop na Litwie 03.09.08, 19:41 Wreszcie udało mi się oglądnąć. Dzięki Gosiu za wspaniałą wycieczkę po rodzinnych stronach części moich przodków. Wspaniała przyroda i cudne robalki. Szkoda, że boję się wody, bo z chęcią bym na taką wyprawę wybrała. Odpowiedz Link