ovaka Re: TĘSKNIę ZA WAMI...:) 17.10.08, 18:10 I ja często myslałam!!Witaj!!!Wróć!!!! Fajnie że sie odezwałąs !!!Uścisk serdeczny dołączam1 Odpowiedz Link
kendo Re: TĘSKNIę ZA WAMI...:) 17.10.08, 18:52 czytam czasami Was, brak mi jednak czasu na wszystko, jezeli czasem sie wpisze to pod KENDO-vel tesunia milo byc wywolanym do tablicy,pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
natla Re: TĘSKNIę ZA WAMI...:) 17.10.08, 19:16 Widze Tofciu, że wszystko u Ciebie ok. Ciesze się bardzo. Odpowiedz Link
marii51 Re: TĘSKNIę ZA WAMI...:) 18.10.08, 12:45 dzięki.. dziewczyny--to miło.. Wiktorio-wszystko czytałam-byłam z Toba w te dni .. tęskniłam przez rok do wszystkich, ktorych poznałam tu na forum- A TERAZ! wzywałam W 1 POSCIE ""cząstke "'do powrotu tych.. którzy jakoś tak nie chcą wrócić- ania.. z chicago.. yoanna- luckanowa nas zostawiła dopisujcie następnych... .......? wiem ze to taka zabawa w chowanego--ale lepsze to niz nic -bo w wirtualii bywa nieraz przestoj taki zwyczajny- inni niech popiszą a ja sobie poczytam--to też normalne --czy jeszcze obserwują- np , czy warto? niektorzy odpoczywają- inni przybywają i pięknie dbają o ciąg .. istnienia-forum w kryzysowych sytuacjach- a ja czytałam, czytałam i przybyłam-..sprobuje pobyć- zobaczymy jak to sie wszystko potoczy, bo tu bywa z nienacka -- czasem może coś przydarzyć--nie zawsze można się obronić- ja mam już" szkołe" na ten temat!- umiejętnie omijać zaczepki!!!czy tu, czy na poczcie-!! Wszystko co ludzkie.. ponoć nie jest nam obce-- ""SZCZĘSCIE TO NIE TYLKO ,ŻE SIĘ JE MA Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: TĘSKNIę ZA WAMI...:) 19.10.08, 19:38 Witaj Marii-Tofiko Pozdrawiam i dobrej zabawy życzę Odpowiedz Link
marii51 Re:Helenko;) Wiktorio):)) 19.10.08, 21:25 Uścisków moc! biegnę do drewutni--- taaaaaaaaaka okazja ..uaaa.. i hopsa -sa i tralala idziemy przez życie z piosenką.. Odpowiedz Link
del.wa.57 Marii 19.10.08, 22:22 Ty tak nie lataj do drewutni studentko,no! uczyć sie trzeba a nie szaleć Pozdrawiam raz jeszcze Odpowiedz Link
marii51 Re: Marii 19.10.08, 22:37 DELWIĄTKO dopiro dostaniemy rozkład lekcji-jeszcze --luz bluesss wieczorkiem w niedzielę raczej już będe po zajęciach studyjnych no chyba? że "nauki" pójdą na wode wzmacniajaca-ą po towarzystwo zapowiada się wyśmienite.. buuu nie weszłam nawet do gawiarenki-coś mnie nie wpuszcza Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Marii 19.10.08, 22:45 Trzymam kciuki i dziel sie z nami co robisz,czego sie uczysz Byłam przed chwilą w gawiarence bez problemu tam weszłam. Odpowiedz Link