sagittarius954 05.02.09, 16:09 Może warto pomyśleć czym obdarzymy ukochaną osobę . Może jakimś wierszykiem, który przypadkiem zamieścimy właśnie w tym wątku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Już za chwilkę walentynki 06.02.09, 07:09 Taaaa, nikogo nie kochacie , rozumiem , rozumiem to ja coś skrobnę : Jestem zbyt nieśmiały niestety Bym mógł otwarcie stanąć przed Tobą I wyznać szczerze co czuje me serce Znów urzeczony twoja postacią Spłonę się pewnie jak małe dziecko Skąd wezmę odwagi gram szczery To nieprawda że miłość dodaje odwagi Moja czeka spokojnie wśród pierzastych chmur Chowa się przed twoim wzrokiem Połykając promieni sznur Srebrnych nitek księzyca nocą Ciepło złotych słonecznych dni Zobaczyłem w twych oczach pragnienie I podążam już za nim co dnia Kladę co dzień na twym biurku faktury Ty nie raczysz spojrzeć kim jest ten Który czeka na twoje spojrzenie Dla mnie twoja smukła ręka jest jak sen Jeszcze tylko zabiorę twój usmiech Rozsyłany wszystkim tylko nie mnie A jesteś moim szczęściem marzeniem Białym płatkiem kwiatu na wiosnę I okrzykiem w radosne dni Och kochanie w mym sercu zostaniesz Nadejdzie dzień walentynkowych serduszek W środek faktur włożę także swe Niech czerwienią miłości rozpali Twą ciekawość bys poznac mnie chciała Tym pragnieniem co w zielonych oczach jest Smukłą ręką da mi miły znak . Było by .... Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Już za chwilkę walentynki 06.02.09, 09:37 sagittarius954 napisał: > Tym pragnieniem co w zielonych oczach jest > Smukłą ręką da mi miły znak . buuu... Pozbyłam się resztek złudzeń, to nie do mnie Sagi wzdycha... Ani ja z fakturami do czynienia nie mam, ani oczu zielonych nie posiadam... Odpowiedz Link
izis52 Re: Już za chwilkę walentynki 06.02.09, 11:24 "Człowiek wolny idzie do nieba - taką drogą, jaka mu się podoba" Nic się nie martw, Sagi kiedyś pisał o brązowych. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Już za chwilkę walentynki 06.02.09, 14:38 O rany ?Izis , ja nie jestem wolny , a zniewolony A o niebie nawet nie marzę , bo co to jest niebo - darowanie biedakowi cukierka którego nie poliże językiem . Stoję sobie przed szybą , za nią i zasłonką jest niebo , i nijak nie mogę go dotknąć , poczuć ani polizać. To jest wkurzające. A w ogóle to ja bym chciał do nieba w lektyce , otoczony pustynią i piramidami Kurcze a gdzie tu walentynki w tej mojej wypowiedzi?? Acha w lektyce zawsze mozna mieć ze soba oczy , wyobraźmy sobie Duuużą lektykę , ooo zmiesciłyby się tam oczy niebieskie, czarne , brązowe , zielone , szare , nawet o niokreslonym kolorze, tylko że .... wolność za lektyką biegnie, aż zostanie przysypana burzą piaskową Odpowiedz Link
izis52 Re: Już za chwilkę walentynki 06.02.09, 15:25 Twój wybór, jeśli czujesz się zniewolony ? No i zdecyduj się czy jest to niebo, czy nie ma ? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Już za chwilkę walentynki 06.02.09, 15:36 Zniewolony uczuciami, a w niebo nie wątpię, jego obecności nie neguję jedynie wydaje się sennym marzeniem ... Odpowiedz Link
easy.mamajka Re: To już jutro:)) 13.02.09, 21:49 Ja prozaicznie ale naprawde serdecznie - pozdrawiam Walentynkowo! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Już za chwilkę walentynki 06.02.09, 14:17 Gosiu sytuacje uratują szkła kontaktowe koloryzowane , i jedna faktura trzymana w reku np, za energie elektryczną Odpowiedz Link
bona0601 Re: Już za chwilkę walentynki 14.02.09, 15:08 Na Twoje ręce składam wszystkim uczestnikom FORUM najserdeczniejsze walentynkowe pozdrowienia i życzenia / każdy według własnych pragnień/. Cieszę się ,że trafiłam na tak wspaniałe grono. Wasza Fanka. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Już za chwilkę walentynki 14.02.09, 17:01 Dzisiejszy walentynkowy dzień będzie miał zapewne kontynuację jeszcze jutro i cały rok. .......*..*..*. . . . . . .*..*..* ....*. . . . . . .* ....*.. . . . . . .* .*. . . . . . ... ..*..*.. . . . . . . ..* *. . . . . . . . . ..* . . . . . . . . ....* *. . . . . WALENTYNKI . . . . . .* .*. . . . . 2009 r . . *.*.*......*.*.*. . . *. . . . . . . . . .*. . . . . . *.. . . . . * . . . .*. . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . .* . . . . . .*. . . . . . *. . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . *.. . . . .*.. . . . . . . .* . . . . . . . . . .*. . . . . .*. . . . .* . . . . . . . . . . ..*..*. . . . .* Ust całowanych, policzków głaskanych, ramion ukochanych i chwil wyczekiwanych. Tego wszystkiego Wam życzę w Dniu Zakochanych! Odpowiedz Link
wiktoria53 Wyspy zakochanych 14.02.09, 19:47 technologie.gazeta.pl/technologie/5,81010,6275747,Wyspy_zakochanych_znalezione_w_Google_Earth__.html Odpowiedz Link
wiktoria53 Koń trojański w walentynce 14.02.09, 19:51 technologie.gazeta.pl/technologie/1,81010,6266494,Robak_w_walentynce___uwazaj_.html Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Koń trojański w walentynce 14.02.09, 20:36 Czego wam życzyć w walentynki ? A zakochajcie się jeszcze raz , tak spontanicznie , nawet jeśli ta miłość miałaby nie trwać "dożywotnio" Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Koń trojański w walentynce 14.02.09, 20:49 Po co ludzie to robią? podrzucając wirusy,trojany,itd,chyba bardzo sie nudzą,to jest podłe! Odpowiedz Link