globerr 20.02.09, 19:25 Kochani ciekawy jestem Waszych uczuć po tym: www.youtube.com/watch?v=va01iUb8cTY Dla mnie to powrót do super lat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: karnawał jeszcze jest 20.02.09, 19:51 Dreszczyk po plecach. Któraż to panna nie pozwoliła się przytulić przy takiej piosence Taaa ....trata ta , było i se ne wrati pane touzanek www.youtube.com/watch?v=Bpbuqh12oj4 ale posłuchać w spokoju można Odpowiedz Link
globerr Re: karnawał jeszcze jest 20.02.09, 20:06 Wiesz Sagi najważniejsze jest to, że Rod Steward jest jednym z ostanich, którzy mają takie samo serce jak My. Zresztą zdarzyło mi się mieszkać na mahattanie i zupełnie przypadkiem być obok R.S. w jednej z kawiarenek na madison avenue. Powiem jedno zachowywał się jak my mimo otoczenia pieknych kobiet. Dla mnie on jest jak nasz. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: karnawał jeszcze jest 20.02.09, 20:26 Zdziwiłbym się gdyby zachowywał się inaczej Piękne kobiety są fajne ,ale ciagle nie da się żyć tylko z nimi Pewnie jest nasz a nawet ich czyli kilka roczków starszy , ale co to ma do rzeczy , był tym który łączył kobiety i mężczyzn , no taka bezwiedna swatka Fajne że masz takie wspomnienia , a nie wybierasz się gdzieś w tym roku? Tylko rób zdjęcia chociaż , żebyś nam to wszystko opisał i pokazał Odpowiedz Link
natla .....że się wtrącę...... 20.02.09, 22:08 w ten męski dialog. Idę powspominać, bo cóż nam zostało, albo....aż tyle nam zostało. Odpowiedz Link
globerr Re: .....że się wtrącę...... 20.02.09, 23:00 Natla nie jest ważne co nam zostało... bo tego nigdy sie nie dowiemy. Wg. mnie ważne byśmy byli zawsze nie tylko "forever young", ale także byśmy byli szczęśliwi. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: .....że się wtrącę...... 21.02.09, 14:30 O, to właśnie czuję. Młodość niekoniecznie jest mi do szczęścia potrzebna. Bardziej zdrowie. Mam teraz inne pasje i już zakochiwanie jest odhaczone. Odpowiedz Link
izis52 Re: .....że się wtrącę...... 21.02.09, 14:40 Chyba nie warto za bardzo uciekać we wspominki, póki w oku jeszcze blask i póki są rzeczy i sprawy, które nas cieszą lub śmieszą. Właśnie pośmiałam się z idola dziewczyn z moich młodzieńczych lat. Wtedy nosiłam podobne śliwkowe spodnium w dzwon, za Karelem nie przepadałam, lepszy był Tom Jones, Beatlesi, Niemen i nie mogę sobie przypomnieć, co było jeszcze modne w latach siedemdziesiątych ? www.youtube.com/watch?v=_7ZmhEGFHj8 www.youtube.com/watch?v=sI5LWwC-cE8&feature=related Odpowiedz Link
globerr Re: .....że się wtrącę...... 21.02.09, 15:40 izis52 hm........... lata 70-te to najwspanialsza muza wszechczasów np. Led Zeppelin, Deep Purple, Ten Years After, Queen tak serio ich kawałków słuchają młodzi znawcy muzyki do dzisiaj. Z muzyki pop ponadczasowa Abba, przez nas ukochany Drupi. Oj długo by jeszcze wymieniać. Odpowiedz Link
izis52 Re: Globerr 21.02.09, 17:22 Podziwiam pamięć i znawstwo tematu. Poza Drupim, Abbą wymienione nazwy nic mi nie mówią, poszukam. Bardzo lubię każdą w zasadzie muzykę, ot tak.... na słuch w zależności od nastroju słucham różnych dziwnych rzeczy i raczej z płyt, bo nie znam czesto tytułów i wykonawców, aby wyszukać. Skoro karnawał, to kojarzę go z rytmami latynoskimi choć wybór niewielki i raczej nużący. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: karnawał jeszcze jest 21.02.09, 17:18 ide dzisiaj pobalowac przy kapeli warszawskiej, maja byc polki galopki i inne mazurki, jak uslyszycie w wiadomosciach o takiej jednej babci, co umarla na dechach - to bedzie o mnie - szlag moze mnie trafic z wysilku, bo nieprzyzwyczajonym szkodzi Odpowiedz Link
izis52 Re: karnawał jeszcze jest 21.02.09, 17:28 Skrzydlaczku, a gdzie to będzie ? Zazdroszczę, choć kapelę warszawską kojarzę z "tangiem-przytulangiem", to może na zmianę..... Odpowiedz Link
skrzydlate Re: karnawał jeszcze jest 22.02.09, 14:08 nie umarłam ale odpałda mi rura wydechowa, tak głupio starsznie, robila za pług asfaltowy w zrodku nocy serio nie zartuje odpadla i wisi, tam, daleko, pod samochodem i czeka az ja ktos przyczepi Odpowiedz Link
globerr skrzydlate uważaj na śpikulec 21.02.09, 17:32 www.youtube.com/watch?v=qog7iE3RO4A to też warszawska kapela Odpowiedz Link
globerr karnawał wspomnień 21.02.09, 17:41 Pamiętacie na 100%. Jak to fajnie brzmi po latach. www.youtube.com/watch?v=lJ0oA6NxQpg&feature=related Odpowiedz Link
globerr Re: karnawał jeszcze jest 21.02.09, 18:08 Pamiętacie Krzysia takiego? www.youtube.com/watch?v=AOFM5rYRUm8 Odpowiedz Link
izis52 Re: karnawał jeszcze jest 21.02.09, 18:25 Śmieszny był ten nasz Presley. Przy okazji znalazłam taką piosenkę etatowego "rozśmieszacza" z tamtych lat. www.youtube.com/watch?v=bbV6O2VIpzg&feature=related Odpowiedz Link
natla Re: karnawał jeszcze jest 21.02.09, 18:49 A wiesz Izis, że bardzo lubiłam Rosiewicza. Nawet w Krakowie w moim mieszkanku, miałam jego olbrzymi plakat. Ale cóż, dla mnie się "skundlił". Juz dawno nie powinien śpiewać. A najbardziej mi sie podoba w piosence cytowanej przez Ciebie "RzeczYYYpospolita" Nie mów mi, że Queen'ów nie rozróżniasz, bo zerwę z Toba wszelkie kontakty towarzysko-dyplomatyczne Odpowiedz Link
globerr Re: karnawał jeszcze jest 21.02.09, 18:14 I dzisiejszy pan Krzysztof, dalej pełen uroku. Czyz nie? www.youtube.com/watch?v=EAIoKU_hq-g&feature=related Odpowiedz Link
natla Re: karnawał jeszcze jest 21.02.09, 18:44 P. Krzysztofa zaczęłam słuchać z przyjemnością niedawno. Dopóki "dusił kota" czyli baaaardzo długo, był dla mnie niestrawny. Odpowiedz Link