maladanka 17.03.09, 09:47 ...a tego życzę ja,maladanka ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: Zbigniewie 17.03.09, 13:28 Słodkiego miłego zycia... www.youtube.com/watch?v=ovhzZnaAl5A Zdrowia,radości dnia codziennego i wszystkiego co najlepsze Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Zbigniewie 17.03.09, 14:27 Sagittariuszu, życzę zdrowia, szczęścia małżeńskiego i nie tylko, aby los Ci sprzyjał w każdym momencie życia. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zbigniewie 18.03.09, 14:57 Czasy jakie nastają bogatko , choć obfituja w gadżety wspaniałe, to jednak oddalają od siebie ludzi , w gruncie rzeczy, wolę te stare czasy z pełnią spotykanych ludzi zamiast komputerów Ale za życzenia serdecznie Dziekuję , naprawdę jesteś wrażliwą osobą, i mimo iż narzekam na spotkania kompowe to jednak one sprawiają że spotykamy się tutaj klikając od czasu do czasu , jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zbigniewie 18.03.09, 14:59 Mojemu serdecznemu osobistemu listonoszowi , kłaniam sie pieknie dziękując za zyczenia Del , truskawki to jest to co dziadki lubią może nie najbardziej , ale bardzo Dziekuję Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zbigniewie 18.03.09, 14:53 Wiktorio Wyczarowałaś swoimi życzeniami dla mnie telefon , nokia 6650 jest już u mnie w kieszeni , mam nadzieje że pod koniec roku spełnią się tez te drugie życzenia materialne i będę mógł ze sprawnego kompa łączyć się z Wami i Twoimi postami na forum , Dziekuję Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Jak to na imieninach! 18.03.09, 15:01 W pełni się zgadzam z przyjętą rysunkową forma wyrażania szczęścia ale cortyzolu co za dużo to niezdrowo , poprzestanę zatem na nieskomplikowanym drinku dziekując za Twoja pamięć Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Dla Kierownictwa! 17.03.09, 17:05 Zdrowia Ci Sagus życzę.Takie anegdotki o chłopach. Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie? Mężczyzna,a wiesz czemu? Bo ma piersi bez mleka, Ptaszka bez skrzydełek, Jajka bez skorupek, I worek bez pieniędzy, dlatego 80% kobiet nie wychodzi za mąż,bo zrozumiało ze dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu!!! Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dla Kierownictwa! 17.03.09, 20:50 "Uwierzyć w słońce.... Uwierzyć w blask... Uwierzyć w dobro... Zapomnieć, co to strach... Uwierzyć w wiatr... Pokochać życie... Otaczający świat... Pokochać ludzi... Poznać szczęścia smak... Patrzeć w niebo... Podziwiać chmury... Śnić i marzyć... Unosząc się do góry... Zapomnieć o bólu... " Życzę Ci Zbyszku szczęścia ogromnego Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla Kierownictwa! 18.03.09, 15:12 Gdybym miał w sobie tyle wiary Byłbym najszczęśliwszym człowiekiem Gdybym był odważny Stałbym mężnie przeciwko przeciwnościom Gdybym umiał kochać Kochałbym wszystkich i wszystko Dlatego śnię I twoje życzenia Malwino Zaniosę dalej Pójdę z nimi w świat Marząc nie tylko O łasce przyjaźni Dziękuję za wspaniałe życzenia Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla Kierownictwa! 18.03.09, 15:06 Smutne te zwierzątka wilczyco Gdybys o nich tyle nie pisała to bym przypuszczał że stoją ci ośćią w wilczym gardle Wspominając mężczyzn często jesteś jeszcze jedną kobietą głodna ręki, która głaszcząc grzbiet wywołuje u wilków pożądanie lizania pyszczka Basior basiorem ,ale wadery też lubią pokazać swój długi, szeroki jęzor Dziękuje za unikatowe życzenia , przyjmuje je myśląc o kobietach jako nieprzeciętnym zjawisku tego świata Dziękuję Odpowiedz Link
luckanowa Re: Dla Kierownictwa! 17.03.09, 21:35 Zbyszek, a ja życzę Ci tylko zdrowia! Bo wszystko inne jest niczym przy jego braku. Buziaki, lucyna Odpowiedz Link
regine Re: Imieninowo dla Kierownictwa! 17.03.09, 22:00 Do tylu pięknych życzeń dorzucam i ja garstkę swoich... Zdrowia, bo bez niego nic nie jest warte zachodu... Ziszczenia marzeń tych realnych i tych mniej... Realizacji planów, tych bieżących i tych odległych... Grona sprawdzonych przyjaciół, do nich niech dołączają następni... Bo nos do przyjaciół masz przedni...) No i czego pragniesz niech Ci się zawsze spełnia. Doczytałam, że drinkujesz sam ze sobą. Więc wybierz coś co lubisz z tej baterii butelek Tylko z niczym nie przesadzaj Wszystkiego Najlepszego Solenizancie !!! Twoje zdrowie Zbyszku ! ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
krista57 Re: Imieninowo dla Kierownictwa! 17.03.09, 23:10 Sagi,Zbyszku,Adminie...niech Ci się spełnią marzenia Odpowiedz Link
easy.mamajka Re: Imieninowo dla Kierownictwa! 18.03.09, 00:07 Spóźnione , ale bardzo serdeczne : najlepszego!!! Odpowiedz Link
polnaro Re: Imieninowo dla Kierownictwa! 18.03.09, 10:37 Ja, jak zwykle spóźniona, dołączam i moje życzenia: wielu radosnych przeżyć i wiadomości. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Imieninowo dla Kierownictwa! 18.03.09, 15:24 Polnaro , dobre wiadomości mimo że spóźnione są dalej wspaniałymi Dziękuję za życzenia Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Imieninowo dla Kierownictwa! 18.03.09, 15:22 Dziekuję zasypana sniegiem zimowa damo Easy Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Imieninowo dla Kierownictwa! 18.03.09, 15:20 A toś mi sparawiła frajdę miła szczecinianko Nie wiem która kobieta chciałaby rodzic dzieciaka podstarzałemu chłopu , ale tych przejawów miłości życzenia przyjmuję serdecznie i posyłam Tobie kristo serdeczny Buziak ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Imieninowo dla Kierownictwa! 18.03.09, 15:18 Miła sąsiadeczko Obdarowałas mnie tyloma flaszkami , i co ja mam biedny zrobić , będę drinkował , i myslał o Twoich życzeniach Nie wiem czy mam nosa do przyjaciół , chciałbym , a za życzenia miłe słowa serdeczne Dzięki Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla Kierownictwa! 18.03.09, 15:15 Za życzenia zdrowia Lucky serdecznie dziękuję i mam życzenia dla Ciebie - a bywaj z nami mojścianko więcej , nie tak sporadycznie , pozwól się poznać więcej przez swoje kliknięcia Dziękuję Luckanowa Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla Kierownictwa! 18.03.09, 13:58 Po otworzeniu maleńkich oczu i przegonienia z nich snu przeczytałem z radośćią przesłane życzenia , na każdy odpowiem Teraz jednak obowiązki dziadka znów mnie gonią , więc w biegu po wnuczkę postaram się układać podziękowania dla wspaniałych gości którzy raczyli o mnie pamiętać . Dziękuję Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla Malejdanisi:) 18.03.09, 14:50 Serdeczne dzięki za wspaniałą kartę życzeń Ja osobiście czekam z niecierpliwością kiedy znów odwiedzisz koniki huculskie i zadasz piękny reportaż ze swoich wypraw Dzięki maladanusiu Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Dla Kierownictwa! 20.03.09, 22:11 z opóźnieniem ale sie dopisuje, pozdrawiam i ściskam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link