natla 12.06.09, 15:25 Aż szkoda było wyjeżdżać z terenów Małejdanki. Zaraz Wam dam obrazki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izis52 Re: Znowu wróciłam :) 12.06.09, 16:42 Witaj Natlu; oj rozjeździłaś się ostatnio. A lata jednak nie przywozisz, więc choć zdjecia na pocieszenie. Na poziomki do Gawiarenki zapraszam. Odpowiedz Link
natla Fotki 12.06.09, 17:06 Na poziomki już lecę, choć znalazłam kilka w Beskidach, to czuję jednak niedosyt ) Byłam przede wszystkim oszołomina bliskością przyrody. Sarny biegały porankami i wieczorami dosłowinie pod oknami mimo, że wokół stoją domy. Podobnie z bocianami, a derkacz był wprost bezczelny. Podpatrywałam przez 20 min. z odległości 3 metrów żerującego bociana. Żebyście wiedzieli jak on wsuwał padalce....chyba padalce, a może węże. Przy mnie wytarmosił i wessał 6 wijących sie stworzeń. Szczęśliwa nasza Maładanka, że mieszka w tak pięknej okolicy Zdjęcia niestety nie są najlepsze, bo w większości robione na chybcika i w zbliżeniach, a one mi sie nie udają.....mi albo aparatowi picasaweb.google.pl/natlaaa/KrainaSzescia?authkey=Gv1sRgCIz6yLri_Zmy9gE&feat=directlink Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Fotki 12.06.09, 18:09 Ups....... fotki zostały chyba na wyjeżdzie, bo nie chcą sie ukazać Odpowiedz Link
natla Re: Fotki 12.06.09, 18:30 Nic nie rozumiem....album jest dostępny. Próbuje znowu picasaweb.google.pl/natlaaa/KrainaSzesliwosci?feat=directlink Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Fotki 12.06.09, 19:11 I co, uciekłaś przed podaniem koźliny na ruszcie? Witaj sympatio No , powiem sobie że miałaś co oglądać , też bym jak Top chciał polatać w trawie a później było by mi obojętne, gdzie i na czym usnę Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Fotki 12.06.09, 19:14 natla napisała: > Nic nie rozumiem....album jest dostępny. Próbuje znowu > > picasaweb.google.pl/natlaaa/KrainaSzesliwosci?feat=directlink Natalko,dzieki,co za fotki,jaki raj na ziemi Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Fotki 12.06.09, 19:17 ale dlaczego nie moge tych fotek powiekszyc,kolejno ogladac ? Odpowiedz Link
natla Re: Fotki 12.06.09, 19:26 Muraszko, kliknij pokaz slajdów i już masz powiększone. Możesz też kontrolować szybkość wymiany zdjęć. Odpowiedz Link
natla Re: Fotki 12.06.09, 20:05 pierwsze dwa dni...jak z cebra...potem było super, tzn. rano pochmurno, koło 10tej wychodziło słońce i na ogół do wieczora było z kumulusami na szczęście. Ostatnie noce były chłodne, ale dni upalne, tyllo wiało...i znów, na szczęście Którejś środkowej nocy była mała burza i wczoraj jak wyjeżdżałam też, tyle że okropna i podobno sąsiedni domek na zboczu z wejściem przy ziemi zalało na przestrzał A tu wesoły filmik ) pl.tinypic.com/r/2mnoz0m/5 I jak ja biedna moglam w nocy spać, skoro za oknem derkacz, a w pokoju pies? Aaaa, i jeszcze....chodziłam na basen. w którym były bicze i kaskady. Ale jeden bicz tak prał, ze z trudem utrzymywałam się uchwytu. Coś kapitalnego. Zdaję sobie sprawę, że dla wielu z Was, to wysztko normalne doznania.....te zwierzęta i przyroda, ale dla mnie, mieszczucha, to było cudne. Odpowiedz Link
izis52 Re: Fotki 12.06.09, 20:16 No głośno chrapie... Może zbyt się dotlenił mieszczuch jeden. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Fotki 12.06.09, 20:59 Nic dziwnego,ze ci Topuś nie dał spać, jak wyrodna matka wyrzucałaś go na długo na łąki niebiańskie.Dotleniał się i padał gdzie popadnie biedne psisko hahaha Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Fotki 12.06.09, 22:17 Witaj Natlo Miło widzieć Ciebie znowu,fotki cudne! Miałaś wspaniałą przygodę z Naturą,kwitnące łąki są śliczne a jak pachną! Sarenki pewnie przyzwyczajone do ludzi a to śliskie i pełzające po ziemi wcale nie jest cudne nie dotknęłabym toto za żadne skarby bbbrrrrrr Topcio smacznie chrapie ha ha ha ************************************************************* Serce miej otwarte dla wszystkich,zaufaj niewielu. William Shakespeare Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Fotki 12.06.09, 19:46 weszlam w slajdy,polecono mi nacisnac f11, uczynilam to i mam tylko jedna powiekszona fotke ale nawet w tych malych fotkach widze Raj na Ziemi Odpowiedz Link
natla Re: Fotki 12.06.09, 20:07 Muraszko, to niemożliwe. Najedź na fotce strzałką w środkowy dół zdjęcia, a powinny Ci się pokazać strzałki. Ale też slajdy powinny same przeskakiwać. Nie rozumiem..... Odpowiedz Link
izis52 Re: Fotki 12.06.09, 20:12 U mnie zdjęcia o.k. nawet dwukrotnie wklejony link. Reklamuję jednak brak cerkiewki z Wysowej.. A może jej nie ma ? Odpowiedz Link
natla Re: Fotki 12.06.09, 20:16 A wiesz, że nie ma? Ale obiecuje, że będzie, bo część towarzystwa jeszcze została. Tak, zapomniałam napisać o tych cerkwiach lub kosciołach w "murach" cerkwi. To rzeczywiście śliczne i malownicze. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Znowu wróciłam :) 14.06.09, 19:49 to jest upojne miejsce, zamarłam z wrażenia Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Znowu wróciłam :) 17.06.09, 21:10 Ogłosiła,że wróciła i znowu jej nie ma. Natlo, kończ te imprezy i wracaj na forum. Już czas. Del.wa też pewnie przejechała na rowerze z pół Europy i okolic. Odpowiedz Link
natla Re: Znowu wróciłam :) 18.06.09, 08:05 No dobra, nie krzycz juz Wigo na nas....my się poprawimy, jak bum, bum, choć nie wiem czy Delwa na rowerze z odrzutową miotłą nie przeleci oceanu, ale wróci i będzie. Wbrew pozorom, forum to nasz drugi domek Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Znowu wróciłam :) 18.06.09, 20:11 Natlo, przyjemnie było popatrzeć na te zieloności i niebieskości. I ważne, że miałaś Topka przy sobie. A to zielone serce na końcu to chyba z tui? Odpowiedz Link