pani_eliza 12.01.03, 21:06 mojego kochanego pana Sulka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajowy-marucha wdomu starców 12.01.03, 21:08 dla weteranów kultury socjalistycznej ! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal_chala_bala Re: wdomu starców 12.01.03, 21:19 Nie wiem czy pan sulek jest wystarczajacy lekkostrawny dla staruszkow z epoki socjalistyczne, bo nie wszyscy staruszkowie maja zeby, a puszke trzeba czyms otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy-marucha bala, bala a i tak 12.01.03, 21:22 będzie wała !!!! krasnal_chala_bala napisała: > Nie wiem czy pan sulek jest wystarczajacy lekkostrawny dla staruszkow z epoki > socjalistyczne, bo nie wszyscy staruszkowie maja zeby, a puszke trzeba czyms > otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Sułek Re: bala, bala a i tak IP: *.246.96.32.tisdip.tiscali.de 13.01.03, 01:03 Eliza,już się nie wygłupiaj,nie musisz mnie stale szukać,toż ja zawsze nad stawkiem rybki łowię sobie granatami i myślę o poezji,chyba że się jaka sarenka trafi w międzyczasie to ją do wora,albo wory na wierzch i do sarenki,no jak zwał tak zwał,przybywaj Elizo,jam gotowy... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_eliza Znalazl sie pan! 14.01.03, 08:57 Och,jest pan,panie Sulku kochany !!Tu sie pan ukrywal przede mna! A ja po calym lesie pana szukalam ,narazajac sie na klotnie z gajowym marucha i jakims kurduplem krasnalem. A pan sobie tu ,cichutko siedzi nad ta woda i rybki podziwia...Och,pan tak strasznie kocha przyrode .Zeby pan mnie tak chociaz troszeczke, jak te przyrode kochal ,najmilszy panie Sulku .Pan taki niedobry jest dla dla mnie ,a ja tak bardzo pana kocham ...panie Sulku !!!- jeknela pani Eliza ,po czym wzruszona sytuacja uronila kilka lez ,chowajac usmarkany nos w chusteczke ,ktora zeszlego lata zgubil w lesie gajowy Marucha. Odpowiedz Link Zgłoś