Dodaj do ulubionych

A ja ide szukac

12.01.03, 21:06
mojego kochanego pana Sulka!
Obserwuj wątek
    • gajowy-marucha wdomu starców 12.01.03, 21:08
      dla weteranów kultury socjalistycznej !
      • krasnal_chala_bala Re: wdomu starców 12.01.03, 21:19
        Nie wiem czy pan sulek jest wystarczajacy lekkostrawny dla staruszkow z epoki
        socjalistyczne, bo nie wszyscy staruszkowie maja zeby, a puszke trzeba czyms
        otworzyc
        • gajowy-marucha bala, bala a i tak 12.01.03, 21:22
          będzie wała !!!!

krasnal_chala_bala napisała:

> Nie wiem czy pan sulek jest wystarczajacy lekkostrawny dla staruszkow z epoki
          > socjalistyczne, bo nie wszyscy staruszkowie maja zeby, a puszke trzeba czyms
          > otworzyc
          • Gość: Pan Sułek Re: bala, bala a i tak IP: *.246.96.32.tisdip.tiscali.de 13.01.03, 01:03
            Eliza,już się nie wygłupiaj,nie musisz mnie stale szukać,toż ja zawsze nad
            stawkiem rybki łowię sobie granatami i myślę o poezji,chyba że się jaka sarenka
            trafi w międzyczasie to ją do wora,albo wory na wierzch i do sarenki,no jak
            zwał tak zwał,przybywaj Elizo,jam gotowy...
            • pani_eliza Znalazl sie pan! 14.01.03, 08:57
              Och,jest pan,panie Sulku kochany !!Tu sie pan ukrywal przede mna! A ja po calym
              lesie pana szukalam ,narazajac sie na klotnie z gajowym marucha i jakims
              kurduplem krasnalem. A pan sobie tu ,cichutko siedzi nad ta woda i rybki
              podziwia...Och,pan tak strasznie kocha przyrode .Zeby pan mnie tak chociaz
              troszeczke, jak te przyrode kochal ,najmilszy panie Sulku .Pan taki niedobry
              jest dla dla mnie ,a ja tak bardzo pana kocham ...panie Sulku !!!- jeknela pani
              Eliza ,po czym wzruszona sytuacja uronila kilka lez ,chowajac usmarkany nos w
              chusteczke ,ktora zeszlego lata zgubil w lesie gajowy Marucha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka