konrado80 24.01.05, 19:31 ... nie tylko ja mialem, a raczej jeszcze mam dzisiaj ciezki dzien bo jeszcze w pracy jak wam minal poniedzialek, poczatek tygodnia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: widze ze... 24.01.05, 19:43 ja to jestem padniety, nie mam sily i jestem glodny bo nie mialem kiedy zjesc nie wiem jak dojade do domu Odpowiedz Link
maraiss Re: widze ze... 24.01.05, 19:47 na nauce tzn na próbie nauczenia sie czegoś((( nie wiem czy to z powodu ciśnienia, ale cały dzień chce mi sie spać(( Odpowiedz Link
monikson Re: widze ze... 24.01.05, 19:55 Hej, hej! U mnie nie jest tak źle... Prawdę mówiąc spodziewałam się że będzie gorzej A tu i w pracy nawet spoko i czasem nawet spać mi się nie chciało )))) Naukowcy mają swoje zdanie na ten temat: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2508298.html Odpowiedz Link
zoskaanka Re: widze ze... 24.01.05, 19:59 niby nic, ale jakoś tak dupnie dziś... aha, jak zwykle urzędy państwowe mnie nie zawiodły, znów się wkurrrrrrrrrrrrrrr... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: widze ze... 24.01.05, 21:03 hmm... dziwnie. okazuje się, że niektóre rozdziały, które uważałam w moim życiu za zamknięte, tak naprawdę takie nie są... Odpowiedz Link
anula001 Re: widze ze... 24.01.05, 22:53 zimno, gardlo boli, zdarte, egzamin, na ktorym moglam oblac co najmniej 5 osob, ale ze dobry ze mnie czlek to po co sie na nich wyzywac? nie musza byc anglikami. Uslyszalam w zamian od mocih sluchaczy ze jestem super potem rada pedagog, na ktorje musialam sie tlumaczyc z pal, i co JA dla ucznia zrobilam, zeby paly na semestr nie mial..ale wieczor fajny, i to roznowazy mi caly dzien pozdr! Odpowiedz Link
verdifirst Re: widze ze... 24.01.05, 22:59 Poniedziałek minął świetnie. Mało roboty, nauki i wszystkiego mało oprócz czasu. Czasu aż za dużo. Super dzionek był!!! Pozdrawiam Wszystkich którzy mieli kiepski poniedziałek!!! Odpowiedz Link