anula001 06.02.05, 21:25 moja temperatura, milego wieczoru zycze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikson Re: 38,5 06.02.05, 21:28 No, nieeee... Znowu??? Czy ciągle?? Ania, ustrzel tą chorobę z dubeltowki! Odpowiedz Link
eevvaa Re: 38,5 06.02.05, 21:34 Żdrówka życzę i pozdrawiam serdecznie ewa "życie jest piękne - tylko trzeba to jeszcze zauważyć" Odpowiedz Link
astria1 Re: 38,5 06.02.05, 23:27 No dobra !! wcale nie chciałam !! ale nic na to nie poradzę że coś "poradzę" - kup so dziewczyno takie krople co siem zowią : " L - 52 " z firmy Lehning i gdy tylko poczujesz ze mogłś coś złapać ewentualnie stwierdzisz ze Cię "rozkłada" jakies przeziębienie to proszę owe krople zazywac wg poniższego schematu: wlać 10 kropli leku (tylko 10 nie więcej bo to chwyt marketingowy) do koreczka z tej butelki, dolać ok. 1 łyzeczki wody i zawartość wlać do ust, chwilkę trzymając w ustach. Lek ten w takich momentach dawkuje się przez 2 h co 30 min a następnie podawanie rozciąga się w czasie do ok. co 3 godziny. Skad tego leku jest dośc spory ze jego spectrum działania całkowicie mnie uspokaja aby Ci to zalecić w razie czego pytaj się ) pzdr Anna ps. w/g homeopatii temperatura jest dobrodziejstwem od natury, więc nie zawsze nalezy z nią intesywnie walczyć.. _________koniec morałów Odpowiedz Link