coobad 11.02.05, 19:15 ludzie! kochajcie się, kurwa, bo inaczej takie rzeczy wychodzą!!! serwisy.gazeta.pl/cafe/1,57004,1714348.html i jeszcze sympatyczny tekścik dla pań zwłaszcza ;PPPPP serwisy.gazeta.pl/cafe/1,57004,1229406.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coobad Re: haszysz dla mas 11.02.05, 19:35 a co do zawołania na początku postu?! ono jest najważniejsze! najlepiej wszyscy wszystkich! reszta to tylko dodatek! Odpowiedz Link
coobad Re: haszysz dla mas 11.02.05, 19:42 no właśnie nie łikend, ale to nie ważne... ps. czy ktoś ma fonta "futura lt bt" z polskimi ogonkami? bo ja nie mam a mocno potrzebuję... Odpowiedz Link
coobad Re: haszysz dla mas 11.02.05, 19:55 objawia się tym, że siedzimy przed ekranami... SUUUPER! hi hi ja chyba, korzystając z resztek życia we mnie, udam się dokądś... może do łóżka...? Odpowiedz Link
mariolka99 PS 11.02.05, 19:35 Umiem też uzupełnić olej i inne płyny, samiuteńka;D Tyle że nieraz mam dobry dzień i jadę na stację, panowie tak się cieszą że mogą pomóc bezradnej kobiecie...;D Odpowiedz Link
zoskaanka Re: haszysz dla mas 11.02.05, 19:45 "...zdecydowana większość młodych kobiet lubiłaby wyjść za mąż..." a cóż to znaczy lubiłaby wyjść za mąż, co za debil, bez znajmości polskiego to pisał? śmierdzi na odległość amerykańszczyzną... no nieeeee... psycholog i w dodatku baba napisała taki stek bzdur, chociaż z drugiej strony to by się zgadzało, tylko że najwyraźniej zrobiła podsumowanie swoich przypadków klinicznych Odpowiedz Link