adrienna 16.02.05, 12:44 bo ja bardzooo.... prycham kicham i zdycham............ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnoloodek Re: kto jest chory? 16.02.05, 12:46 jaaaaaaaaaaa od kichania to ja mam juz wstrząs mózgu Odpowiedz Link
adrienna Re: kto jest chory? 16.02.05, 12:48 i do tego mam suche drapiące gardło..... ale za to wczoraj wyczyściłam sobie samochód!!!! wszystko mnie boli..... to chyba jakiś najokropineiszy z okropnych wirussso. Odpowiedz Link
konrado80 Re: kto jest chory? 16.02.05, 12:50 to uwazaj bo siakis nowy wirus grypy panuje bylas juz u lekarza? Odpowiedz Link
adrienna Re: kto jest chory? 16.02.05, 12:56 a gdzie tam, aj najmądrzejsza jestem to się sama wyleczę mam już leki... Odpowiedz Link
konrado80 Re: kto jest chory? 16.02.05, 12:48 oj chorowitki ) zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link
mort_subite Re: kto jest chory? 16.02.05, 12:48 Ja tradycyjnie jestem chory na lenia. Właśnie zrobiłem sobie przerwę w pracy, bo juz mnie mdli na widok tej makulatury... Odpowiedz Link
adrienna Re: kto jest chory? 16.02.05, 12:49 a ja mam urlop, i jak zwykle urlop to ja chora jestem. Odpowiedz Link
dziubkaa Re: kto jest chory? 16.02.05, 16:18 mort_subite napisał: > Ja tradycyjnie jestem chory na lenia. mam to samo.. wirus jakis czy co? :oD Odpowiedz Link
mort_subite Re: kto jest chory? 16.02.05, 16:22 dziubkaa napisała: > mam to samo.. wirus jakis czy co? :oD Może i wirus... Grunt, że choroba nie jest śmiertelna. Rzekłbym nawet, że da się z nią całkiem znośnie zyć... ;-DDD Odpowiedz Link
mr_maks Re: kto jest chory? 16.02.05, 13:30 Polecam dużo wit. C w postaci owoców i cebulkę Mi to pomaga Odpowiedz Link
mr_maks Re: kto jest chory? 16.02.05, 13:40 Nie, nie Kroisz cienką kiełbasę i podsmażasz, potem smażysz kilka małych cebul [lub jedną dorodną], na koniec 1-2 jajka i koncentrat ppomidorowy Świetne jest i robi się jakieś pół godziny więc świetne w sesji, gdy szuka się powodów do nieuczenia Ostatnio jadłem to cudo 2-3 razy w tygodniu. Odpowiedz Link
coobad Re: kto jest chory? 16.02.05, 14:30 ja jestem chory na głowę... nie od dziś... ;DDD ale mi z tym dobrze!!!! tylko mnie nie leczcie!!! hi hi Odpowiedz Link
adrienna Re: kto jest chory? 16.02.05, 16:17 pomtsł z kiełbaską i cebulką jest całkiem niezły, ale pewnie bardzo dietetyczny, w sam raz dla kogoś kto się nie rusza tylko w łóżku leży.... doskonale..... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: kto jest chory? 16.02.05, 16:25 współczuję, biedaku ja nie jestem chora i nie zamierzam, nie mam czasu na chorowanie Odpowiedz Link
zoskaanka Re: kto jest chory? 19.02.05, 10:12 zoskaanka napisała: > współczuję, biedaku > > ja nie jestem chora i nie zamierzam, nie mam czasu na chorowanie kra, kra, kra, kra... wykrakałam w mordę jeża, w złą godzinę napisałam te słowa, tuman kurzu bezmyślny, zacofany umysłowo ciołek... dobrze wiem, że jak coś powiem, to wychodzi odwrotnie, no i wyszło(( ledwo zipię, grypa szaleje... a kysz, sio, paszła won do diabła ciężkiego, niech ją szlag jasny trafi... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kto jest chory? 16.02.05, 21:30 stokrotne dzieki za Twojego posta... wlasnie sie zorientowalam ze cos ze mna nie tak w przeciagu 20 minut kichnelam z jakies 3 razy, dzis po poludniu spalam - co mi sie normalnie nie zdarza jak wracam z pracy. nie pomyslalam ze moze mnie cos zaczyna zbierac a tak wszamam dzis z dwie wit c, zjem zabek czosnku a jutro rano potruje wszystkich... hhehehe Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kto jest chory? 16.02.05, 21:38 ja nie mam na to czasu to one a two kto lubi byc chory? dzis rozmawialam z taka jedna przez telefon co smarkala, kaszlala, czasami swiszczala - czyzby to ona oj pozaluje zaraza to chyba jakas nowa mutacja roznosi sie telefonicznie... Konrad uwazaj sobie bo jesli roznosi sie w ten sposob to ja juz jestem skazona a wymiana mysli przez forum moze byc dla Ciebie niebezpieczna Odpowiedz Link
konrado80 Re: kto jest chory? 16.02.05, 21:49 nie boj ja nie tak szybko sie zarazam i nie pamietam kiedy ostatnio bylem chory ) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kto jest chory? 16.02.05, 22:09 Bogu dziekuj ja przewaznie tez nie choruje bo staram sie dobrze odzywiac i zazywac ruchu a to jest najlepsze lekarstwo. Ty chyba tez tak sadzisz - wnioskuje ze zdjecia z rowerkiem Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: kto jest chory? 19.02.05, 10:15 Polopirynke kochana,pzrejdzie od razu... No i "Podejmij wyzwanie Actimela" ) Może coś da... Odpowiedz Link