zapalniczka 26.02.05, 22:44 nie jestescie ciekawi siebie na wzajem, chodzi mi o wyglad fizyczny... bo ja jestem... a moze Wy juz wiecie... Ci co sie spotkali to na pewno... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: czy Wy? 26.02.05, 22:51 ostrzegam tylko, ostatnie zdjęcia są sprzed prawie roku, już tak nie wyglądam)) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czy Wy? 26.02.05, 23:23 juz mam juz mam ale jakie to fajne jest... czlowiek zupelnie sobie inaczej wyobraza... juz posylam moja gembe Odpowiedz Link
zoskaanka Re: czy Wy? 26.02.05, 23:28 dostałam, dzięki fajnie, że wiem do kogo/z kim piszę Odpowiedz Link
ancia_m Re: czy Wy? 26.02.05, 22:48 a wiesz, że ja jeszcze nad tym sie nie zastanawiałam... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: czy Wy? 26.02.05, 22:52 ja jestem ciekawa jak wyglądają wszyscy, czy to kobiety czy mężczyźni ))))) spotkałam się już z Zoskaanką i Monikson - i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! )))))))) Odpowiedz Link
monikson Re: czy Wy? 26.02.05, 22:54 Baśka, na Boga, a co spodziewałaś się ujrzeć??)) Teraz możesz się przyznac.. Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: czy Wy? 26.02.05, 22:57 hahahhaahaha! ))))))) oj, przecież wiesz, że nie w tym znaczeniu Moni! ))) nigdy nie spotykałam się z nikim z netu. nie potrafiłam sobie Was nawet wyobrazić! )))) i nie wyobrażałam sobie, że będziecie AŻ TAKIE ŚWIETNE! *** Odpowiedz Link
konrado80 Re: czy Wy? 26.02.05, 22:57 wiec kiedy sie spotykamy????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
julia28 Re: czy Wy? 26.02.05, 23:04 w takim miejscu, żeby nikt nie był za bardzo poszkodowany ), chodzi oczywiście o dojazd.... ps. najlepiej gdzieś na południu kraju )))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: czy Wy? 26.02.05, 23:10 spoko ja juz sie poswiece i dojade w kazda nawet ta poludniowa czesc Warszawy P))))))) Odpowiedz Link
julia28 Re: czy Wy? 26.02.05, 23:14 masz plusa za poświęcenie )), ale nas tam chyba nie znajdziesz )) to z kim Ty się spotkasz DD... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: czy Wy? 26.02.05, 23:01 hmm... to może ustalmy datę mailowo, ok? a jesteś pewien, że zmieścisz mnie (jestem bardzo duża!) w swoim kalendarzu? DDDDDDDDDDDDDDDD weźmiemy kogoś ze sobą? ))) pozdro. Odpowiedz Link
konrado80 Re: czy Wy? 26.02.05, 23:03 spoko podam Ci nr do mojej sekretarki i sie siakos dogadacie ))))))) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: czy Wy? 26.02.05, 23:05 to niech pogada najpierw z moim pierwszym sekretarzem, bo teraz jestem bardzo zajęta ))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: czy Wy? 26.02.05, 23:08 to widze ze juz wszystkie szczegoly miedzy nami dogadane )))) teraz tylko moja sekretarka ustali termin z Twoim pierwszym sekretarzem i bedzie ok )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: czy Wy? 26.02.05, 23:09 noooo, czyli wszystko ustalone DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
julia28 Re: czy Wy? 26.02.05, 23:02 Maraiss spotkała się z Julią...i Julia spotkała się z Maraiss i było bardzo fajnie )).... Odpowiedz Link
anisua Re: czy Wy? 26.02.05, 23:14 ja jestem zawsze bardzo ciekawa ludzi, z którymi rozmawiam... niektórych znam osobiście, innych tylko z głosu, innych ze zdjęcia.. następne spotkanie przede mną... Odpowiedz Link
julia28 Re: czy Wy? 26.02.05, 23:17 ja też....prędzej czy później kiedy z kimś rozmawiasz przez net a fajnie Ci się gada masz ochotę zobaczyć jaki on/ona jest w rzeczywistości ).... a z kim się teraz spotykasz ? Odpowiedz Link
ancia_m Re: czy Wy? 26.02.05, 23:30 A ja się jeszcze z nikim znanym tylko z netu nie spotkałam. Nie wiem jak to wygląda i wogle... A nie macie obaw przed takimi spotkaniami? A mieliście jakieś przykre doswiadczenia z tym związane? Odpowiedz Link
julia28 Re: czy Wy? 26.02.05, 23:53 myśle, że obawy czasami są, ale jest też podekscytowanie jak będzie ..myśle, że obawy mogą być wtedy kiedy kogoś mało znasz i nie wiesz, co Cię czeka na tym spotkaniu , ale tutaj jak widze stali bywalcy dobrze się juz znają...i mają wiele tematów do rozmów pozdr Odpowiedz Link
maraiss Re: czy Wy? 27.02.05, 00:10 anisua napisała: > następne spotkanie przede mną... > DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czy Wy? 26.02.05, 23:19 to robimy wymiane ok? mam juz trzy mordki kochane... czekam na wiecej Odpowiedz Link
anisua Re: czy Wy? 26.02.05, 23:30 a ja mam tylko dwa..;/ i nie mogę się wymienić, bo jeszcze nie mam swojego.... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czy Wy? 26.02.05, 23:31 ok to my Ci przeslemy do albumu a jak bedziesz miec to doslesz Odpowiedz Link
anisua Re:dostałam;))) 26.02.05, 23:49 dziewczyny...jesteście super tylko nie wiem czemu myślalam,że jesteście blondynkami) Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re:dostałam;))) 27.02.05, 00:03 jka tak czytam wsze rozmowy to mysle ale fajnie ze tak sie zgadalyscie a ja tu taka nowa jestem hmm Odpowiedz Link
zapalniczka Re:dostałam;))) 27.02.05, 00:08 nowa czy nie nowa ale nasza, niezwyklakobieta i piekna noc - czego trzeba wiecej ? wymiana? ahhhh jak mi sie to podoba heheheh a tak serio to zupelnie inne wrazenia mam teraz... takie coooool wczesniej tez byly coooool ale teraz to lochooooooo... Odpowiedz Link
zoskaanka Re:dostałam;))) 27.02.05, 00:05 to zastanawiające, niemal każdy z tego forum, kto mnie widział realnie lub na foto, sądził, że jestem blondynką... Blondynka postanowiła pojeździć konno, w końcu widziała jak to się robi. Wsiadła więc na konia, a ten od razu ruszył z kopyta, blondynka trzyma się dzielnie, konik zaczyna robić baranki... no i w końcu blondynka spadła, ale noga jej została w strzemieniu, przerażona patrzy, czy nie trafi ją końskie kopyto... z pobliskiego sklepu wyszedł pan Marian i... wyłączył konika))))) Odpowiedz Link
tamara_t Re: LUDZISKA CO Z TYMI ZDJECIAMI? 27.02.05, 20:16 Obiecuję wysłać jak tylko przeinstaluję wina na drugim kompie - na tym nie mam zdjęć a tamten złapał zonka... ale prześlę na pewno Odpowiedz Link
zapalniczka Re: LUDZISKA CO Z TYMI ZDJECIAMI? 27.02.05, 20:21 ok... maniaczka ze mnie ale jestem ciekawa i tyle... ja oczywiscie moge poslac swoje z tym ze nic godnego uwagi Odpowiedz Link
maraiss Zapalniczka:))) 27.02.05, 21:30 prześlij mi swoje zdjęcie, jesli to nie problem))) Odpowiedz Link
eevvaa Re: Zapalniczka:))) 27.02.05, 21:53 Ja mam równo rok temu robione i jestem niestety blondynką. Tylko boję się kogoś ominąć - chyba wg listy, albo najlepiej pocztą zwrotną mogłabym wysłać Ja też jestem bardzo ciekawa jak wyglądacie ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
coobad łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 21:49 czy ja zatem mógłbym również poprosić szanowne koleżanki i kolegów, coby laskawi byli przesłać mnie swoje zdjęcia? oczywiście ci, których zdjęć jeszcze nie mam DD bo tym, którzy mi przesłali już - serdecznie dziękuję DD bardzo miło mi było poznać, jak wyglądacie DD obiecuję wysłanie moich w rewanżu DD Odpowiedz Link
lucide Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 21:54 ooo ja również poproszę o zdjęcia - swoje wyślę na wymianę :] Odpowiedz Link
eevvaa Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 22:18 Ach jak fajnie tak poznawać ludzi dzięki Lucide za zdjęcie Miło wyglądacie tak razem - sympatyczne rodzeństwo Już odesłałam fotkę ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
lucide Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 22:19 Odebrałam - dziękuję! I Julii też - Meteory są boskie, prawda? Odpowiedz Link
julia28 Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 22:23 dokładnie tak jak mówisz, są niesamowite ), w ogóle Grecja cała jest fajna, aż miło pomarzyć )))... Odpowiedz Link
coobad Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 22:35 lucide! wysłałem, tylko nie wiem, czy wyszły, bo mi wielki plik się wysyła i to może jeszcze chwile potrwać! Odpowiedz Link
maraiss Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 22:41 coobad napisał: > lucide! > > wysłałem, tylko nie wiem, czy wyszły, bo mi wielki plik się wysyła i to może > jeszcze chwile potrwać! ciekawe jaki plikDDD Odpowiedz Link
lucide Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 23:06 odebrałam - melduję, że dotarły całe i zdrowe )) dziękuję! a teraz wybaczcie moi drodzy - idę spać :] Odpowiedz Link
maraiss Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 21:55 to sa coobad jeszcze osoby które nie przesłały tobie zdjęcia? nie wierzę)) Odpowiedz Link
coobad Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 22:09 no, masz!!! maraiss! Ty znowu zazdrosna?! PP Odpowiedz Link
maraiss Re: łańcuszek szczęścia :D 27.02.05, 22:14 coobad napisał: > no, masz!!! > > maraiss! Ty znowu zazdrosna?! > > PP kiedyś cię uduszę na desce kreślarskiejDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
julia28 Re: czy Wy? 27.02.05, 21:53 ja tez chcę Wasze zdjęcia i Twoje Zapalniczko też, obiecuję, odeślę maila z załącznikiem )) pozdr Odpowiedz Link
anisua Re:Kochani;) 28.02.05, 22:03 wszystkim ,którzy przysłali mi zdjątka BARDZO DZIEKUJĘ zrewanżuję się..jak tylko skombinuję jakieś zdjęcie Odpowiedz Link
kraaqs Hmm, niezły pomysł... A co Wy na KWAS? 27.02.05, 21:58 Hmm, niezły pomysł z tymi fotkami! Stwórzmy "Krajowy Wielki Album Singli" (w skrócie: KWAS). Każdy będzie miał swój egzemplarz na swoim kompie Podeślecie coś? A ja obiecuję wkrótce skołować sobie skaner i jakieś fotki przerobić na elektroniczną wersję... Pozdrawiam i... czekam, kraaqs Odpowiedz Link
pacio Re: Hmm, niezły pomysł... A co Wy na KWAS? 27.02.05, 23:09 kraaqs odkrywasz tajemnice ? Tylko nie przesadzaj z photoshopem Odpowiedz Link