zapalniczka 06.03.05, 19:40 nie zapomnijcie tu o mnie... prawdopodobnie wroce za tydzien... nie wiem dokladnie... jak bede miec kontakt z komputerem podlaczonym do netu to cos napisze... fajni z Was ludzie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: bye bye... 06.03.05, 19:48 Z Ciebie tez fajna babka, wracaj szybko gdziekolwiek sie wybierasz, i czekamy czekamy tu w tym samym miejscu Odpowiedz Link
mariolka99 Re: bye bye... 06.03.05, 20:37 Zapalniczka, cipo jedna, jak ja tu na posterunku (Ty wiesz jakim;DD ) bez Ciebie dam radę?? O tym nie pomyślałaś? ;PP Czym sie. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: bye bye... 06.03.05, 22:21 jasne ze dasz rade, jumar jest jak dzidzi wystarczy pokazac lizaka... Odpowiedz Link
ancia_m Re: bye bye... 06.03.05, 21:07 No coś Ty, my tak szybko nie zapominamy Trzymaj się i niech będzie Ci jak najlepiej, gdziekolwiek by to nie było A z Ciebie zapalniczko też fajny ludź... Odpowiedz Link
tamara_t Re: bye bye... 06.03.05, 21:44 Powodzenia - zobaczysz że tak będzie lepiej Trzymam kciuki za to, żeby Ci się udało. Nie zwlekajz decyzją - im prędzej tym lepiej Zobaczysz Całuję mocno ))) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: bye bye... 06.03.05, 22:20 jestem zwarta i gotowa... a wrecz podniecona... jest mi lepiej, dzieki dziubeczku Odpowiedz Link