herezja 07.04.05, 12:38 Chwilowo zawieszam działalność zawodową celem konsumpcji kisielu )) Mniam, dobry, wiśniowy, a nie z jakiś tam biedronek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia_m Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:00 To smacznego, ja też lubię wszystko co wiśniowe - mniemniuśne są jogurciki, kisielki, soczki i inne takie ) Odpowiedz Link
herezja Re: smacznego ;) 07.04.05, 13:07 Hmm Własciwie to mam jeszcze jeden... a was jest dwoje... ups Są dwa potencjanle rozwiązania: 1. dzielicie się jednym kisielem 2. kisiel zjadam w calości ja ) Głosujemy! Odpowiedz Link
herezja Re: no dobra ;) 07.04.05, 13:21 No tak, nie możesz przecież pozwolić na to, żeby kobiety się przemęczały Odpowiedz Link
konrado80 Re: no dobra ;) 07.04.05, 13:22 bedziecie tylko potem narzekaly ze rosnie wam... )) a tak ja zjem i bedzie po bolu ) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:17 herezja napisała: > Chwilowo zawieszam działalność zawodową celem konsumpcji kisielu )) > Mniam, dobry, wiśniowy, a nie z jakiś tam biedronek A ja dzisiaj sobie zapodam pizzunię na obiade, mniam Z. Odpowiedz Link
herezja Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:23 No wiesz?! Taki pyszny, 100% naturalny, zdrowy i pożywny kisiel za butelke mineralnej?! I to jeszcze pewno bez gazu, co? Skandal! ...a czekolady przypadkiem nie masz? Odpowiedz Link
konrado80 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:26 to ja Tobie dam wode Ty mi czekolade a potem zamienie sie z herezja na ten kisiel )) ale wykombinowalem, nie? ))) Odpowiedz Link
aniutek11 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:40 no sorytnie to wymyśliłeś, to może ja się wymienię bezpośrednio na ten kisiel, bo wody mam dostetek teraz ) Odpowiedz Link
herezja Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:52 Czekolade daj zajączkowi - ona ma pizze a ja dla pizzy jestem gotowa zrezygnować z dokładki kisielu (bdw ależ sie zrobiłam głodna!) Odpowiedz Link
aniutek11 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 14:16 ja właśnie się wybieram po jakieś żarełko, bo też się głodna zrobiłam od tej wymiany )) Odpowiedz Link
konrado80 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:25 jak to bez gazu, dopiero co ja otwarlem ) a czekolade mialem wczoraj, ale jaka pyszna, z rumem i rodzynkami PP Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:27 konrado80 napisał: > jak to bez gazu, dopiero co ja otwarlem ) > a czekolade mialem wczoraj, ale jaka pyszna, z rumem i rodzynkami PP A na mnie w domku czeka taka przepyszna mleczna z wiórkami kokosowymi Z. Odpowiedz Link
konrado80 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:29 a na mnie w sklepie jak bede jechal to nabede sobie siakas Odpowiedz Link
ancia_m Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:31 to jeżeli wszyscy się wymieniamy naszym menu to ja mam wody pól butelki bez gazu i kawy do woli. no miałam jeszcze jakieś widoki na kisielek wisniowy, ale dżentelmen konrado mnie uprzedził... ale ja pamiętliwa jestem więc miej sie na baczności ) Odpowiedz Link
ancia_m i dobrze ;))) 07.04.05, 13:47 wiesz, bo ja groźna jestem ogólnie, więć bój się bój Konradzie )) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Ide z tego watku, bo juz zglodnialem :PPP 07.04.05, 13:34 konrado80 napisał: Ja idę spożywać moją pizzunię Z. Odpowiedz Link
tamara_t wiśniowe smaki 07.04.05, 13:38 Hm, jakby to rzec. Ja z rzeczy o smaku wiśniowym lubię tylko...wiśnie żadnych kisieli, soków, kremów i innych dziwności A z pyszności skoro się już kusimy - ja właśnie zrobiłam sobie pyszną domowej roboty czekoladę, taką z herbatnikami na spodzie i z bakaliami w środku ))) mniam !! i mam gdzieś co mi tam rośnie, bo wieczorkiem na spacerek i jutro na roleczki i w ogóle fajna_jestem_laska_a_co! )) ktoś się pisze? )) Odpowiedz Link
tamara_t Re: wiśniowe smaki 07.04.05, 13:43 I nic nie proszę wzamian - czym chata bogata hi hi hi )) śmiało aniutek bez krępacji ) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: wiśniowe smaki 07.04.05, 15:13 tamara_t napisała: > I nic nie proszę wzamian - czym chata bogata hi hi hi )) śmiało aniutek bez > krępacji ) I ja, i ja Zajączki lubią wszelkiej maści słodycze, a czekoladę i lody najbardziej Z. Odpowiedz Link
tamara_t Re: wiśniowe smaki 07.04.05, 15:35 hooooo ))) to widzę że się dogadamy - ja też jestem lodojad łakomczuch ))) Odpowiedz Link
herezja Re: wiśniowe smaki 07.04.05, 15:25 No ładnie! wyszło na to że jestem interesowna i chce przehandlować kisiel Zostało coś jeszcze z tych słodkości? ) Odpowiedz Link
tamara_t Re: wiśniowe smaki 07.04.05, 15:38 E tam, Herezja - kisielek zostaw na handel z Konrado - ja i tak wiśniowego nie lubię. A czekoladkę za uśmiech masz u mnie ) Odpowiedz Link
montezka Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 13:50 kurcze, a ja trzeci dzien na diecie..... mam surowke.... ale od razu zastrzegam, ze nikomu jej nie dam, zaraz sama pozre W szufladzie lezy jeszcze jabluszko, to na czarna godzine, ale tym moge sie podzielic Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 18:21 >kurcze, a ja trzeci dzien na diecie..... mam surowke >W szufladzie lezy jeszcze jabluszko, to na czarna godzine Jak to taka dieta, to i efekt jojo bedzie... Odpowiedz Link
monikson Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 18:53 A co powiecie na słone paluszki z czekoladą?)) Odpowiedz Link
herezja Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 19:42 Tylko pod warunkiem, że będą przyprawione tabasco Odpowiedz Link
maraiss Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 20:06 a ja własnie wcinam swoj ulubiony jogurt biszkoptowy z polewą czekoladowo- migdałowaDDDD Odpowiedz Link
coobad Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 20:34 maraiss! co ty za paskudztwa wcinasz!!! jogurt naturalny jest de best!PP Odpowiedz Link
maraiss Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 20:37 coobad napisał: > maraiss! > > co ty za paskudztwa wcinasz!!! > > jogurt naturalny jest de best!PP i popijam karkadeDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
coobad Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 20:38 > i popijam karkadeDDDDD ale zimne czy ciepłe? mnie naszło dzisiaj na zimne, ale leń nie chciał zrobić za mnie Odpowiedz Link
maraiss Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 20:47 coobad napisał: > > i popijam karkadeDDDDD > > ale zimne czy ciepłe? > mnie naszło dzisiaj na zimne, ale leń nie chciał zrobić za mnie hmmm masz karkade????? a skad ? bo to chyba tylko w egipcie mozna kupicDDD ciepłe pije))) Odpowiedz Link
coobad Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 20:52 > hmmm masz karkade????? łatwiej byłoby odpowiedzieć, czego ja nie mam!!! ale to inna historia ja karmię mój alkoholizm butelką bordeaux Odpowiedz Link
maraiss Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:01 coobad napisał: > > hmmm masz karkade????? > > łatwiej byłoby odpowiedzieć, czego ja nie mam!!! > ale to inna historia czego czy kogo? > > ja karmię mój alkoholizm butelką bordeaux Odpowiedz Link
coobad Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:09 kogo to jeszcze inna historia... pij lepiej to karkade! Odpowiedz Link
maraiss Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:16 coobad napisał: > kogo to jeszcze inna historia... ale jesteś tajemniczy )))) Odpowiedz Link
coobad Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:37 tajemniczy blondyn z karkade w kubku ze złotym uchem DD Odpowiedz Link
maraiss Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:44 aha brakuje tobie blondyna z kubkiem i z karkade??? zmiana orientacji?)) Odpowiedz Link
beduinka Re: czas na kisiel :) 02.05.05, 17:47 coobad napisał: hmmm masz karkade????? a skad ? bo to chyba tylko w egipcie mozna kupicDDD ciepłe pije))) a nie tylko w Egipcie... dostępne jest też w Karawanseraju na Jelonkach Odpowiedz Link
konrado80 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 20:29 eee tam mam lepsiejsze dwa jogurty truskawkowe do picia (jeden juz spozyty) czekolada z nadzieniem likierowo-truflowym i pieguski ) Odpowiedz Link
eevvaa Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 20:53 -A ja uwielbiam kisiel z budyniem ( warstwa budyniu pod spodem i kisiel) - pycha. Ale najlepsze są domowe gofry z bitą śmietaną, posypane czekoladą... ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
herezja Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:03 chyba zaraz upiekę ciacho - takiego mi smaka narobiliście Odpowiedz Link
konrado80 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:05 ja juz jestem pelny )) to zostaw mi na jutro kawalek )) Odpowiedz Link
eevvaa Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:08 Do jutra tylko zostaną dla Konrada okruszki, ale on chyba nie ptaszek ?? ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
herezja Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:13 na litość mnie bierzesz? zacznijmy od tego, że tak długo jak tu siedze, to nie będę robiła pysznego ciacha i nie będzie z czego zostawiac okruszków Odpowiedz Link
konrado80 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:16 to w koncu robisz to pyszne ciacho czy nie? bo nie wiem czy mam dalej sie dopychac bo ostal mi sie kawalek czekolady i 3/4 pieguskow ) Odpowiedz Link
herezja Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:23 Zrobiłabym, ale nie moge się ruszyć z miejsca Czyzby magnetyzm forum tak mnie przyciągał?? Odpowiedz Link
konrado80 Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:26 ja tez nie moge sie ruszyc ale z innego powodu, obzarstwa )) Odpowiedz Link
eevvaa Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:31 Herezjo - ale musisz chyba dwa upiec, bo Konrado jednego nawet by nie poczuł ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
herezja Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:40 Nie da rady nawet jednego... no chyba, że ktoś mnie stąd wyrzuci, ale ostrzegam, że będe stawiać opór ) Odpowiedz Link
eevvaa Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:46 Jak nie groźba to może prośba na Ciebie podziała ? ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
tamara_t Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 21:58 nie da rady Herezja to typ jednostki autonomicznej - robi na co ma ochotę i to lubię Odpowiedz Link
eevvaa Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 22:04 no tak - swój na swego zawsze popadnie ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
eevvaa Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 22:10 To Ty chyba keks pieczesz? - ale to jest moje ciasto firmowe ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
herezja Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 22:14 Ciasto herbaciane z bakaliami Ale do keksa nieco podobne Odpowiedz Link
eevvaa Re: czas na kisiel :) 07.04.05, 22:21 a czym się różni ??? ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link