tamara_t 10.04.05, 15:23 film dziś na TVP1 ww5.tvp.pl/ViewPage.php?Cat=2&id=2003/10/21/193906 naprawdę warto zobaczyć - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coobad Re: Smutny i piękny 10.04.05, 15:34 wybacz, tamaro, ale miałem nieprzyjemność widzieć ten film kilka lat temu na festiwalu w gdyni, i uważam, że jest smutny i bezsensowny. nic nie wnosi. siłą powstrzymałem się, żeby z kina nie wyjść, ale stwierdziłem, że wytrzymam tę beznadzieję do końca. rozumiem, że komuś może się podobać, do mnie jednak epatowanie cierpieniem itp. nie trafia sorry. lepiej obejrzeć miłość blondynki już Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Smutny i piękny 10.04.05, 17:04 Ostatnio jak tamara poleciła film (zdeje się, że do spółki z anulą), to wymiękłem po 10 minutach, a one same po 30! Odpowiedz Link
tamara_t Re: Smutny i piękny 11.04.05, 00:52 O wypraszam sobie - to tylko raz tak było i to tylko dlatego że poleciłam fil, którego nie widzialam ufając recenzjom które czytałam A tak poza tym jednym przypadkiem biorę pełną odpowiedzialność za filmy które polecam. Nie biąrę zaś odpowiedzialności za rozbieżności gust i guścików następnym razem takie polecenie będę zaopatrywać w klauzulę "Jest to recenzja/ opinia w pełni subiektywna. Autor nie bierze odpowiedzialności za ewentualne straty moralne wynikłe z oglądania w/w filmu". hi hi hi Teraz definitywne dobranoc )) Odpowiedz Link