sloggi 08.05.05, 15:37 Piłem u znajomej pyszną herbatę jabłkowo-cynamonową (express). Nie zapytałem jakiej to firmy, była przepyszna. Możecie coś podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: Jabłko & cynamon 08.05.05, 16:29 Szkoda, że nei pamiętasz jakiej firmy. Uwielbiam wszystko z cynamonem więc myślę, że taką herbatę też polubiłbym. Poszukam w sklepach - zadanie na następny weekend ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin33 zielona z żeń-szeniem i pomarańczą.... 10.05.05, 08:51 ....jak narazie bije wszelka inną herbacianą popularność wśród znanych mi herbat. Bo lubię zielone....:))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Jabłko & cynamon 10.05.05, 14:30 Jabłko i cynamon - zestaw godny polecenia, będę szukała w sklepach, mozę gdzieś wypatrzę. A tutaj polecam z cynamonem, cytrynową i z wanilią:www.ahmadtea.com/products/productsfs.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Jabłko & cynamon 06.06.05, 21:21 Kupiłam tetleya jabłkowo-cynamonową, ale jeszcze nie degustowałam. Może to była ta właśnie, bo ekspresowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Jabłko & cynamon 07.06.05, 16:10 Kupiłem ostatnio herbatkę firmy Vitax. Truskawkowo - jogurtowa. Smakuje całkiem przyjemnie. Coś a`la jogurt poziomkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka_a Re: Jabłko & cynamon 13.06.05, 23:50 Mam jabłkową z cynamonem "magic fruits" w takim zielonym kwadratowym pudełku z dużym jabłkiem, z tej serii świetna jest też malinowa, polecam;) - Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Mam taką pychotkę:) 09.12.05, 19:52 To Herbapolu z serii herbaciany ogród Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: Jabłko & cynamon 16.12.05, 19:28 ja piłam liptona - przepyszna. Z tej samej serii jest miód+cytryn - mniej smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Jabłko & cynamon 16.12.05, 21:21 Jakoś mi Lipton ostatnio nie smakuje. Polską piłaś? Nie widziałam takiej w sklepach, tylko na allegro amerykańską. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Jabłko & cynamon 17.12.05, 14:07 a ja piłam rooibosa Astry, z dodatkiem jabłka i cynamonu. ALe muszę przyznać, że mimo iż smaczna, to jednak bardziej zapach, niż smak jabłek... Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: Jabłko & cynamon 19.12.05, 19:07 tak, piłam polską. Kupiłam w sklepie osiedlowym. Ale przy najbliższej wizycie w supermarkecie (wrr) sprawdzę - chcę mieć zapas na święta. P. Odpowiedz Link Zgłoś
pasjonataherbaty Re: Jabłko & cynamon 20.12.05, 10:43 "Harbaciarze", mam do was pytanie czy nie uważacie ze herbata t torebce to ( nie chce nieładnie pisać) COŚ NIE DOBREGO ( czyli śmieci które są pozostałości po liściach herbacianych), a jeżeli chodzi o herbatkę jabłkowo - cynamonową 9 bardzo dobrą zresztą) to można ją kupić na wagę w każdej szanującej się herbaciarni :-) Pozdrawiam Pasjonata Herbaty Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Jabłko & cynamon 20.12.05, 19:00 Na wagę to już chyba można kupić każdy smak. Każdy owoc po kolei, i przeróżne kombinacje typu "cygańskie lato" i co tam tylko komuś do głowy przyjdzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa16 Re: Jabłko & cynamon 13.01.06, 18:09 Polecam Vitax Exclusive. Bardzo dobra. Można posłodzić, ja preferuję cukier cynamonowy. Odpowiedz Link Zgłoś