ancia_m 18.04.05, 22:04 jest godzina 22, ja własnie wróciłam do domku i zamiast szykowac sie spać zapodałam sobie latte z cynamonem - chyba jestem uzależniona Jeśli ktoś ma taką dziwną zachciewajkę o tej porze to zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Oszalałam 18.04.05, 22:05 ale Ci zazdroszcze tej latte a mnie sie nawet skoczyla czerwona herbata i robotka czeka, ehh Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Oszalałam 18.04.05, 22:07 anula001 napisała: > i robotka czeka, ehh Anula, nie martw się - jak kocha, to poczeka a na kawkę to bym się chętnie skusiła, ale przed chwilą włałam w siebie pół litra wody... Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:08 szkoda tylko, że nie mam maszynki do pianki, no ale nie można mieć wszystkiego... mnie też robotka czeka, dużo robotki, ale chwilowo wypoczywam po cięzkim dniu Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:07 niestety nie jakbym wiedziała, że lubisz to po drodze bym zakupiła... a coś innego Cię interesuje? Może jogurcik truskawkowo-waniliowy? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Oszalałam 18.04.05, 22:08 zjadlabym taki z musli, masz taki ze smieciami? Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:09 hmmm, mam jogurcik i musli oddzielnie więc z chęcią bym Ci zamieszała Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:12 to już wstrząsam a tak chciałam jeszcze dziś coś zamieszać Odpowiedz Link
qula Re: Oszalałam 18.04.05, 22:09 a co powiesz na chilijski sauvignon blanc 2003? tylko szybciutko bo juz go koncze i zwiewam do lozeczka! )))))))) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:11 wow, dla takiego winka jestem skłonna pozbawić się tej latte ) wypoczęlaś już troszkę po tym weekendzie? Odpowiedz Link
qula Re: Oszalałam 18.04.05, 22:16 Hm... może troszkę. Byłam wczoraj na spacerku i to tyle co mialam z normalnego zycia. Ale w przyszly weekend NIE IDE DO PRACY!!! (musze to sobie powtarzac jak mantre...) A co u Ciebie? Na jaki filmik sie wybierasz w najblizszym czasie? Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:21 to dobrze, ze był chociaż ten spacerek a ja odwrotnie - w przyszły weekened mam prace, dużo pracy i uczelnie co do kina, to własnie wróciłam - byłam na Pręgach ponownie, bo jakoś zachciało mi się jeszcze raz to zobaczyć. A teraz chciałabym iśc chyba na 5x2, w Muranowie są pokazy przedpremierowe... Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:28 Widziałam już ten film jak tylko wszedł, potem była książka - tak wyszło, że najpierw film...., a dziś powtórka. Dla mnie bomba - jeśli tak mozna o takim filmie powiedzieć... Odpowiedz Link
qula Re: Oszalałam 18.04.05, 22:33 a ja z pewna taka niesmialoscia - aktorstwo nierowne, scenariusz w porzadku, niezle zbudowane napiecie w oczekiwaniu na moment w ktorym ojciec zacznie katowac chlopaka - w ksiazce to przeciez codziennosc i tym razem o dziwo film byl moim zdaniem lepszy od ksiazki Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:36 no właśnie najpierw widziałam film, więc w książce czekałam na to co z niego najbardziej zapamiętałam - np. parapet i gołebie..., a w ksiązce tego nie było... Nie mowię, ze była zła, ale film jest dla mnie niesamowity... A Ty jutro na Tulipany się wybierasz? To czekam na ocenę Odpowiedz Link
qula Re: Oszalałam 18.04.05, 22:40 Wybieram, wybieram. A dzis to juz naprawde do lozeczka. Dobrej nocki...... Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:41 Śpij smacznie Ja kończe wypoczynek i ide popracować... Odpowiedz Link
qula Re: Oszalałam 18.04.05, 22:43 Milej pracki! I nie za dlugiej bo oczka sie zmecza i zaczerwienia )))) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Oszalałam 18.04.05, 22:37 ancia_m napisała: A teraz chciałabym iśc chyba na 5x2, w > Muranowie są pokazy przedpremierowe... oo, ja na to też bym chciała... chociaż z moim refleksem, to na pewno zanim się wybiorę, to już to zdejmą z ekranów ale daj znać, jak obejrzysz - czy warto... > Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 23:00 Dam znać, ja tez nie wiem kiedy bedzie mi dane to zobaczyc, ale mam nadzieję, że niebawem Odpowiedz Link
zlosnik5 Re: Oszalałam 18.04.05, 22:19 jak uzależniona to załóżmy klub uzależnionych od uzaleznień a latte,narobiłaś smaku ide sobie też zrobić Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:27 to wstępuje do klubu a idź i rób, nie ma co zwlekac Odpowiedz Link
temeda24 Re: Oszalałam 18.04.05, 22:36 ancia, a z jakiej kawy robisz expresso do latte??? Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:43 wiesz, teraz to była prowizorka, bo mi sie bardzo chciało robiłam z rozpuszczalnej, ale z ekspresu najlepiej ją robić... Odpowiedz Link
temeda24 Re: Oszalałam 18.04.05, 22:47 hihi wiem, wiem, tez lubie latte, ale chodzilo mi o gatunek kawy Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:49 taaaa, ja jak zwykle załapałam teraz robiłam z jacobsa gold czy coś w tym rodzaju, normalnie robie z krolewskiego jacobsa z za parzacza, ale to nie jest profesjonalnie, dlatego najchętniej pijam na mieście Odpowiedz Link
temeda24 Re: Oszalałam 18.04.05, 22:51 hihi z ust mi to wyjelas sagafredo albo alfredo albo najlepiej lavazza chyba se skocze jutro i jeszcze na lody cynamonowe Odpowiedz Link
ancia_m Re: Oszalałam 18.04.05, 22:54 ja w 'mojej" knajpce odkryłam fajną latte lody cynamonowe powiadasz - pycha muszą być Odpowiedz Link