Dodaj do ulubionych

Mam problem...

28.04.05, 20:20
Dostałąm zapalenia spojówek i jestem niedowidząca...Najgorsze,że nie mogę
nosić soczewek(które noszę od ponad 5 lat),ani okularów,których nie
posiadam,więc w majowy dłufi weekend nie mogę pracować ani w przyszłym
tygodniu...a kasiora z napiwków będzie pewnie zaj*** sad Poza tym zostawiłąm
moją naj kumpelę z pracy z prawie samymi nowymi dziwczynami,no i ona jest
pewnie wkurzona bo będzie takie natarcie ludzi w Sopocie,że głowa mała!!!!
Obserwuj wątek
    • krecona.ona Re: Mam problem... 28.04.05, 20:34
      Justysia! A u okulisty bylas?

No musisz dac oczkom odpoczac koniecznie!! Komputer nie pomaga! Odstaw to
      cholerstwo!

Moze swietlik zalagodzi sprawe? Nie znam sie na tym, wiec trudno mi pomoc...

Ale do lekarza to koniecznie, bo dostaniesz leki, ktore przyspiesza powrot do
      pracy.

Chyba, ze nagle Ci sie poprawi- okulary robia nawet w godzine, wiec jak
      soczewek nie bedziesz mogla nosic, to moze chociaz to?

Zycze powrotu do widzacychsmile 3maj sie!
      • cafe_justysia Re: Mam problem... 28.04.05, 20:42
        Spox,u lekarza byłam wczoraj i przedwczoraj...co godzinę zakraplam do oczu
        antybiotyk...okularów na razie nie zrobię bo moja pani doktor zaleciła czekać
        aż stan zapalny przejdzie,bo mogę mieć skurcz akomodacji i moc okularów,które
        mi dobrała może okazać się za słaba bądź za mocna...na razie jestem wyłączona z
        normalnego funkcjonowania,czuję się beznadziejnie...a do kompa nie zasiadałam
        od tygodnia i dziś mam w końcu czas ale zaraz spitalam spać...
        • krecona.ona Re: Mam problem... 28.04.05, 20:57
          biedactwosad((

znam to uczucie z troche innej strony- 2 tyg mialam zapalenie teczowki, co
          wiazalo sie z zaklejeniem oka, bo wogole nie wolno mi bylo uzywac..... masakra
    • mika_nika Re: Mam problem... 29.04.05, 12:35
      A ja mam tak - mam baaardzo duza wade wzroku, ale od 13 lat nosze szkla
      kontaktowe. Ale sie zaniedbalam i nie chodzilam w ogole na kontrole. No i teraz
      sie okazalo ze nie jest dobrze i trezba dac oczom odpocząc od soczewek. na
      jakis miesiac trza sie przerzucic na okulary : ( A okulary to wiecie, takie
      denka od butelek : ( Oczywiscie zrobie sobie takie specjalne, ciensze szkla,
      ale przy tej wadzie to i tak bedzie kiepsko wygladac...
      No ale wiem , zdrowie najwazniejsze, piekna byc nie musze : )
      • cafe_justysia Re: Mam problem... 29.04.05, 21:20
        Ja mam w jednym -7.75, w drugim -7.5,ja z kontrolami też się trochę zaniedbałam
        a do okulisty poszłam jak rodzinka i znajomi zaczęli mówić,że mam starsznie
        czerwone oczy,jakaś bakteria mi się przypałętała chyba w czasie podróży do Włoch
        (nie było mowy o super higienie w autokarze).Okulary będę miała prawdopodobnie
        dopiero w przyszłym tygdniu,bo długi się zbliża i fabryki nie pracują sad Też
        może będą wyglądać jak "musztardówy" ale opytk ma mi zrobić cieniowane i w
        ogóle...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka