zapalniczka 19.11.05, 22:44 sobie znalezc jakies nowe hobby... moze jakies propozycje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_maks Re: postanowilam... 19.11.05, 22:52 a co Ty myslisz? ze tylko stare baby robia na drutach? pzdr Odpowiedz Link
oz_ktm Re: postanowilam... 20.11.05, 01:15 najlepszym hooby sa motory DD kup ktm albo harley-a i to pomaga zamoniec o wszystkim.... Odpowiedz Link
maraiss Re: postanowilam... 20.11.05, 10:31 naucz się jakiegoś konkretnego tańca np tanga argentyńskiego ,rumby albo salsy...w żależności od twoich upodobań... ale nie zapisuj sie do domu kultury gdzie uczą trzech kroków na krzyż, tylko gdzieś gdzie uczą tego tańca profesjonalnie od pocżatku do końca... może jakies kursy są w szkole baletowej w Bytomiu? a potem bedziesz dawała czadu na disco, w klubie hahahaha przed dziewczynami, ktore tylko kiwają się raz w lewo raz w prawo i myślą, że potrafią tańczyćDDD później możesz pojechać na warsztaty taneczne do Poznania i nauczyć sie tanczyc w stylu funky street jazzy)))))))))) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: postanowilam... 20.11.05, 20:08 w teatrze tanca sa warsztaty, mialam wielka ochote zapisac sie w tym roku ale jak wiesz finanse mi nie pozwolily... jak ogladalam plan zajec to az przykro mi sie robilo... myslalam nad japonskim za grosze ale pewnie lista juz zamknieta... cos fajnego i taniego... hm... na razie jestem mistrzem w bierki moglabym byc chirurgiem Odpowiedz Link
maraiss Re: postanowilam... 20.11.05, 22:24 a fotografia? moim zdaniem masz talent do robienia świetnych zdjęc zdjęcie ze światełkiem jest śliczne)) nie przesadzam Odpowiedz Link
zapalniczka Re: postanowilam... 20.11.05, 22:36 dzieki mam nawet ciemnie w piwnicy tylko trzeba posprzatac Odpowiedz Link
maraiss Re: postanowilam... 20.11.05, 23:10 zapalniczka napisała: > a ze stopa tez fajne? ;P ba, stopa bije wszytko)) mam nadzieje, ze nowe hobby pochłonie Ciebie bez reszty))) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: postanowilam... 20.11.05, 23:14 w tej chwili Twoja propozycja bije wszystkie... jutro bede projektowac i kupowac a potem sprzedawac i zbijac kokosy Odpowiedz Link
maraiss Re: postanowilam... 20.11.05, 23:23 to jak juz zbijesz kokosy to nie zapomnij o mnieDDDDDD Odpowiedz Link
zapalniczka Re: postanowilam... 20.11.05, 23:26 Sylwia Ty masz ukryty potencjal... olsnilo mnie... napalilam sie i ... nie zasne... Odpowiedz Link