mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 21:41 spey napisał: > hehehe raczej Lykan... Hehe, widzę że też oglądałeś Kate Beckinsale w miłym dla oka wdzianku? Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:10 film do luftu ale efekty specjalne palce lizać a Kate.....grzech byłoby nie zobaczyć Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:20 Toż o dziewczynie piszę... )) Zdecydowanie najbardziej godna zapamiętania z całej tej historii. A film - jak ktoś lubi takie klimaty, to czemu nie. Są gorsze sposoby spędzania wolnego czasu (np. bezproduktywne wysiadywanie całymi wieczorami na forach w Necie ;-P ) Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:23 jakos nie zauwazylam,zebys calymi wieczorami na forach wysiadywal Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:25 anula001 napisała: > jakos nie zauwazylam,zebys calymi wieczorami na forach wysiadywal Za rzadko wieczorami bywasz u mnie w domu ;-P Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:32 No właśnie! A potem robisz publicznie sceny, że w mnie nie widujesz wieczorami na forach... Jak masz widywać, jak nie bywasz tam, gdzie mogłabyś widywać? ) Ech te kobiety... ;-P Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:34 tak! tak! najpierw beee ,a potem pretensje do garbatego żyda że ma dieci proste Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:45 trudne to wszystko, poprosze kolo ratunkowe, wskazowki jakies, lub telefon do przyjaciela Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:24 tak właśnie szkoda że nie ma kin, w których wyśfietlano by filmy ,,gatunkowo" w jednym horrory, w innym sf, jeszcze w innym romansidła itp Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:26 W Multikinie dość regularnie są organizowane maratony tematyczne - w ramach jednego wieczoru lecą trzy filmy z klucza, z reguły gatunkowego właśnie. Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:29 nieeee... maraton to masakra..przynajmniej dla mnie raz byłem na trzech filmach pod rząd, tyle co zdązyłem z kina do kina przejechać i taki kociokwik miałem w głowie , że nie pamietałem ,który bfilm o czym był Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:33 kurde, na samo wspomnienie składnia mi się lekko pochrzaniła Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:41 Hehe, posttraumatic stress disorder ) Ja też jakoś niechętnie do takiego oglądania na siłę podchodzę. Dwa filmy w krótkich odstępach czasu to max tego, co mogę wytrzymać w kinie, otoczony smrodem popcornu, szelestem foliowych opakowań i odgłosami siorbania z kartonowych kubków. Za to spróbuję pójść na kolejna "Noc reklamożerców". Kumpela była na ostatniej i wyszła zmacerowana wielogodzinnym wysiadywaniem w fotelu, ale zachwycona pomysłami, jakie miewają twórcy telewizyjnych i kinowych reklamówek. Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:44 Noooo niektóre reklamki są naprawdę pomysłowe ale żeby je ogladać przez np.półtorej godziny....? eeee....chyba jednak nieeee .... Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:11 Półtorej godziny? Hehehe, "Noc reklamożerców" to bodajże cztery półtoragodzinne bloki. Rozrywka dla prawdziwych twardzieli. Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:12 phi, ja wytrzymalam na maratonie filmowym 9-godzinnym Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:14 Jak to zniosła Twoja ...errr ...alternatywna strona? Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:17 hehehe sprytne : chociaż spać wolę we własnym lóżku.nie muszę wtedy kupować biletu Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:18 poduszczke wzielam,zeby na tej i owej czesci cialka nie dostac odsiedzin Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:20 anula001 napisała: > > I cola sie przydaje Jako zabezpieczenie odwrotności Twojej osoby? Nie rozumiem... ;-PPP Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:24 Moja wyobraźnia nie będzie próżnowała tej nocy... ;-PP Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:27 anula001 napisała: > przez cole??:p Poniekąd. Zaintrygowały mnie rozliczne możliwe zastosowania coli w czasie kinowych maratonów. Zwłaszcza w kontekście niezasypiania i dbałości o niewymowną część ciała... ) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:31 anula001 napisała: > Masz strasznie bogata wyobraznie O, jaka miła odmiana. Do tej pory zawsze słyszałem, że mam wyobraźnię chorą względnie spaczoną... )) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:34 anula001 napisała: > bo to zle kobiety byly Innych nie ma... ;-P Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:43 anula001 napisała: > stereotyp To odważna teza. Poproszę o potwierdzone przez uznane autorytety naukowe wyniki badań, które by ją potwierdzały. ;-P Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:47 nie wiem czy ja tam az taka znana jestem Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:49 anula001 napisała: > nie wiem czy ja tam az taka znana jestem Znana jesteś, ale z tym naukowym autorytetem troszkę gorzej... ;-P Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:50 o Tyyy Ja sie po prostu w praktyce specjalizuje) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:55 anula001 napisała: > Stazystka A z jakim stażem? ;-P Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:14 wymiękammmmmmm!!!!po czymś takim nie wiedziałbym jak się nazywam Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:15 ja wiedzialam-anula001) Filmy byly 4, znakomite zreszta, atmosfera tez fajna. Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:16 W tego typu sytuacjach pomaga plakietka z nazwiskiem ;-P Mamy takie w pracy - pod koniec dnia człowiek patrzy na ten kawałeczek plastiku i przypomina sobie wszystko: imie, nazwisko i wygląd Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:19 anula001 napisała: > numerek bucika tez macie tam napisany? Niestety nie. Najwyraźniej twórcy koncepcji plakietek wyszli z założenia, że z numerkiem bucika jest mniejszy problem - zawsze można zajrzeć sobie pod podeszwę... ) Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:21 no tak, jakie to ramantyczne-przychodze, szukam wzrokiem Twej plakietki, co w praktyce oznacza obserwacje meskich klatek piersiowych, upewniam sie,ze to Ty, nastepnie klade sie na podloge celem obejrzenia Twych butow i namierzenia numeru)) buta rzecz jasna hahaham wyobrazilam sobie to i spadlam z krzesla Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:23 anula001 napisała: > no tak, jakie to ramantyczne-przychodze, szukam wzrokiem Twej plakietki, co w > praktyce oznacza obserwacje meskich klatek piersiowych, upewniam sie,ze to Ty, > nastepnie klade sie na podloge celem obejrzenia Twych butow i namierzenia > numeru)) buta rzecz jasna Masz osobliwe hobby... ;-P Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:24 a wiesz, lubie wiedziec z kim pisze))))))) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:26 anula001 napisała: > a wiesz, lubie wiedziec z kim pisze))))))) Nie trzeba schodzić do parteru. Wystarczy zapytać. Ja z numeru obuwia tajemnicy nie robię... Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:29 Tak przy wszystkich? Zaczynam się trochę wstydzić... Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:29 numeru buta? przeciez nie prosze o numer komorki Nie rob scen Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:33 anula001 napisała: > numeru buta? przeciez nie prosze o numer komorki Zacznie się od numeru buta a kto wie, na czym się moze skończyć... Mam lęki. > Nie rob scen Nic nie poradzę, że mam pewną nieuleczalną skłonność do teatralności ;- Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:34 no jak to na czym sie skonczy? na numerze konta Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:38 anula001 napisała: > no jak to na czym sie skonczy? na numerze konta I tu mój - do niedawna tak żywy - ideał miłości czystej i bezinteresownej pękł był z gromkim hukiem... Chyba wstąpię do zakonu. Mogą być Redemptoryści - jeden z nich, Twój sąsiad, całkiem nieźle sobie radzi w życiu... Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:40 przeciez sam stwierdziles, ze kobiety sa zle, wiec Ci praktyke dorabiam do teorii PS to moj daleki sasiad i raczej powod do wstydu Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:32 mort_subite napisał: > Tak przy wszystkich? Zaczynam się trochę wstydzić... > nie wstydż się Mort ja już spadam zostawiam Was samych Dobranoc i miłej zabawy Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:36 spey napisał: > nie wstydż się Mort ja już spadam zostawiam Was samych Dobranoc i > miłej zabawy No nie wiem. Juz doszliśmy do mumeru konta. Z tym się pewne ryzyko wiąże - w moim wieku powinienem takich długich numerów unikać... ;-PP Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:37 mort_subite napisał: > > No nie wiem. Juz doszliśmy do mumeru konta. Z tym się pewne ryzyko wiąże - w mo > im wieku powinienem takich długich numerów unikać... ;-PP > Tym razem ugryze sie w jezor, bo juz chcialam cos napisac Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:40 anula001 napisała: > Tym razem ugryze sie w jezor, bo juz chcialam cos napisac Nie gryź się w żadną część ciała, moje dziecko. Dziadek Mort chętnie Cię wysłucha. A ja będziesz grzeczna, to dostaniesz Werther's Original... Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:41 z innymi czesciami ciala moglby byc juz nieco gorzej Wole Toffifi)) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:45 anula001 napisała: > z innymi czesciami ciala moglby byc juz nieco gorzej Podobno joga pozwala na ugryzienie się w bardzo odlegle części ciała > Wole Toffifi)) Nic z tego. Gęsty karmel sklejał dziadkowi porcelanki. Są tylko Werther's Original. Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:46 mort_subite napisał: > > Podobno joga pozwala na ugryzienie się w bardzo odlegle części ciała Probowales? > > > Wole Toffifi)) > > Nic z tego. Gęsty karmel sklejał dziadkowi porcelanki. Są tylko Werther's Origi > nal. Dla gosci moglyby byc Toffifi, dla Ciebie Wertersy. Przemysl to))))) > Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:51 Uciekasz od meritum sprawy. Wyznaj, cóż Cię skłoniło do ugryzienia się w język, co z kolei w tajemniczy sposób powstrzymało Twoje palce przed przelaniem jakiejś myśli (kosmatej, jak Cię znam) na klawiaturę/ekran... ) Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:53 konwenanse mnie sklonily Kosmate, jak mnie znasz. A ja taka grzeczna i niewinna;D Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:56 anula001 napisała: > konwenanse mnie sklonily Stosujesz się do perswazji jakichś dziwnych osób ;-P > Kosmate, jak mnie znasz. A ja taka grzeczna i niewinna;D Chyba odrobinę za bardzo się sama oszukujesz... ;-PP Odpowiedz Link
anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:59 mort_subite napisał: > > Stosujesz się do perswazji jakichś dziwnych osób ;-P Nie, nie, tu akurat zadzialaly moje konwenanse > > Chyba odrobinę za bardzo się sama oszukujesz... ;-PP Ponoc kazda kobieta robi to codziennie rano nakladajac makijaz, wiec trzymam sie ram)) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 24.02.06, 00:04 anula001 napisała: > Nie, nie, tu akurat zadzialaly moje konwenanse No to powiedz im ode mnie "dobranoc"... Najwyższy czas pośnić trochę o kinie i tej Twojej butelce coli... ;-P Odpowiedz Link
mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:24 Nie pod stołem, tylko do nóg pada... ;-P Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:26 daj ci Boże Mort ,ale obawiam się że to chyba nie na tym forum Odpowiedz Link
spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:31 oczywiściete co do nóg padają to albo zdesperowane, albo ....zakochane bez granic Odpowiedz Link