zapalniczka 05.12.06, 23:35 popisalabym ale brak mi pomyslow... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest.wampir Re: jest tu kto? 05.12.06, 23:36 to rozpal ogień a ja będę dmuchał :-ppppppppppppp Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest tu kto? 05.12.06, 23:40 dobre jak nie ma o czym gadac to zazwyczaj schodzi sie na "ladna dzis pogoda"... jestem tak zmeczona, ze nawet nie potrafie zasnac a tymbardziej wymslac cos nad to... teraz Twoja kolej Odpowiedz Link
sudione Re: jest tu kto? 05.12.06, 23:45 Jestem jo. To napisz chociaż gdzies Ty była jak Cię nie było ??? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest tu kto? 05.12.06, 23:46 byla tu i tam o dziwo zawsze jak zjawiam sie po przypuscmy 4 miesiacach nieobecnosci - zjawiasz sie i Ty... milo Odpowiedz Link
sudione Re: jest tu kto? 05.12.06, 23:49 zapalniczka napisał(a): "o dziwo zawsze jak zjawiam sie po przypuscmy 4 miesiacach nieobecnosci - zjawiasz sie i Ty... milo " Bo wycięłaś mi się w pamięci i w sercu. Hehehe. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest tu kto? 05.12.06, 23:50 hehe zebym tylko wiedziala dlaczego... ale milo raz drugi Odpowiedz Link
sudione Re: jest tu kto? 05.12.06, 23:55 zapalniczka napisał(a): "zebym tylko wiedziala dlaczego... ale milo raz drugi " Ogólnie za całokształt. Fajnie się Ciebie czytało. Akurat przypomniało mi się jak czytałem Twoją historyjkę jak zbierałaś jakieś chwasty (kwiatki) albo jeszcze co innego i podszedł do płota? jakiś tam fajniusi<bleee> gach, a Ty siarczyście zakląłaś i zmartwiłaś się, że całą atmosferę tajemniczości szlag trafił. Napisane wzorcowo. Do tej pory to pamiętam, aż szkoda, że nie zapamiętałem wątku. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest tu kto? 05.12.06, 23:58 aaaa to... hehehe na pewno juz zarchiwizowane... widzisz jaka masz pamiec... a ja nawet nie wiem jak masz na imie a wiecccccccc??? Odpowiedz Link
ernest.wampir Re: jest tu kto? 05.12.06, 23:57 eee, coś by się z koleżanki wyciągneło, ale juz mi się oczka kleją :-p branoc... Odpowiedz Link
sudione Re: jest tu kto? 06.12.06, 00:09 zapalniczka napisał(a): "a ja nawet nie wiem jak masz na imie a wiecccccccc??? " Mam na imię Marcin, a Wać Pani jak ??? Odpowiedz Link
sudione masaż?;) 06.12.06, 00:17 Och moja Ty jedyna ukochana Ewo!!! Tak sie martwiłem, żeś nie pisała tyle czasu, ale teraz jesteś i jestem bardzo uradowany !!! Moje serce rośnie. Widzę, że jesteś bardzo zmęczona w dziś dzień i wirtualnie relaksacyjnie bym wymasował zmęczone ciałko, żebyś mogła błogo położyć się spać. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: masaż?;) 06.12.06, 00:26 krotko mowiac chcesz sie mnie pozbyc? a wiec drogi Marcinie niech twe sprawne raczki, ktore tak pala sie do masazu napisza mi aby co milego jeszcze na dobranoc bo zmoglo mnie niemilosiernie i juz nie widze co pisze, ledwo zerkam na monitor ale wiem... ochhhhh tak z calego serca wiem ze Twe slowa uraduja mnie i ta noc bedzie pelna pieknych snow (w stylu ja i harem polnagich latino boys ;P) Odpowiedz Link
sudione Re: masaż?;) 06.12.06, 00:31 zapalniczka napisał(a): "..... (w stylu ja i harem polnagich latino boys ;P)" Och kochanie!!! Dlaczego to mają być latino boys'i ?!?!?! Wyobrażałem sobie, ze to ja ich wszystkich zastąpię !!! Ale chciałem Ci napisać, że na pewno będziesz miała cudowne kolorowe wyśnione sny, bo wirtulanie głaszczę Cię włoskach, układam do snu i mocno przytulam. P.S. Aha i daję gorącego WIELGACHNEGO buziaka!!! O takiego -> ******** Może być, czy mało ??? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: masaż?;) 06.12.06, 00:45 malo... no wiesz... Ty nie jestes jednym z tych latino Ty jestes rycerzem na bialym koniu, ktory swoja szabelka przetraci im te ledwo trzymajace sie na ledzwiach przepaski i pokiereszuje co nieco i odbije mnie z rak tych (tak naprawde!!!) zniewiescialych chlopaczkow... oczywiscie Cie wynagrodze i oporzadze Twojego konia ;P a wiec zmykam bo nie umie sie juz doczekac na to co mi sie przysni... pa Odpowiedz Link
sudione Re: masaż?;) 06.12.06, 01:01 Po przeczytaniu tego wszystkiego teraz ja nie będę mógł zasnąć. zapalniczka napisał(a): "no wiesz... Ty nie jestes jednym z tych latino Ty jestes rycerzem na bialym koniu" Czułem w sercu, ze to jednak na mnie czekasz. Będę Twój, cały TYLKO Twój. "ktory swoja szabelka przetraci im te ledwo trzymajace sie na ledzwiach przepaski i pokiereszuje co nieco i odbije mnie z rak tych (tak naprawde!!!) zniewiescialych chlopaczkow... oczywiscie Cie wynagrodze i oporzadze Twojego konia ;P" Nawet o tym nie marzyłem. Chciałem się TYLKO mocna przytulić do mojej wyzwolnej księżniczki, ale widzę, że wymagania sie zwiększają, więc z największą rozkoszą spełnię wszystko z najskrytszych marzeń i snów. Hehehehe. "malo... " Ach, kobiecie w 100% to się NIGDY nie dogodzi. P.S. Proszę proszę!!! Wychodzi powoli ze mnie człowiek, a przecież takie bydle jestem. Hehehehe. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: masaż?;) 06.12.06, 13:42 sudione napisał: > Po przeczytaniu tego wszystkiego teraz ja nie będę mógł zasnąć. a mi za to spalo sie naprawde bardzo dobrze > P.S. Proszę proszę!!! Wychodzi powoli ze mnie człowiek, a przecież takie bydle > jestem. Hehehehe. czemu od razu bydle...??? chyba nie jest az tak zle Wlasnie pije sobie kawke i majac chwilke czasu cos dla Ciebie znalazlam zobacz sam... no i oczywiscie moje slownictwo sie nie poprawilo... jestem okropna dziewczyna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=28899985&a=28899985 Odpowiedz Link
sudione "szperaczka";) 07.12.06, 01:00 zapalniczka napisał(a): "a mi za to spalo sie naprawde bardzo dobrze " To się cieszę nieziemsko, może ja dzisiaj sobie odeśpie wczorajsze emocje. "czemu od razu bydle...??? chyba nie jest az tak zle " Jest. Jak się wqrzę to sieje zamęt na forum. Ogólnie to mnie nie lubią. "Wlasnie pije sobie kawke i majac chwilke czasu cos dla Ciebie znalazlam zobacz sam..." Jeju mam ochotę Cię ucałować. Szukałem teog całe życie. Po prostu genialnie. Teraz będę mógł cytować. "... jestem okropna dziewczyna " Eeeeee tam przesadzasz. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: "szperaczka";) 07.12.06, 08:18 Sudione......... a Ty sie dobrze czujesz?;PPP już Mikołaj chodził, można pokazac pazurki;DDDD nie trzeba udawac grzecznego chłopczyka;PP Odpowiedz Link
zapalniczka Re: "szperaczka";) 07.12.06, 12:14 gdzie masz ochote mnie ucalowac? w wiadome miejsce? juz nie umie sie doczekac ;P Odpowiedz Link
sudione "full rozkosz";) 07.12.06, 12:41 czarny.onyks napisał(a): "Sudione......... a Ty sie dobrze czujesz?;PPP" Sam się nie poznaję. To chyba wpływ zapalniczki. Aaaaaaale kobiety potrafią działać na mężczyzn, normalnie szok, a przecież to nie wiosna. "już Mikołaj chodził, można pokazac pazurki;DDDD" Eeeee tam. Nie ma żadnego wątku w którym można "wykazać pazurkami". "nie trzeba udawac grzecznego chłopczyka;PP" Ja nie udaję!!! Dla ukochanje kobiety to zawszę będę grzeczny chłopczyk. No dobra, PRAWIE zawsze, bo kobiety nie lubią przydupasów na dłuższą metę. Musi się coś dziać. zapalniczka napisał(a): "gdzie masz ochote mnie ucalowac? w wiadome miejsce? juz nie umie sie doczekac;P" Właśnie nie tylko w wiadome miesjce. Mógłbym wycałować każdy centymeter, a nawet minimetr Twojego ciała. Normalnie full rozkosz. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: "full rozkosz";) 07.12.06, 20:52 no prosze ktos tu jest bardzo spragniony... Odpowiedz Link
sudione Re: "full rozkosz";) 07.12.06, 22:49 zapalniczka napisał(a): "no prosze ktos tu jest bardzo spragniony... " Nawet nie wiesz jak BAAAAAAARDZO!!! Cała noc to byłoby mało. Odpowiedz Link
sudione Re: "full rozkosz";) 07.12.06, 23:41 zapalniczka napisał(a): "no i co z tym zrobisz??? " Najchętniej za 5 minut stanąłbym pod Twoimi drzwiami z WIEEEEELKIM ZAJEBISTYM bukietem kwiatów i dodatko z świetnym winkiem, ale te pieprzone odległości zabijają tak fantastyczne uczucie. Q..A MAĆ!!! Odpowiedz Link
zapalniczka Re: "full rozkosz";) 07.12.06, 23:53 nie wyrazaj sie ludzie patrza! a moze mieszkam za winklem... Odpowiedz Link
sudione Re: "full rozkosz";) 08.12.06, 00:05 zapalniczka napisał(a): "nie wyrazaj sie ludzie patrza! " Za duże emocje wchodzą w grę. A poza tym nikogo już tutaj nie ma oprócz nas. To TYLKO nasz wątek i możemy poświntuszyć. "a moze mieszkam za winklem... " Niestety nie. Mieszkasz pod Warszawą. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: "full rozkosz";) 08.12.06, 00:11 sudione napisał: > Za duże emocje wchodzą w grę. A poza tym nikogo już tutaj nie ma oprócz nas. > To TYLKO nasz wątek i możemy poświntuszyć. ahhh ty maly zberezniku... gdybym tylko miala przy sobie "zestaw malego masochisty"... > Niestety nie. Mieszkasz pod Warszawą. bardzo sie mylisz... Odpowiedz Link
sudione senna kaszanka;) 08.12.06, 00:33 zapalniczka napisał(a): "ahhh ty maly zberezniku... gdybym tylko miala przy sobie "zestaw malego masochisty"... " Aż tak to miałoby wyglądać ??? Nie lepiej zacząć od romantyzmu ??? "bardzo sie mylisz... " Tak, czy owak nie mieszkasz w okolicach Krakowa, a to bardzo komplikuje sprawę. P.S. Taka piękna noc przed Nami, a ja niestety muszę się zmyć do łóżka, ale KAAASZANA!!! Odpowiedz Link
zapalniczka Re: senna kaszanka;) 08.12.06, 00:41 sudione napisał: > Aż tak to miałoby wyglądać ??? Nie lepiej zacząć od romantyzmu ??? romantyzm juz byl > Tak, czy owak nie mieszkasz w okolicach Krakowa, a to bardzo komplikuje sprawę. > do Krakowa mam troszke wiecej niz godzinke > P.S. Taka piękna noc przed Nami, a ja niestety muszę się zmyć do łóżka, ale KAA > ASZANA!!! kaszanke w lozku trzymac...? uwazaj zebys na niej nie przysnal Odpowiedz Link
jagula5 WHAT THE F**K? 08.12.06, 20:24 Ja przepraszam, że się niepytana wtrącam do tej jakże intymnej i romansowej pogawędki.... ale chciałam tylko grzecznie zapytać: COŚ TY DO CHOKERY ZROBIŁ Z SUDIONE?? Bo to z całą pewnością nie on.... A ja jako jego wielka wielbicielka mam prawo wiedzieć gdzie mój idol? Zakopali go czy so? Odpowiedz Link
sudione Re: WHAT THE F**K? 08.12.06, 23:33 Jagula kochanie moje!!! Wiem, że tęsknisz za "Mr. Hyde", ale coś ostanio mi się włączyłą moja romantyczna dusza. Ogólnie spokojna głowa, jak będzie jakiś ciekawy temat to moje alter ego powróci. Także - TRZYMAJ RĘKĘ NA PULSIE!!! Odpowiedz Link
jagula5 Re: WHAT THE F**K? 09.12.06, 16:16 Nie wierzę!! To na pewno nie oryginal sudione. Ludzie nie zmieniają się tak po prostu.... Co Ty kombinujesz mi tu Misiaczku? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: WHAT THE F**K? 09.12.06, 16:25 ja też nie wierzę... coś mi tu dziwnie pachnie ale najgorsze to to, ze....wolę chyba tamtego pan S. choć wkurza czasem...że chciałoby się.........;P Odpowiedz Link
jagula5 Re: WHAT THE F**K? 09.12.06, 16:28 Taaa, ja też wolę tamtego Też miałam ochotę mu przywalić, ale za to był wyrazisty i charakterystyczny a nie takie flaki z olejem Odpowiedz Link
zapalniczka szczerze mowiac... 09.12.06, 21:44 ...i wybacz, ze to napisze sudione ale pamietalam Cie jedynie po nick'u... pewnie niezle musiales tu rozrabiac, ze wywolujesz takie powszechne zdziwienie swoja romantyczna dusza ;P ... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: szczerze mowiac... 09.12.06, 21:47 wpadał rzadko ale był upierdliwy jak wrzód na dupie no i krajan więc się zapamietało Odpowiedz Link
ernest-wampir właśnie kurde, co to za mistyfikacja? 11.12.06, 22:17 sudione to jakby nie sudione... coś mi tu śmierdzi... Odpowiedz Link
sudione "dziura w całym" 11.12.06, 23:09 czarny.onyks napisał(a): "a może ktoś się podszywa? hmmm...." Ludziska!!! Nie szukajcie dziury w całym. Ja to ja i nic się nie zmieniło. Dobrze sie bawimy w tym wątku z zapalniczką, a Wy tutaj wyskakujecie z teoriami spiskowymi. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: "dziura w całym" 11.12.06, 23:11 powiedz lepiej, że nie lubisz podglądaczy;P i tak odczuwam pewien niepokój... Odpowiedz Link
marcin0088 Re: masaż?;) 30.01.15, 10:37 Ale tu romantycznie się zrobiło....ach te masaże. RZeczywiście można się przy nich rozmarzyć. Moje masaże tz kiedy jestem masowany czuję sie jak na wczasach, szkoda,że to szybko mija. Art massage Odpowiedz Link