zeppelia Re: najbardziej wredny serial... 13.03.07, 21:58 nie oglądać! i nie oglądać też "nigdy w życiu" ani takich tam :] Odpowiedz Link
cheeringup Re: najbardziej wredny serial... 13.03.07, 21:59 ale to wogóle jakiś koszmar... kto to wymyślił?? aż mnie mdli... Odpowiedz Link
tusku Re: najbardziej wredny serial... 14.03.07, 08:10 Dla mnie Magda M,to jednorazówka z braku laku. Odpowiedz Link
fleshless No co Wy?! 14.03.07, 09:39 Magda M jest super, to taka romantyczna historia... każdy marzy, no nie? ja to se nawet nagrywam czasami.... Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: No co Wy?! 14.03.07, 10:05 Ech, wszystko jest dla ludzi. Mnie wprawdzie też denerwuje "Magda M" z powodu swojej nierealności, ale za to jestem fanatykiem "Rancza", gdzie w ostatnim odcinku wzruszyłem się wreszcie rozkwitłym romansem między parą głównych bohaterów. Oczywiście, względy estetyczne są równie ważne, albowiem dosłownie zakochany jestem w Ilonie Ostrowskiej... Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: No co Wy?! 14.03.07, 10:33 Między Kusym i Amerykanką? Oglądałam chwilę z ojcem. Jest fanem. Dawali ostatnio dwa odcinki od razu, bo już przygotowana jest druga seria? Mnie się pani z akcentem nie podoba, ale Kusy tak. Taki trochę dziki człowiek Odpowiedz Link
aleola1 Re: No co Wy?! 14.03.07, 11:22 ja ram lubie "ranczo" czasem i dobry dowcip i fajne dialogi i taka sielska sceneria az sie teskni za latem i wsia... ech a magda m. ło boze to mnie irytuje niemilosiernie swoja nierealnoscia i proba zrobienia z tego "serialu opartego na zyciu 30parolatkow w wawie", no i niektorym gra aktorska wybitnie nie idzie w parze z uroda " nie kończe zaczynać i nie zaczynam kończyć... ech słodka naiwności" Odpowiedz Link
aleola1 Re: Nieprawda! 14.03.07, 14:56 wlasnie ze nie ty sie nie znasz magda m nie jest zajebista! ;P Odpowiedz Link
czarny.onyks moda na sukces to jest serial;DDDD 14.03.07, 11:28 A magde m. lubiłam oglądać choć kolejna seria...jak to mówią co za dużo to niezdrowo Odpowiedz Link
magnuna Magda M 14.03.07, 12:10 Wojtek, Agata, KArolina,Mariolka - postaci z "Magdy M" sa w porzadku ale glowna bohaterka to chodzace flaki z olejem, nudna, przeslodzona, dziwna jakas.. Odpowiedz Link
herezja Re: Magda M 14.03.07, 12:12 całe szczęście nie mam telewizji - zdecydowanie mniej czasu traci sie na czytanie streszczenia odcina, niż na oglądanie go - dotyczy wszystkich seriali Odpowiedz Link
zeppelia Re: Magda M 14.03.07, 12:16 nie pozostaje nic innego, jak się zgodzić tyż nie mam tiwi, niestety mama ma, więc od czasu do czasu, wpadnie w oko jakieś jak Miłość, czy Samo życie Ale zauważyłam taki syndrom, że siedząc wieczoram, totalnie odmóżdżona po całym dniu, z błogością przyjmuję na klatę takie mało absorbujące obrazy. Starość? znudzenie życiem? ;P Odpowiedz Link
herezja Re: Magda M 14.03.07, 15:30 hłe hłe - zdecydowanie - starość Mi telewizorni brakuje podczas gotowania - jak siedzę w garach to musi mi coś brzęczeć w tle... i dobrze, jeśli nie sa to pokrywki Odpowiedz Link