pomysl.po.wypiciu 12.06.07, 16:35 czy ktos ma ochote na piwko oraz kielbaske upieczona nad ogniskiem jutro? jak narazie chetni to altu i ja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
color Re: spotkanie - wawa 12.06.07, 16:49 pomysl.po.wypiciu napisał: > czy ktos ma ochote na piwko oraz kielbaske upieczona nad ogniskiem jutro? > jak narazie chetni to altu i ja no to moze i ja (bardzo wstepnie) - a gdzie ? o ktorej ? p/s tylko czemu tak pozno z ta propozycja ? Odpowiedz Link
sottobosco Re: no wiec ? 13.06.07, 00:58 możesz przyjechac na podlasie, ognisko zorganizujemy jakieś Odpowiedz Link
sottobosco Re: no wiec ? 13.06.07, 00:59 a że ciemno będzie, to i "paszczury" nie będą straszyć Odpowiedz Link
sottobosco Re: no wiec ? 13.06.07, 11:50 ok, już odpuszczam więcej nie będę <krzyżuje palce za plecami> )) Odpowiedz Link
color Re: no wiec ? 13.06.07, 11:39 sottobosco napisała: > możesz przyjechac na podlasie, ognisko zorganizujemy jakieś ale co sam ?? ja chetnie gdzies pojade w weekend... Odpowiedz Link
sottobosco Re: no wiec ? 13.06.07, 11:55 ja myślę że można by było większy zjazd zrobić, w końcu w sezonie to większość aut w mojej mieścinie ma warszawskie numery także czulibyście się jak w domu ) tylko nie w ten weekend, trochę zajęta będę Odpowiedz Link
color Re: no wiec ? 13.06.07, 12:09 sottobosco napisała: > tylko nie w ten weekend, trochę zajęta będcale wakacje przed nami... jak juz bedzie wszystko wiadomo to moze wrzuc nowy watek z konkretami, kto bedzie chcial to dolaczy i nie bedzie zadnego gdybania, "co, gdzie, i kiedy" Odpowiedz Link
sanyu Re: spotkanie - wawa 23.06.07, 11:40 Nikt się dziś nie wybiera na imprezę?? nie wierzę Odpowiedz Link
altu Re: spotkanie - wawa 23.06.07, 12:21 jak to nie?? tyle propozycji - nic, tylko wybierac Odpowiedz Link
koss.ania Re: spotkanie - wawa 12.06.07, 17:15 A moze i ja, strasznie wstepnie, moze Kabaty? Odpowiedz Link
juvenala1 Re: spotkanie - wawa 12.06.07, 20:27 no tak, środek tygodnia (( i jeszcze mnie nie ma a co z weekendem? Odpowiedz Link
9b9 No siur 12.06.07, 21:46 Mnie nie trzeba dwa razy namawiać. Jakieś szczegóły organizacyjne? Jeśli mogę coś zasugerować, to może jednak jakaś cywilizacja, a nie Kabaty... Odpowiedz Link
koss.ania Re: No siur 12.06.07, 22:41 no zrob sobie w taki razie ognisko w samym centrum, w cywilizacji Odpowiedz Link
koss.ania Re: No siur 12.06.07, 22:55 koss.ania napisała: > no zrob sobie w taki razie ognisko w samym centrum, w cywilizacji najlepiej pod rotundątam cywilizacja taka ze ho ho) Odpowiedz Link
9b9 Re: No siur 13.06.07, 08:58 Nie takie rzeczy się w życiu robiło Wersja dla słabszych i drażliwych gdzieś miejscu bardziej centralnym. Dla mnie Kabaty to niemal inne województwo pzdr. Odpowiedz Link
matysia_k Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 06:58 Dobra, no to co z dzisiejszym dniem???cos sie dzieje? dla mnie Kabaty bomba! Odpowiedz Link
condziu Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 10:40 Jeżeli w Powsinie na polance, to się piszę .... przyjadę na rowerku (metrem) Odpowiedz Link
condziu Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 11:54 emzecik napisał: > fuj, metrem rower wozić? ;P Nie każdy ma tyle szczęścia co Ty, żeby na piechotę chodzić wszędzie. - Rzeźbię światłem Odpowiedz Link
9b9 Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 12:24 A Twój rower ma przepisowe oświetlenie? Bo mój nie. Dlatego chyba jednak lepiej per pedes. Nigdy nie wiadomo jak ciemno będzie pod koniec spotkania. A do piątej rano to w środku tygodnia lepiej nie siedzieć. Chociaż, z drugiej strony... Odpowiedz Link
condziu Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 12:32 9b9 napisał: > A Twój rower ma przepisowe oświetlenie? Dlatego jadę metrem, ono ma Odpowiedz Link
9b9 Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 13:25 Zdradzę Ci pewną tajemnicę: są przyjemniejsze sposoby pokonywania drogi do/z metra niż prowadząc rower. W dodatku ciemny)) To wiadomo już jak, gdzie i od której? Odpowiedz Link
condziu Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 13:37 9b9 napisał: > Zdradzę Ci pewną tajemnicę: są przyjemniejsze sposoby pokonywania drogi do/z > metra niż prowadząc rower. W dodatku ciemny)) Oj ... wypraszam sobie ... on jasnoniebieski )))) Odpowiedz Link
9b9 Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 15:04 Mój jest szary oblepiony po siodełko szarym błotem Do metra by pewnie nie wpuścili, a myć się nie chce. Roweru Odpowiedz Link
emzecik Re: spotkanie - wawa 14.06.07, 10:06 ja na rowerze bym się wstydził do metra wsiadać po to go mam, by jeździć a nie przewozić Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu jako ze 13.06.07, 14:22 nic sie nie skonkretyzowalo odnosnie kabat czy tez powsina to plan jest taki o 19:00 na petli autobusowej stare bemowo (zdaje sie ze tak sie to zwie) czyli tam gdzie konczy trade 523, 109 itd... jak bedzie dobra pogoda to kupujemy w sklepie napoje i ewentualnie kielbaske nad ognisko a jak bedzie ciut gorsza to idziemy do knajpy no to czuwaj Odpowiedz Link
color Re: tzn ze? 13.06.07, 14:41 aleola1 napisała: > tak w sordkutygodnia? > ech znowu sie nie zalapie a co stoi na przeszkodzie ? godz. 19 jest calkiem do przyjecia... przeciez nikt nie musi siedziec do polnocy Odpowiedz Link
aleola1 Re: tzn ze? 13.06.07, 14:43 ale ja dzis umieram po wczorajszym a op za tym no ja mieszkam kolo powsina, hmmm, jak mi ktos da nr komory na emaila to ew zadzwonie czy tam jestescie Odpowiedz Link
color Re: tzn ze? 13.06.07, 14:56 aleola1 napisała: > ale ja dzis umieram po wczorajszym a co wczoraj bylo ? bo nie jestem w temacie.... ja jade z wilanowa wiec moge ew. zabrac (nie bede pil lub minimalnie na jezyk, w dozwolonym zakresie ale chetnie sie spotkam o ile nie bedzie jakiegos oberwania chmury - w sumie pozostaje ta knajpka...) Odpowiedz Link
color Re: jako ze 13.06.07, 14:40 to sie nazywa konkret - a na przyszlosc... jesli mamy sie zorganizowac na jakies spotkania to chyba najlepiej bedzie wlasnie tym sposobem, czyli konkretna propozycja i deklaracje kto sie pojawi, a kto nie przyjdzie tego strata. czuwaj Odpowiedz Link
aleola1 aaaaaaaa 13.06.07, 14:45 ale to na bemowie a ni ena powsinie, e nie to nie ma szans przepraszam za zamieszanie Odpowiedz Link
altu Re: jako ze 13.06.07, 15:01 mam plan alternatywny: stare bemowo, pętla autobusowa jest jedna, ale nawet tam tramwaj jednokierunkowy staje ] godzina 19 zbiórka. 15 minut czekamy na chętnych. i ustalamy gryplan blisko do ogniska i do knajpki klimatycznej ja bede Odpowiedz Link
9b9 Re: jako ze 13.06.07, 15:08 Plan dobry, chociaż to dla mnie kolejne województwo. Trzeba będzie przewietrzyć samochód Odpowiedz Link
altu Re: jako ze 13.06.07, 15:11 > Plan dobry, chociaż to dla mnie kolejne województwo ciekawa jestem, jakie to twoje województwo pewnie park skaryszewski? jak tak, to może nastepnym razem, jak już tory tramwajowe rozwiną Odpowiedz Link
altu Re: jako ze 13.06.07, 15:10 no wiesz.. jest możliwość wyboru: między twoją lokalizacją a moją Odpowiedz Link
aleola1 altu lub pomysl 13.06.07, 14:45 wyslijcie mi prosze swoje nr kom bo ja stracilam wszytskie kontakty bo mi sie telfonik wlanal, a ja jak dam rade sie dowiem czy tam jestescie i najwyzej wpadne do was, hm? Odpowiedz Link
koss.ania Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 16:22 Nad Kabatami wezbraly czarne chmury, ktore zaczynaja pomrukiwac, i tylko patrzec, jak huknie, oho-wlasnie błysneło, chyba musze sie zabunkrowac.. Na spotkanie dotrę najwidoczniej tzw.next timem.. Bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link
color hm... 13.06.07, 17:49 > Nad Kabatami wezbraly czarne chmury, ktore zaczynaja pomrukiwac, i tylko > patrzec, jak huknie, oho-wlasnie błysneło, chyba musze sie zabunkrowac.. ja pewnie tez odpuszcze bo na ognisko raczej nie ma co liczyc... zwlaszcza ze dopiero z roboty wychodze Odpowiedz Link
elinder Re: spotkanie - wawa 13.06.07, 16:57 a możecie jakoś dać znać gdzię będziecie bo już wim że na 19 nie zdażę bo chyba ognisko nie wypali Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: spotkanie - wawa 14.06.07, 10:28 aj wybylem kolo 16 z pracy i juz nie mialem wiecej dostepu do neta Odpowiedz Link
9b9 A było to tak: 13.06.07, 20:15 Powstrzymywany przez kolejno: Pomnik Lotnika, Dworzec Zachodni, Zjazd z Alei PT w Górczewską dzielnie dotarłem na miejsce zbiórki bladym świtem o 19 minut 11. Oczy me ujrzały altu i pomyśla wstających z ławki na pętli. Nie było jak stanąć, więc pojechałem do miejsca, gdzie mogłem (a w zasadzie nie mogłem, ale kto w takiej chwili patrzy na zakaz wjazdu) zawrócić. I niestety, stało się: skowroneczków już nie było. Szybcy są nie ma co pzdr. Odpowiedz Link
koss.ania Re: A było to tak: 13.06.07, 20:55 Kurde, no jak to?! Nie dali Ci numeru telefonu?? Nie ma co! To musialo byc ukartowane.. Odpowiedz Link
9b9 Re: A było to tak: 13.06.07, 21:01 Nie śmiałem prosić BTW skąd przypuszczenie, że mają jeden numer telefonu? Odpowiedz Link
koss.ania Re: A było to tak: 13.06.07, 21:02 Mialam na mysli numer chociazby jednego z nich, ale sluszna uwaga... Odpowiedz Link
emzecik Re: A było to tak: 14.06.07, 10:11 9b9 napisał: > Oczy me ujrzały altu i pomyśla wstających z ławki na pętli. a fuj, mnie z pomyślem pomylić ;P a szanowny pan pomyśl w pełni wykorzystał 15 minut na spóźnienie, nawet z nawiązką ;P Odpowiedz Link
altu Re: A było to tak: 14.06.07, 10:27 > Oczy me ujrzały altu i pomyśla wstających z ławki na pętli. byłam ja z emzecikiem pomyśl dopiero dzwonił, że przyjedzie.. ja możliwe, że wstawałam, bo tyłek chudy i kościsty, i niewygodnie na ławce było, i przy okazji pare fotek okolicznościowych wyszło nawet Matti dojechała Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: A było to tak: 14.06.07, 10:30 a fuj to nie bylem ja tylko emzecik dziwny ten Twoj samochod co to nie ma klaksonu, mogles dac im jakies znaki Odpowiedz Link
fleshless Re: A było to tak: 14.06.07, 10:48 pomysl.po.wypiciu napisał: > dziwny ten Twoj samochod co to nie ma klaksonu, może ma, ale mu się spsuł? Odpowiedz Link
9b9 Re: A było to tak: 14.06.07, 16:16 No coż, staram się rozrózniac kobiety. Zresztą było dośc daleko To gdzie Wy poszliście? Klakson działa, ale ruch był dośc intensywny, teren mi nieznany i jezdnia wyrzucająca po łuku w lewo. Zresztą byłem pewnien, że sie po nawrotce wyrobię I wpadnę na tą pętlę. A tu kiszka. Odpowiedz Link
sanyu Imprezka singla :) 18.06.07, 18:28 A co single powiedzą na imprezkę Bollywood w klubie Platinium? bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=321 ------ Naszym obowiązkiem jest próbować, a owoc w ręku Boga. Odpowiedz Link