pomysl.po.wypiciu 11.08.07, 12:52 od rana katuje sasiadów www.youtube.com/watch?v=KMMjEOY3VGk www.youtube.com/watch?v=kjeh6P4sRfw czego ci Amerykanie nie wymysla Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glos_z_offu mało męski głos, ale lubię 11.08.07, 13:08 obrazek bez sensu tylko dżwięk pl.youtube.com/watch?v=tghrS_5JPSE Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu mało męski głos 11.08.07, 13:27 z offu poniekad to jest to : www.youtube.com/watch?v=S-NziGE6DVY www.youtube.com/watch?v=40Br07CF0qk www.youtube.com/watch?v=J6X03nsQSsw Odpowiedz Link
glos_z_offu wiem, proszę pana 11.08.07, 13:32 znam.. i lubię pana gust muzyczny. Antony też fajny, chociaż nie wiadomo, kim właściwie jest.. smutno mi, proszę pana Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: wiem, proszę pana 11.08.07, 13:52 no jest tranwestytą ciekawe czy w związku z tym ma taki zajebisty głos www.youtube.com/watch?v=mbA0RmHD7RY Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: wiem, proszę pana 11.08.07, 15:56 Co to znaczy "tranwestyta"? To boli? Odpowiedz Link
candycandy Re: 11.08.07, 17:17 ktos kiedys powiedzial, ze Anthony wyglada jak kierowca tira ale glos ma anielski. a czy kolezenstwo wybiera sie na koncert Anthony'ego? mial byc w lipcu chyba, odwolali, ale podobno bedzie we wrzesniu... Odpowiedz Link
glos_z_offu koleżeństwo nie wie, 11.08.07, 17:41 koleżeństwo jeszcze bardziej lubi takie dwie siostry, czarne, szczuplutkie. Podobno długo były rozdzielone, a gdy się spotkały od tego czasu są praktycznie nierozłączne. I grają na dziwacznych instrumentach a jedna na harfie. Robią wrażenie.. Czasami dołącza do nich Antony. Odpowiedz Link
candycandy Re: koleżeństwo nie wie, 11.08.07, 19:14 z siostr to lubie shakespeare's sister ale zadna z nich to harfistka;P to skoro kolezenstwo juz zostalo przeze mnie uswiadomione to niech sie zastanowi czy idzie - na anthony'ego. Odpowiedz Link
rudzielec_bez_piegow uwielbiam 11.08.07, 20:21 ten utwór ) Moi sąsiedzi mniej z pozdrawieniami Odpowiedz Link
rudzielec_bez_piegow Re: 11.08.07, 21:02 www.youtube.com/watch?v=N6V4kzM5Yos jej mogę słuchać bez końca Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: 11.08.07, 21:07 subtelna.. kilka lat tem słuchałam jej wciąż przez parę mcy.. Odpowiedz Link
rudzielec_bez_piegow Re: 11.08.07, 21:18 Często do niej wracam, a ostatnio lubię to www.youtube.com/watch?v=xez9jqNeDT8 Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu technicznie 11.08.07, 21:27 rudzielecu zeby po kliknieciu byl dostep do odnosnika to wklejasz link razem z poczatkiem czyli: "" Odpowiedz Link
rudzielec_bez_piegow Re: technicznie 11.08.07, 21:30 )) Przepraszam, nie mam wprawy. Poćwiczę, choć teraz to już nie mam śmiałości. Odpowiedz Link
rudzielec_bez_piegow Re: technicznie 11.08.07, 21:48 Oj, musiałeś tak zaraz przy wszystkich pouczać )) To zobaczmy, czy się nauczyłam: "www.youtube.com/watch?v=QXyX45A0Alk" mój "number one". Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: technicznie 11.08.07, 22:13 cholera zapomnialem dodac ze bez cudzyslowia przepraszam Odpowiedz Link
rudzielec_bez_piegow Re: technicznie 11.08.07, 22:32 coś mi się wydaję, że będą potrzebne dodatkowe korepetycje ) Odpowiedz Link
mumuja Re: mało męski głos 11.08.07, 22:00 hej dzieciaki, mam tu szum deszczu pachnący i Ninę Simone, a Wy mi tu z drugą struną, panem A., chcecie mieć śmierć z melancholii na sumieniu??? Odpowiedz Link
glos_z_offu No co Ty, szkoda Ciebie 11.08.07, 22:57 Nina najcudowniejsza w Przed zachodem słońca no i ona (Celine) tak go kusi, że aż mu ucieka samolot.. Pewnie później kochali się w deszczu. Ale fajnie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Sigur Ros 11.08.07, 23:36 www.youtube.com/watch?v=kSvJtQcSFaE klipu brak ciekawe z jakiego filmu to wziete hjartaö hamast (bamm bamm bamm) - serce wali(bam bam bam) serce wali jak zawsze lecz tym razem w niezgodzie z rytmem czasu zagubiony i zapomniany o krok od eksplozji przez nos odwracam się ku zapoconym kołdrom gapię się na rdzę, która obrastam, która zamienia się w skorupę wstaję, kręci mi się w głowie rozpadam się okręcam się na stopach mijam się oblekam się w nagość i rozbieram ją obudzony ale kładący się do snu nie śpię ani trochę serce zatrzymuje się nie rusza się wkładam stymulator serca (który połykam i ukrywam) znajduję włącznik (włączam się) widzę wszystko podwójnie (podwójnie czarno) błąd systemu (mózg odmawia) w dalszym ciągu szukam niekontrolowanej (kolejnej informacja) muszę nakarmić (nakarmić się sam) mówię na głos i podróżuję wewnątrz siebie poszukując szukam życia, przez chwilę stałem na swoim miejscu z nadzieją, przyjaciółką, przeżyłem trochę czasu poszukuję dobrego początku lecz on, okazuje się jedynie rozczarowaniem (Sigur Rós) Odpowiedz Link
dusk76 Re: Sigur 12.08.07, 23:22 biję pokłony przed znającymi islandzki... "immortal-kobieta pułapka" czy jakoś tak, film nawet nawet, a sigur ros ......... pl.youtube.com/watch?v=vsa_xWLOghg też "robi" Odpowiedz Link