ania072 20.08.07, 16:13 Jakie znacie skuteczne sposoby na podryw??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 16:14 ania072 napisała: > Jakie znacie skuteczne sposoby na podryw??? Żadnych. Nawet z antybiotykiem czasem trafia się dopiero za którymś razem Odpowiedz Link
yes22 Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 16:18 co to za fala wątków o podrywach?? czyzby wszystkie/wszyscy mieli kogos na oku? Odpowiedz Link
menk.a Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 16:20 Nic o tym nie wiem, bym miała kogoś takiego na oku. Gdyż obaj, których mogłąbym mieć na oku pracują ze mną , a romanse w pracy źle się kończą. Nie, nikogo nie mam na oku) Odpowiedz Link
yes22 Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 16:38 romanse w pracy - omijac z daleka, ja teraz z takim jednym pracuję hie hie Odpowiedz Link
banca menk.a, 25.08.07, 16:01 romans w pracy niezgorsza rzecz,byleby zonaty nie byl,to przykry,acz konieczny warunek Odpowiedz Link
aron95 Wiosna dawno mineła 20.08.07, 16:21 Z tymi podrywami to jakieś drugie tchnienie lata Odpowiedz Link
joannab36 Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 16:22 Ja też poproszę szybko o rady. Jeden taki na oku, ciężko idzie, a mi zależy - nawet bardzo Odpowiedz Link
menk.a Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 16:25 joannab36 napisała: > Ja też poproszę szybko o rady. > Jeden taki na oku, ciężko idzie, a mi zależy - nawet bardzo Wylej na siebie kawę czy jakiś sok porzeczkowy, będziesz musiała szybko sprać plamy. Facet, który nic nie zrobi, będzie musiał liczyć się z przykrymi konsekwencjami. Bowiem kobiety są jak okazje: nie wykorzystane się mszczą! Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 17:15 > Wylej na siebie kawę czy jakiś sok porzeczkowy, będziesz musiała > szybko sprać plamy. Facet, który nic nie zrobi, będzie musiał liczyć > się z przykrymi konsekwencjami. > Bowiem kobiety są jak okazje: nie wykorzystane się mszczą! Uważaj, bo jeszcze zza rogu wyskoczy Zygmunt Chajzer i nici z podrywu (chyba że ci się podoba) ))) Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 17:24 Generalnie ja nie wierzę w podryw jako metodę na związek. Jak to powiedział znany amant Tadeusz Pluciński kiedyś u Ewy Drzyzgi- "to nieprawda, że my [faceci] je [kobiety] podrywamy. One i tak decydują same, czy chcą dać się poderwać". To chyba dotyczy obydwu płci. Smutny z tego wniosek, że podryw ma niewielkie szanse na skutek, jeśli nie ma się szczęścia trafienia na osobę, która doceni Twoje zalety i nie zauważy wad (przy czym mam tu na myśli cechy zauważalne na pierwszy rzut oka, bo podrywanie w gruncie rzeczy oparte jest na tym, co się narzuca od razu). Rosyjska ruletka, totolotek i tyle. Odpowiedz Link
joannab36 Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 17:55 Ja się dam chętnie poderwać. I nawet nieźle to wyglądało na poczatku. Ale dość diametralnie (a nawet bardzo, bardzo) różnimy się w poglądach politycznych. Mnie to wcale nie przeszkadza, ale jemu tak, i to aż za bardzo. No i jest problem - bo ja się nie nawrócę, a nie wiem jak go przekonać, że akurat te sprawy nie są aż tak ważne między dwojgiem ludzi. Odpowiedz Link
joannab36 Re: sposoby na udany podryw 20.08.07, 18:01 No a cała reszta, jak na razie super: inteligencja, prezencja, można rozmawiać o wszystkim (no prawie). Jak dla mnie to, na chwilę obecną, facet jakiego chciałam poznać. Odpowiedz Link
menk.a Re: sposoby na udany podryw 21.08.07, 09:06 Mówisz o Kalibabce? Powiedział jeszcze coś takiego: "Każdy/każda jt do zdobycia. To tylko kwestia czasu i użytych środków' . Oczywiscie, można się spierać, jak długo taka znajomość potrwa. Ale to samo może być z każdą inną znajomością, bez owego zdobywania czy uwodzenia. I nie wiem jak inni, ale to fakt: jeśli mnie ktoś mnie interesuje to może sobie darować uwodzenie: z miejsca jestem jego DDD Odpowiedz Link
tapatik Re: sposoby na udany podryw 21.08.07, 09:49 menk.a napisała: > I nie wiem jak inni, ale to fakt: jeśli mnie ktoś mnie interesuje to > może sobie darować uwodzenie: z miejsca jestem jego DDD Właśnie uwodzenie to jest proces wywoływania zainteresowania u kobiałki. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: sposoby na udany podryw 21.08.07, 15:33 menk.a napisała: > Mówisz o Kalibabce? Nie, to znany aktor. Grał m.in. niejakiego Kwaśniewskiego, amanta z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" Barei. Jakiś miesiąc temu był w "Rozmowach w toku" (wakacyjna powtórka programu). Odpowiedz Link
menk.a Re: sposoby na udany podryw 21.08.07, 16:02 jedzoslaw napisał: > menk.a napisała: > > > Mówisz o Kalibabce? > > Nie, to znany aktor. Grał m.in. niejakiego Kwaśniewskiego, amanta z "Co mi > zrobisz jak mnie złapiesz" Barei. Jakiś miesiąc temu był w "Rozmowach w toku" > (wakacyjna powtórka programu). Zatem albo nie oglądam rozmów w toku, albo nie znam znanych aktorów, albo pewne nazwiska nic mi nie mówią Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: sposoby na udany podryw 21.08.07, 16:15 Oto on: filmpolski.pl/fp/index.php/11731 a tu filmy: filmpolski.pl/fp/index.php/14731 Odpowiedz Link