pomysl.po.wypiciu 02.09.09, 15:03 kolejne spotkanie w warszawaie i mielismy grac w jakies kulki jezeli mialby to byc wrzesien i weekend, to mi pasuje jedynie 12 wrzesien ale kulek nie posiadam moge przyniesc jakies kamienie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_jak_wruda Re: podobno mialem zorganizowac 02.09.09, 15:36 12 kurde. jak to bedzie gra kulkami fluorescencyjnymi to moge sie pojawic ;-P Odpowiedz Link
wajego Re: podobno mialem zorganizowac 02.09.09, 15:54 Jeśli już to 12 wrześniA! Zapowiada się ciekawy weekend. W sobotę kulki, w niedzielę gokarty... Się deklaruję Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: podobno mialem zorganizowac 02.09.09, 17:43 to jeszcze zalat na 12 wrzesnia tego co ma kulki Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: podobno mialem zorganizowac 02.09.09, 18:19 ale popoludniem pozniejszym, troche co ? zebym zdazyla ze wsi wrocic ;-P Odpowiedz Link
landart Re: podobno mialem zorganizowac 02.09.09, 19:12 pomysl.po.wypiciu napisał: > kolejne spotkanie w warszawaie i mielismy grac w jakies kulki > jezeli mialby to byc wrzesien i weekend, to mi pasuje jedynie 12 wrzesien > ale kulek nie posiadam moge przyniesc jakies kamienie Pasjami grywam w kamule, w kulki tylko na małe bramki Odpowiedz Link
wajego Słuchajcie 02.09.09, 20:06 No przecież jeżeli jest wola i ochota, to jednym krótkim ruchem załatwiam kulki: kręgle albo bilard, albo nawet to samo tuż obok. Jest decyzja? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Słuchajcie 02.09.09, 20:39 lepiej kregle mi wychodza, ale chetnie naucze sie grac w bilarda tylko czemu mi bila zamiast trafiac w druga przeskakuje nad nia?? Odpowiedz Link
falleus Re: Słuchajcie 02.09.09, 20:41 17lipiec1976 napisała: > lepiej kregle mi wychodza, ale chetnie naucze sie grac w bilarda tylko czemu > mi bila zamiast trafiac w druga przeskakuje nad nia?? może to zez rozbieżny ? tak zwane jedno oko na Maroko a drugie na Kaukaz.. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Słuchajcie 02.09.09, 20:41 zastrzegam, ze do 17.00 12 wrzesnia mam jakies szkolenie, wiec moze tak jakas pozniejsza godzina? Odpowiedz Link
landart Re: Słuchajcie 02.09.09, 20:51 mi odpowiada 19.00 bo mam dodatkowe zajęcia z resocjalizacji Odpowiedz Link
wajego Re: Słuchajcie 02.09.09, 21:48 Godzina to rzecz wtórna. Ale uprzedzam: jeśli kręgle i bilard pod jednym dachem, to Gocław... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia sabotaż ;) 02.09.09, 22:43 wiecie, że na 12 zapowiadają przymrozki? poza tym wiatr, ma dmuchać filiżanka gorącej czekolady, dobra książka, fotel bujany - zaleca się Odpowiedz Link
falleus Re: sabotaż ;) 02.09.09, 22:48 elokwentna_marysia napisała: > wiecie, że na 12 zapowiadają przymrozki? > poza tym wiatr, ma dmuchać > filiżanka gorącej czekolady, dobra książka, fotel bujany - zaleca się do tego wieś, kominek , wino i urocza dziewczyna Odpowiedz Link
falleus Re: sabotaż ;) 02.09.09, 22:49 falleus napisał: > elokwentna_marysia napisała: > > > wiecie, że na 12 zapowiadają przymrozki? > > poza tym wiatr, ma dmuchać > > filiżanka gorącej czekolady, dobra książka, fotel bujany - zaleca się > > do tego wieś, kominek , wino i urocza dziewczyna i wspólne czytanie do rana )) Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: sabotaż ;) 03.09.09, 10:50 jak zapowiadaja przymrozki, to tym bardziej trzeba sie socjalizowac, w grupie zawsze cieplej ;-P Odpowiedz Link
falleus Re: sabotaż ;) 03.09.09, 21:24 elokwentna_marysia napisała: > taaaaa Pan Tadeusz na dwoje szczególnie na dogłębną analizę zasługuję XIII księga Odpowiedz Link
altu podobno miałeś urodziny ;p 03.09.09, 16:50 wszystkiego najlepszego :0 uściskam i wycałuję na żywo ja odpadam z pomieszczeń zamkniętych chyba że zbiegiem fajnym załatwię opiekę nad Małym Singlem (wątpliwe..).. no i dwie kolejne soboty odpadają ale trzymam kciuki za realizację planów Odpowiedz Link
pickygirl Re: podobno mialem zorganizowac 05.09.09, 07:14 a czy świeżo upieczona singielka, nowa na forum może dołączyć? Odpowiedz Link
wajego Re: podobno mialem zorganizowac 05.09.09, 09:24 Ależ oczywiście. Z tym, że wszystko wskazuje na to, ze 12 nic nie wypali. Ale gokarty 13 maja znacznie lepszą perspektywę Odpowiedz Link
pickygirl Re: podobno mialem zorganizowac 05.09.09, 11:05 pomyślę nad tą opcją. Problem polega jedynie na tym, że nigdy nie miałam przyjemności szaleć na torze gokartowym Odpowiedz Link
wajego Re: podobno mialem zorganizowac 05.09.09, 20:11 Ja jeździłem bodajże raz. To nic trudnego, nie musisz mieć nawet prawa jazdy (chyba...). Odpowiedz Link
pickygirl Re: podobno mialem zorganizowac 05.09.09, 21:08 prawo jazdy to akurat mam jak mi się plany nie zmienią to wyślę maila ze zgłoszeniem Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: podobno mialem zorganizowac 05.09.09, 22:25 Nie musisz miec prawa jazdy. W gokarcie sa tylko gaz i hamulec i jezdzi sie tym nad wyraz latwo, tylko rece sie mecza (brak wspomagania kierownicy ;-P). Zapraszam, zabawa jest przednia ))). Odpowiedz Link
wajego Re: podobno mialem zorganizowac 05.09.09, 22:31 AFAIR jest jeszcze fotel (jeden), cztery kółka (malutkie) i kask na głowie. I pierdzący silniczek (jakieś 50 ccm). Dobzie gadam? Odpowiedz Link
wajego Re: podobno mialem zorganizowac 06.09.09, 08:55 Brak masła plus lecytynka i jakoś sobie poradziłem )))))))))) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu kulki przekladm na pozniej na rzecz 08.09.09, 11:45 demonstracji przeciw zimie szczegoly tutaj po demonstracji i obrzucaniu sie sniezkami moznemy przejsc sie na piwko np na pola mokotowskie Odpowiedz Link