Gość: Tomek IP: *.pl 04.11.09, 09:20 A ja NIE CHCĘ takiej karty, można? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baron Re: Kolejny bank da klientom nowoczesne karty zbl IP: 195.42.249.* 04.11.09, 10:40 Można, dostajesz wtedy zwyklastą VISE Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Kolejny bank da klientom nowoczesne karty zbl 04.11.09, 10:56 zgubic taką kartę-ręka noga mózg na .... o ile jeszcze z tą z pinem jakoś można wierzyc że nie okradną- a tu??? w parę dni wyczyszczą ci kąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Kolejny bank da klientom nowoczesne karty zbl IP: 199.67.203.* 04.11.09, 11:16 Nie trzeba gubić. Chowam terminal pod kurtkę i idę to autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Kolejny bank da klientom nowoczesne karty zbliż... IP: *.as.kn.pl 04.11.09, 15:17 Pomysl fajny, ale jak to bedzie w praktyce ? Czy Pani Zofia za kasa patrzac na karte nie zrobi glupiej miny ? Poki co jestem zadowolony, ze po zalozeniu e-getinu robie zakupy przez internet nie placac za przelew, a produkt mam dostarczany do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.goerst Kolejny bank da klientom nowoczesne karty zbliż... 05.11.09, 04:42 Kieszonkowcy się cieszą, bo skończyły się dla nich codzienne kłopoty z zakupami. Taka karta pozwoli w kilku kasach jednego sklepu zaopatrzyć się na cały tydzień, a może i lepiej. I to na mój koszt. W kolejce do kasy wyciągnęli mi komórkę z kieszeni, a co dopiero kartę. Odpowiedz Link Zgłoś