Gość: Zbyszek IP: *.chello.pl 11.03.10, 10:33 Dzwonili dzisiaj do mnie z tej firmy. Wiecie coś o nich ? W internecie jest mało informacji. Zajmują się księgowością i wnioskami z UE Prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alek Re: TAX CARE IP: *.chello.pl 12.03.10, 23:56 wejdź sobie na google i wpisz tax care, tam będziesz mial wszystko opisane. To kolejna firma sprzedażowa nastawiona na masę. Ja osobiście nie polecam, byłem na spotkaniu - drogo jak na takie usługi mają fajne biuro więc trzeba z czegoś opłacić. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: TAX CARE IP: *.chello.pl 18.03.10, 18:43 taa jada masowo na liczbe obslugiwanych klientow. ogolnie nie polecam, dodzwonic sie to koszmar nei mowiac o doradcach. jest tyle biur ksiegowych ze kazdy cos znajdzie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killbill Re: TAX CARE IP: *.chello.pl 05.10.10, 23:42 Trzymaj sie z daleka. Mam do czynienia i zmieniam biuro. Fajnie sie sprzedaja ale obsluga klienta do kitu. Zreszta to cecha wspolna firm z grupy Open Finance i Noble Bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: TAX CARE IP: 178.56.19.* 02.08.10, 01:09 ksiegowosc.infor.pl/forum/103588,Tax-Care---cos-ktos-o-tym-wie---.html tu jest więcej Odpowiedz Link Zgłoś
rene15 Re: TAX CARE 22.10.10, 12:58 Witam, Mają świetnie reklamy i dużo, piękne biura i handlowców dobrych, a potem to już tragedia. Kadra nie posiadająca podstawowej wiedzy na temat księgowości podatków i kadr. Wiele razy zostałam wprowadzona w błąd, przez ich księgowe. Ostatni błąd to kilka tysiecy zł. Sprawę kieruję do sądu, niestety. Na Priv mogę udzielić więcej informacji, gdybyście byli zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
rene15 Re: TAX CARE 22.10.10, 12:59 Witam ponownie, A może znacie jakieś media, które były zainteresowane sprawą. Bo moja sprawa to świetny materiał dla mediów i wspaniale będzie korelowała z ich reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: TAX CARE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.10, 10:51 Rene, napisz do Uwagi, opisz swój przypadek, może zechcą się temu przyjrzeć. PRzydałoby się, to naciąganie klienta na skalę masową. Jechałam kilkaset kilometrów, żeby się dowiedzieć, że zostałam oszukana przez konsultanta (powiedział, że pomogą mi w wypełnieniu wniosków od urzędu), a chcieli mi sprzedać jakieś rozwiązania finansowe i księgowośc Odpowiedz Link Zgłoś
rene15 Re: TAX CARE 22.10.10, 13:59 Poczytajcie tutaj co piszą klienci i pracownicy firmy Tax Care: ksiegowosc.infor.pl/forum/103588,Tax-Care---cos-ktos-o-tym-wie---.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autoi Re: TAX CARE IP: *.acn.waw.pl 10.02.11, 17:02 zdecydowanie NIE POLECAM. Tax Care to bomba zegarowa. Już uciekają od nich Klienci (płacąc kary i zgrzytając zębami) Nie wchodź w to. Bedziesz żałować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifeX TAX CARE IP: *.multimo.pl 11.02.11, 11:57 to firemka, która pod płaszczykiem usług księgowych będzie próbowała sprzedawać firmom swoje usługi finansowe z grupy getin noble banku - a wiec drogie kredyty, fatalne programy inwestycyjne. sam pomysł na taki biznes fajny, ale ludzie już smród czują, bo jak kadra do bani (to zwykli sprzedawcy, a nie specjaliści od księgowości), to i z czasem musi zacząć śmierdzieć! do tego zerowy brak profesjonalizmu- ich strona www to kopia strony open finance, tylko logo inne u góry strony - po prostu żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Re: TAX CARE IP: *.open.pl 03.03.11, 15:47 a ja jestem bardzo zadowolona. Pełen profesjonalizm, tanio, dużo doradzają podatkowo i fajne produkty przy okazji maja jak ktoś jest zainteresowany. Także polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danceXXL TAX CARE IP: *.multimo.pl 03.03.11, 17:08 wika, to IP z końcówką OPEN.Pl mówi samo za siebie - może i jesteś na własnej działalności dużo Tobie doradzają, heh, księgując 1 fakturę miesięcznie... to gratuluję! heheheheheh, nie mogę już ze śmiechu... szkoda, że z IP taxcare nie napisałaś... było jeszcze śmieszniej! Odpowiedz Link Zgłoś