Gość: na-plus IP: *.centertel.pl 14.02.11, 08:33 Samymi ikonkami rewolucji w bankowości to oni nie zrobią ;-) Czekamy na premierę tego cuda. "na plus" na-plus.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pataran Ikonki znane ze smartfonów? 14.02.11, 09:22 Ooooo, a czym się one różnią od ikonek znanych z komputerów? Cóż za błyskotliwe stwierdzenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Jak to? Marek Kondrat nie pomógł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 18:39 Pan Marek to podstawowa ikonka ING. Może przyczyna leży gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Wielki bank zmienia bankowość internetową IP: *.public.twinsnet.pl 14.02.11, 09:42 A proszę szanownego Autora "Czytaj też: XXX" co oznacza. Odsyłacz do Playboya? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Wielki bank zmienia bankowość internetową IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.11, 11:07 Świetna reklama??? Chyba beznadziejna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerd Już nie mogę się doczekać nowych ikonek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 12:03 kiedy, kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ravkill system ing IP: 92.244.36.* 14.02.11, 12:25 System bankowosci internetowej ING jest tak poje****, że szkoda słów. Twórcy tego systemu, chyba w życiu nie widzieli "normalnej" bankowości internetowej... Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Wszystkie są poje**** IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 14.02.11, 13:05 Testowałem te największe i każdy jest beznadziejny na swój sposób. Ale i tak zamiata PKO Inteligo :) ING nie wypada źle, chociaż jest już trochę przestarzały Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowy_kryzys Re: Wszystkie są poje**** 14.02.11, 18:54 masz na myśli iPKO czy Inteligo ? i w ogóle co masz namyśli pisząc cyt. "Ale i tak zamiata PKO Inteligo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ING Bank Śląski zmienia bankowość internetową IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 13:24 mnie tam nic nie przeszkadza, chociaz logowanie jest masakryczne.lepiej zajeliby sie czasem kasiegowania , bo to dopiero tam kuleje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwatysta Dotychczasowe e-INGBankŚląskiOnline było bardzo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 14:33 Dotychczasowe e-INGBankŚląskiOnline było bardzo dobre, pewno sknoca to dokumentnie. Ikonki? To jakies konto dla dzieci? Co to ja mam w gry grac czy pieniedzmi tam zarzadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arpk ING Bank Śląski zmienia bankowość internetową IP: *.146.219.181.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.11, 15:01 "W telewizji ostatnio króluje świetna reklama ING Banku Śląskiego z cukiernikiem Andrzejem Blikle oraz Markiem Kondratem w roli głównej." zwykła nuda reklama jakich wiele Odpowiedz Link Zgłoś
niepisaty_wyksztalciuch ING Bank Śląski zmienia bankowość internetową 14.02.11, 16:35 "ikonki zamiast cyferek" czyli strona pod jeszcze głupszego klienta. Nie będzie musiał nawet klikać - wystarczy, ze "najedzie myszą" i nabierze kredytu, za który poźniej ING Śląski puści go z torbami. A tak poważnie, to zupełnie nie rozumiem tych sloganów o kolejnych rewolucjach w "bankowości internetowej". Jak by było co rewolucjonizować. Przelewy mają być szybkie, tanie a strona zawsze dostępna. Ot i cała filozofia Odpowiedz Link Zgłoś
comandante_che Hmmm... a jaki interes ma Gazeta... 14.02.11, 17:03 ...w tak szczegółowym informowaniu o banalnej ofercie jednego z banków? Zainspirowały ją te ikonki, czy... ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Hmmm... a jaki interes ma Gazeta... IP: *.chelmnet.pl 14.02.11, 19:00 miałem te same (niesmaczne) wrażenia . od dawna widać że "niezależna, obiektywna" gie wu bardzo ciepło wyraża sie o ing. dziwne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv a może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 19:40 lepiej o tym napisać w gazecie o droższym chlebie też ludziska dowiadują się z gazety bo u nich w sklepie już dawno podrożało i nawet tego nie zauważyli, a tak jest okazja do wyżycia się na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymek ING Bank Śląski zmienia bankowość internetową IP: 195.22.98.* 14.02.11, 20:39 niezle konto jest Getin banku, jedne z bardziej zaawansowanych a przy tym bezplatne Odpowiedz Link Zgłoś
szmakosz ING Bank Śląski zmienia bankowość internetową 16.02.11, 19:54 "W telewizji ostatnio króluje „świetna-???” reklama ING Banku Śląskiego z cukiernikiem Andrzejem Blikle oraz Markiem Kondratem w roli głównej." -wyjątkowo negatywna reklama właśniciela Spopółki z ograniczoną odpowiedzialnością A. Blikle pączki z nadzieniem różanyn to te jego i beznadziejne te nasze od zwykłych małych cukierników. Oj PROSTY podział.A może jeszcze są beznadziejnie małe, beznadziejnie drogie i beznadziejne z nadzieniem różanym. Ta reklama to chyba tylko obraża małe rodzinne firmy cukiernicze a nic nie reklamuje. A może by tak przepraszam za tą ŚWIETNĄ reklamę Panie autorze artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: Wielki bank zmienia bankowość internetową IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 16.02.11, 20:23 korzystnie wypada oferta z Getin, darmowe prowadzenie konta, duzo mozliwosci, a na samych operacjach mozna zarobic Odpowiedz Link Zgłoś