Dodaj do ulubionych

Szukam doradcy finansowego

04.04.13, 13:38
Mam "trochę" oszczędności i chciałbym je jakoś pomnożyć. Szukam uczciwego doradcy finansowego z Warszawy.
Kontakt na maila: ja4466cek@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • kolider Re: Szukam doradcy finansowego 05.04.13, 10:35
      Expander już od 10 lat doradza swoim klientom. Na bezpłatnym spotkaniu eksperci doradzają jak zbudować zdywersyfikowany portfel inwestycyjny umożliwiający osiągnięcie wysokich stóp zwrotu niezależnie od koniunktury. Polecam z autopsji:
      dolinku.pl/expander_finanse
    • Gość: Marcin Re: Szukam doradcy finansowego IP: *.toya.net.pl 25.06.13, 14:43
      Proponuję doradców z Open Finance, są bardzo w porządku. Napiszą Ci plan, pomogą zrealizować wszystko żebyś sam nie musiał się męczyć za bardzo. Ja korzystałem i teraz mogę śmiało polecić.
      • helena_5 srtutututu 27.06.13, 10:19
        Doradcy z powyższych firm nie są niezależni. Nie wierzę, że mają na uwadze bardziej dobro klienta niż wysokość swojej prowizji lub realizację swojego planu sprzedażowego.

W latach górki nieruchomościowej próbowali mnie przekonać, by prócz kredytu hipotecznego wziąć też jakieś fundusze inwestycyjne. Na śliczniej marketingowej prezentacji zapewniano mnie, że dzięki tym funduszom spłacę kredyt już po 17 latach, a nie 30. Tylko, że ja zadałam ważne pytanie - skąd Pan wziął te 8% wzrostu wartości funduszy rocznie na najbliższe 17 lat. Na to pytanie już nie uzyskałam odpowiedzi...
    • Gość: kresekk Re: Szukam doradcy finansowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 18:14
      swoje oszczędności postanowiłem inwestować na giełdzie, a pomaga mi w tym prywaty doradca finansowy pan Damian Węcławe z katowickiego oddziału open finance przy ul Korfantego
      • Gość: Krystyna Re: Szukam doradcy finansowego IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.15, 11:41
        Ja postanowiłam zaufać panu Krzysztofowi Szymańskiemu i w żadnej kwestii nie żałuję tej decyzji. Złoty człowiek.
    • szyszka876 Re: Szukam doradcy finansowego 14.12.13, 23:56
      Doradcy kredytowi bardzo dużo prowizji sobie pobierają ;)
      • Gość: Martyna Re: Szukam doradcy finansowego IP: 85.219.250.* 18.12.13, 14:22
        To zależy od firmy w której pracuje doradca. Ja nie biorę prowizji od klienta, tylko płaci ma za wniosek bank lub ubezpieczyciel.

Najczęściej prowizja jest wtedy gdy dana firma "X" pośredniczy w sprzedaży ale posiada swoje produkty w ofercie.

Służę swoją pomocą oraz wiedzą w kwestii finansów. Zajmuję się rynkiem finansowym od pond 4 lat. Współpracuję z bankami oraz ubezpieczycielami czyli selekcjonuję ofertę rynkową. Przygotowuję propozycję na podstawie potrzeb oraz możliwości klienta.
        Oferta nie dotyczy tylko i wyłącznie kredytu czy ubezpieczenia ale szukam rozwiązań, które przynoszą oszczędności.

Oferta skierowana do klientów biznesowych oraz indywidualnych.

( nie współpracuję z instytucjami, które mają produktu własne np. Provident)

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu,
        Martyna Skarzyńska
        511 866 190
    • Gość: Adam Re: Szukam doradcy finansowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.14, 16:06
      Polecam sprawdzonych doradców kredytowych z Kredytowi24.eu
      Pomogli mi w opałach i nie pobrali ani grosza za udzielenie kredytu. SZOK !
    • Gość: 802.11n Re: Szukam doradcy finansowego IP: *.multimo.pl 03.04.14, 22:22
      Uczciwy doradca finansowy to oksymoron.
    • Gość: Arek11 Re: Szukam doradcy finansowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 22:58
      Wspólną cechą wszystkich doradców finansowych jest to, że nigdy nie doradzą sami sobie jak pomnożyć swoje pieniądze, ale bardzo chętnie doradzą innym jak pomnożyć ich pieniądze...

Ale nie jest do końca prawdą, że nie istnieją doradcy finansowi którzy znają się na rzeczy. Faktycznie są tacy, ale albo pracują jako dyrektorzy w instytucjach finansowych za dziesiątki tysięcy złotych, lub też siedzą pod palmami na Hawaja i patrzą na słupki jak im własne pieniądze rosną. Natomiast doradcy, których spotykamy na co dzień jeżdżący Skodami albo Daciami jedynie co wiedzą dobrze, to jak przyjąć prowizje, natomiast na inwestowaniu znają się marnie i nie można im wierzyć.
    • honoracia12 Re: Szukam doradcy finansowego 03.05.14, 20:45
      Nie ma czegoś takiego jak doradca. To są sprzedawcy tego na czym może on i firma zarobić. Trzymaj się od nich z daleka. Inwestuj samodzielnie Jak inwestować?
    • nana_kl Re: Szukam doradcy finansowego 07.05.14, 13:10
      Pomyśl też nad doradcą podatkowym lub biurem rachunkowym - też mogą pomóc. Wydaje mi się jednak, że warto przede wszystkim popytać wśród osób, które z takich usług korzystają. Bo na forach internetowych opinie mogą być różne, niekoniecznie ułatwi to wybór. Powodzenia!
    • marinowacka Re: Szukam doradcy finansowego 11.05.14, 21:35
      Świetni doradcy w Warszawie i okolicach są do wyszukania na stronie doradcylodz.pl - naprawdę profesjonaliści. Przed wyborem można na stronie zobaczyć ich profile, przeczytać o nich i sprawdzić na jakim obszarze działa. super!
    • fran.ek.9 Re: Szukam doradcy finansowego 14.11.14, 14:51
      w prawdzie nie z warszawy ale znam swietnych doradcow w Krakowie z firmy GeminiPolska, działaja raczej tylko na południu Polski ale moze ktoś będzie zainteresowany, na prawde polecam skorzystać z ich usług. osobiście korzystałem w zakresie inwestycji ale maja tez dzial ubezpieczeń i kredytow
    • izdebski0 Re: Szukam doradcy finansowego 19.11.14, 14:39
      Jeśli szukasz dobrego doradcy finansowego skontaktuj się z help-finanse pl. Doradzimy jak zarządzać pieniędzmi, gdzie zainwestować lub gdzie ulokować alby procentowały.
    • maciek_baran12 Re: Szukam doradcy finansowego 26.11.14, 14:58
      ja polecam doradców z warszawskiej firmy TriLion Finance. Doradzili mi w wielu kwestiach. Szczególnie Prezes to bardzo łebski gość:-)
      • malgorzataguz Re: Szukam doradcy finansowego 11.12.14, 12:18
        Royal Finance- mała firma, ale podeszli do mnie indywidualnie. Znajoma która mi poleciła ich usługi mówiła dokładnie to samo. Nie zależy im na najlepszej prowizji jak to zazwyczaj bywa w większym firmach ale na zadowoleniu klienta.
    • Gość: PanKalkulator Re: Szukam doradcy finansowego IP: 82.139.161.* 10.07.15, 13:08
      Powiem Ci szczerze, że ciężko teraz o dobrego doradcę.
      Zresztą wiesz, doradcy nie doradzają za darmo.. Często też oferują produkty nie takie, z których Ty będziesz miał największy zysk, ale te, z których to oni dostaną najwyższe prowizje.
      Niestety znam ten temat bardzo dobrze.
      Człowiek jednak sam jest sobie najlepszym doradcą.

Jeśli szukasz sposobu na ulokowanie pieniędzy, to np. lokaty mogą być dobrym sposobem.
      Tu jest ranking tych pozbieranych z najwyższym oprocentowaniem, jeśli chcesz to zobacz w wolnej chwili:
      ranking-lokat.biz/najlepsze-lokaty
    • samiamidi123 Re: Szukam doradcy finansowego 16.07.15, 20:21
      Michał Strzylak zajmuję się doradztwem i pośrednictwem finansowym w Krakowie na ul. Starowiślanej. Specjalizuję się w kredytach hipotecznych, inwestycjach oraz leasingu.Współpracuje on z ponad 20 bankami. Pomaga w załatwieniu wszystkich formalności i zgromadzeniu niezbędnych dokumentów, zazwyczaj składa wnioski do kilku banków. Więcej informacji można znaleźć na www.strzylak.pl/
      • plociara Re: Szukam doradcy finansowego 24.07.15, 21:29
        Czuję prawdziwy dreszcz czytając ten wątek. Te nachalne reklamy oszustów, którzy żerują na naiwności (głupocie?) posiadaczy oszczędności. Czemu ci wszyscy nieszczęśnicy tak uparli się "inwestować"? Nie słyszeli o polisolokatach, o przekręcie z giełdowym Petrolinvestem? Czemu Polacy nie uczą się na błędach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka