Dodaj do ulubionych

Kredyt mieszkaniowy w Banku Millenium

IP: *.primark.gdansk.tpnet.pl 28.08.01, 16:28
Hej,
czy ktos ma jakies doswiadczenie (moze dostal, albo wrecz przeciwnie) co
do kredytu mieszkaniowego w Millenium?
Slyszalem same zle opinie. Tzn. malo kto go dostal, a jak juz dostal to sie
strasznie naczekal.
Ale jesli chodzi o kredyty w $, to chyba nie ma lepszego w Polsce.
Prosze o opinie - za tydzien bede skladal wniosek, mam max.
2 miesiace na zaplacenie developerowi - nie chce wtopic.

Pozdrowienia
Grzegorz Chlodzinski
Obserwuj wątek
    • Gość: ksie Re: Kredyt mieszkaniowy w Banku Millenium IP: 212.244.143.* 30.08.01, 08:35
      Też byłem zainteresowany kredytem walutowym w Millenium, bo oferta jest
      znakomita. Niestety z tego co wiem nie ma możliwości przewalutowania, co według
      mnie dyskryminuje ten kredyt.
      Teraz zastanawiam się nad kredytem w BGŻ-cie CHF- ok. 6,7%.
      • Gość: Greg Re: Kredyt mieszkaniowy w Banku Millenium IP: *.primark.gdansk.tpnet.pl 30.08.01, 16:58
        Sa oczywiscie wady tego kredytu - ale moim przypadku (dostaje kase w $)-
        przewalutowanie nie jest az tak istotne.
        Inna wada jest oplata za wycene nieruchomosci - w moim przypadku troche to
        glupie - ostatnie mieszkanie na osiedlu (dumnie to brzmi - 2 domy) - cena promo-
        cyjna developera - ale trzeba - chyba 800 zeta do blota.
        Polecam jeszcze kredyt w jenach - BudBank - 15 lat, raty malejace, 6.53% chyba.
        Myslalem jeszcze o kredycie w EURO, ale ostatnio dolar spadl do EURO o kilka
        procent.

Pozdrowienia.

• Gość: Gero Re: Kredyt mieszkaniowy w Banku Millenium IP: *.mcps.com 27.09.01, 17:17
          W millenium brak opcji rat malejacych, tylko raty stale, kurs euro na podstawie
          kursow sprzedazy millenium, czyli wczoraj dziesiec groszy wiecej niz sredni
          NBP, ok.12% kwoty kredytu to koszta dodatkowe, wliczone do calosci,od ktorej
          bank nalicza odsetki wiec pozyczyc trzeba o te 12% wiecej... ale oprocentowanie
          dla Euro rzeczywiscie 6 z groszami
    • Gość: wfel Re: Kredyt mieszkaniowy w Banku Millenium IP: 192.168.14.* / 192.168.14.* / *.121.135.227.host.de.colt.net 27.09.01, 15:19
      Obawiam sie, ze mozesz wtopic. Sam wzialem kredyt w Slaskim, nienajlepszy finansowo, ale poszlo gladko. Kumpel (ktory zaraz pewnie Ci odpowie) staral sie w Millenium. Tak go wycyckali (standardowa odpowiedz : 'niech zadzwoni pan za 2 tygodnie') za zalatwil sobie kredyt gdzie indziej. Slusarz pewnie zaraz odpisze :-)))
    • Gość: Anka Re: Kredyt mieszkaniowy w Banku Millenium IP: *.getin.pl 28.09.01, 14:00
      Czyli jednym słowem nikt nie poleca Millenium? Oferta naprawdę wyygląda
      znakomicie (aż za ) dlatego zastanawiałam się gdzie tkwi diabeł. Chciałabym
      kredyt w CHF. Jaki bank oferuje najlepsze warunki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka