Gość: Sylwia IP: *.alcatel.pl 25.01.05, 10:34 Potrzebujesz kredytu na zakup mieszkania lub domu jestem do dyspozycji - sprawa i miła obsługa. Czekam na info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: and Re: Kredyt hipoteczny w Multibanku IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 26.02.05, 23:18 Tak potrzebuję, być może właśnie w MultiBanku. Czekam na ciekawe propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casia Re: Kredyt hipoteczny w Multibanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:34 Ja właśnie staram sie o kredyt w Multibanku - mam nawet jeden mały problemik. Podaj do siebie adres to opiszę sprawę. Zależy mi na tym, jak i na czasie ;) Pozdrawiam - Casia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casia Re: Kredyt hipoteczny w Multibanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:34 albo jak wolisz to napisz do mnie na casia22@idea.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
open.pl Re: Kredyt hipoteczny w Multibanku 07.03.05, 11:09 Kredyty MultiBanku i innych 15 banków u doradcy finansowego. Bezpłatna obsługa. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casia Re: Kredyt hipoteczny w Multibanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:05 już do Was napisałam - czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś