Gość: aniaup IP: *.bremultibank.com.pl 26.01.05, 12:21 witajcie potrzebuje pilnie wszelkich informacji na ten temat w mbanku jest mtransfer w inteligo "płace z inteligo" w wbk przelew24 pomozcie jakie jeszcze (niekonicznie przez banki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniaup Re: jakie banki oferuja płtności online???pomocy! IP: *.bremultibank.com.pl 27.01.05, 11:07 up Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: jakie banki oferuja płtności online???pomocy! 27.01.05, 12:06 Pytaj jasno. Jasno Ci mogą ludzie odpowiedzieć. Co to są platności on line? - wg Ciebie!!!!!!!!!!!! Lepiej sama(sam) poczytaj, poszukaj i.... nie zawracaj glowy. Studiowanie jest dla studentów. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaup Re: jakie banki oferuja płtności online???pomocy! IP: 194.106.210.* 27.01.05, 19:01 wybacz ale jesli nie wiesz co to sa platnosci online to chyba tobie przydaloby sie studiowanie.... nie wiem jak to wyjasnic bo to oczywiste.... płacisz np. za bilet samolotowy siedzac w domu...online. czyli przelewem z konta na konto. takie uslugi proponuje mBank, inteligo, bzwbk i???? no wlasnie i? mam nadzieje ze wyjasnilam a na przyszlosc poczytaj, postudiuj zanim wyskoczysz z pytaniem o ktorym nie masz pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: jakie banki oferuja płtności online???pomocy! 28.01.05, 09:18 Ostro na mnmie startujesz..Przeczytaj co napisałaś "wyskoczysz z pytaniem o którym nie masz pojecia???". Chyba miałaś na myśli swoje pytanie. Nadal podtrzymuję pogląd, że studiowanie przez internautę jest potrzebne by sobie z przegladarki udzielic odpowiedzi, a nie zawracać glowy pytaniami innym chcącym poruszać na forum jakieś tematy - tu bankowe. Odbior mój jest jednoznaczny - Pani nie chce sie szukać informacji ze źródeł internetowych a wyrecza sie ludźmi ze środowiska bankowego, forumowiczami. A pojecie "płatności on line" jest szerokie i może być różnie rozumiane. Dopiero podany przez Ciebie przykład naprowadza na trop. Płatność on line może dotyczyć wielu czynności bankowych (wg mnie ) np: przelewu z mojego konta internetowego na moje konto osobiste w tym samym banku, "napełnienia" karty Simplus przy pomocy bankomatu, funkcje płatności on line wypełnia produkt bankowy "polecenie zapłaty" (np. czynszu - kiedy czlonek Spółdzielniupoważnia SP.Mieszkaniową do "zabierania " z jego konta należności za czynsz poprzez przelew na konto Spółdzielni (często w innym banku)....itp. I dochodzimy do wniosku, że płatności on line oferowane są we wszystkich bankach. Czy dać wykaz banków funkcjonujacych w Polsce? A więc moje pytanie miało sens - czy nie. To tylko chciałbym wiedzieć. Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaup Re: jakie banki oferuja płtności online???pomocy! IP: 194.106.210.* 30.01.05, 12:10 drogi panie ja nie pytam co to sa płatności on line tylko jakie znacie ich przyklady. inne niz wymienione przeze mnie. "Pani nie chce sie szukać informacji ze źródeł > internetowych a wyrecza sie ludźmi ze środowiska bankowego, forumowiczami" hmmm a skad pomysl ze nie jestem ze srodowiska...jak pan to nazwal..bankowego??? chce poszerzyc swoja wiedze, a nie wyklocac sie ze studencikami jesli nie potrafi PAN odpowiedziec to prosze nie zawracac glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.d. Re: jakie banki oferuja płtności online???pomocy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:40 Konto internetowe można założyć również w Xelion. Wszelkie przelewy dokonywane są bez opłat. Ma również i tę zaletę, że jest tanie w obsłudze / 4 pln miesięcznie/. Oddzieły Xelion są w wiekszości dużych miast w Polsce, jeśli jest Pani z warszawy, chetnie wprowadzę w szczegóły. Moj mail joandomost@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Bzdura IP: *.handelsbanken.se 01.02.05, 11:38 Gość portalu: j.d. napisał(a): > Konto internetowe można założyć również w Xelion. Nie pisz bzdetów Odpowiedz Link Zgłoś
mkblat Re: Bzdura 01.02.05, 14:09 Taak kaaażżddyy. Właśnie walczę z jednym. Nie dość że nie działa 7 dni w tygodniu - komputery przecież musza odpocząć w weekend (co ciekawe w bankomacie widać szybciej i więcej, nawet w weekend), to jeszcze zdarzają mu się nieomal co dizeń jakieś wpadki z niedziałaniem lub nieaktualnością danych. I co może zgadniecie co to za bank?? .... ciekawe czy ktoś zgadł? to BPH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Pytała KTÓRE banki IP: *.handelsbanken.se 02.02.05, 13:57 A nie pytała jak jest jakość usług w zakresie płatności online. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.d. Re: Bzdura IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:13 Widzę, że Szanowny Pan nie do końca jest dobrze zorientowany. Wie, że dzwoni, ale co i w którym kościele - niestety juz nie. Xelion to także i doradcy, ale przede wszystkim bardzo bogata oferta produktów bankowych, inwestycyjnych i również ubezpieczeniowych. I jest coś takiego jak konto Xelion. Może zamiast się wypowiadać co jest bzdurą a co nie, warto zasięgnąć u źródła więcej informacji, a wówczas słowa ogólnie uznane za wulgarne nie będą musiały być ukryte pod jakims rynsztokowym żargonem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Żenująca bzdura IP: *.handelsbanken.se 08.02.05, 14:35 Gość portalu: j.d. napisał(a): > Wie, że dzwoni, ale co i w którym kościele - niestety juz nie. Istnieje podmiot gospodarczy o nazwie XELION BANK???? Kiedy otyrzymał Xelion licencję bankową??? W którym sądzie jest wpisany do rejestru??? >Może zamiast się wypowiadać co jest bzdurą a co nie, warto zasięgnąć u źródła > więcej informacji. Ja dziękuję za TAKIE informacje, kiedy komuś się WYDAJE że to bank. Proponuję zapoznać się najpierw z ustawą Prawo Bankowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Ze strony Xelion IP: *.handelsbanken.se 08.02.05, 14:42 Xelion. Doradcy finansowi /strona główna/ Założona prze Peko S.A. i UniCredito (głownego akcjonariusza Pekao jakby coś) "Prestiżowe konto Xelion" to po prostu private banking Pekao S.A. Chcesz mieć rachunek w Pekao tylko drożej??? Idź do Xelion. Spotkasz tam niedouczonych niekompetentnych doradców którym wydaje się że Xelion to BANK. Odpowiedz Link Zgłoś
e-mentor.pl Proponuję rozejrzeć się na stronce www.e-mentor.pl 02.02.05, 22:46 Proponuję rozejrzeć się na stronce www.e-mentor.pl Znajdziesz tam porównanie wielu ofert banków wg. różnych kryteriów. Pomaga w wybraniu najodpowiedniejszej opcji. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Proponuję rozejrzeć się na stronce www.e-ment IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:52 Sprawdz sobie na www.bank.strona.pl - banki online Odpowiedz Link Zgłoś
e-mentor.pl Re:Proponuję rozejrzeć się na ... www.e-mentor.pl 12.02.05, 14:07 Osobiście mimo,że posiadam kilka kont z możliwością płatności on-line. Najczęściej korzystam z mTRANSFER przez Multibank! Bezdyskusyjnie rewelacja! Przedewszytkim najbardziej rozpowszechniony sposób płatności w internecie obok płatności kartami kredytowymi. www.e-mentor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e-mentor.pl • Re:Proponuję rozejrzeć się na ... www.e-mentor. 12.02.05, 14:10 ...post poprawiony/przepraszam w poprzednim wkradł mi się merytoryczny błąd. Osobiście mimo,że posiadam kilka kont z możliwością płatności on-line. Najczęściej korzystam z mTRANSFER przez "mBANK"! Bezdyskusyjnie rewelacja! Przedewszytkim najbardziej rozpowszechniony sposób płatności w internecie obok płatności kartami kredytowymi. www.e-mentor.pl Odpowiedz Link Zgłoś