Gość: max IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 14:47 Wlasnie dzis zauwazylem ze moj ror w srebrnym sezamie oprocentowany jest na... 0,02% w stosunku rocznym!!! Słownie: dwie setne procenta!!! To jaks kpina normalnie! Ja ten bank to juz pie...le ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: Oprocentowanie ROR w BPH - to HORROR !!! 08.12.05, 18:12 nie narzekaj, na rorze nie trzyma się oszczędności - tam nie mają być wysokie % do tego są inne konta, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan k Re: Oprocentowanie ROR w BPH - to HORROR !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 13:10 no wlasnie na rorze nie trzyma sie oszczednosci...od tego sa chociazby lokaty podlanczane do ror gdzie zawsze mozesz zlikwidowac i masz natychmiast kase z powrotem na koncie Odpowiedz Link Zgłoś
qqlio Re: Oprocentowanie ROR w BPH - to HORROR !!! 13.12.05, 15:25 Zgadzam sie - problemem BPH nie jest zenujace oprocentowanie RORu tylko wysokie oplaty dodatkowe za praktycznie wszystko co czlowiekowi przyjdzie do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria63 Re: Oprocentowanie ROR w BPH - to HORROR !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:34 ror nie słuzy do oszczedzania, od tego są rachunki oszczędniościowe. teraz w większości banków jest oprocentowanie "0" lub "prawie 0" Odpowiedz Link Zgłoś
rsa127 Re: Oprocentowanie ROR w BPH - to HORROR !!! 13.12.05, 23:12 > ror nie słuzy do oszczedzania, od tego są rachunki oszczędniościowe. teraz w > większości banków jest oprocentowanie "0" lub "prawie 0" A dlaczego? Oczywiście banki tak twierdzą, bo wygodnie jest im nie płacić odsetek. Ja natomiast nie widzę powodu, dla którego rachunek miałby nie być oprocentowany. Bank obraca moimi pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Oprocentowanie ROR w BPH - to HORROR !!! 14.12.05, 05:57 Nie denerwuj się bo taka sytuację spotkasz w innym banku. Masz wyjście (nie tylko w sensie dosłownym z BPH) rób lokiaty na krótkie okresy, lokuj forse w funduszaCH inwestycyjnych. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: Oprocentowanie ROR w BPH - to HORROR !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:24 najlepiej uciekaj z tego banku jak najszybciej bo ciagle podnosza oplaty i jeszcze ci wpieraja ze sie z tym zgadzasz. podtykaja czlowiekowi regulaminy ktorych sie nie czyta a tam jest napisane ze oplaty moga brac w wysokosci dowolnej. ostatnio wszystkim wzieli conajmniej 75 zl za rok z gory za limit debetowy. uciekaj bo cie oskubia.... Odpowiedz Link Zgłoś
rsa127 Re: Oprocentowanie ROR w BPH - to HORROR !!! 15.12.05, 09:08 > Nie denerwuj się bo taka sytuację spotkasz w innym banku. > Masz wyjście (nie tylko w sensie dosłownym z BPH) rób lokiaty na krótkie > okresy, lokuj forse w funduszaCH inwestycyjnych. Dla siebie rozwiązanie problemu mam. Tak jak piszesz lokaty, fundusze i konto w miarę przyzwoicie oprocentowane. Chodzi mi o to, że niektórzy tak się przejeli tłumaczeniami banków, że sami powtarzają te argumenty, które wynikają wyłącznie z chęci większych zysków przez banki. Odpowiedz Link Zgłoś