kingsio Re: Bank Millenium-horror!! 08.09.11, 22:45 millenium bank TRAGEDIA - przelew 2 transzy ! wg umowy na analize postepu pracy mają 4 dni robocze, czekam juz ponad 2 tydzień i nic nikt nie wie, Status wniosku trwa sprawdzanie dziennika budowy , ANALITYCY MILLENIUM chyba śpią , albo bank specjalnie przedłuża wypłatę zebym czasem nie miał odsetek . Ekipy budowlane zrobiiły swoje a nie mam czym zapłacić, NERWY, NERWY NIE PRZESPANE NOCE , NIE POLECAM TEGO BANKU, ZŁOŻYŁEM WNIOSEK DO INNEGO O KREDYT , Millenium pozywam do sądu o nie dotrzymanie umowy, SZOPKA JAKAŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgfgfg Re: Bank Millenium-horror!! IP: *.gtnet.net.pl 16.04.19, 18:11 Chciałem wziąć w Millenium kredyt hipoteczny po przedstawieniu symulacji przez pracownika banku zapłaciłem zadatek na mieszkanie kilkadziesiąt tyś.zł gdy przyszło co do czego zostałem poinformowany o braku zdolności kredytowej ponieważ podobno wg. analityka tegoż banku “jestem w zmowie z kierownikiem zakładu w którym pracuję (budżetówka) by uzyskać kredyt” – nadmieniam że podwyżkę dostali wszyscy pracownicy zakładu- i teraz zostałem na lodzie -straciłem cały zadatek a sprzedający też jest zirytowany i takie oto jest traktowanie klienta który od wielu lat korzysta z usług banku Millenium- jest to ostrzeżenie dla potencjalnych klientów tego indywiduum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niro Re: Bank Millenium-horror!! IP: *.unknown.vectranet.pl 21.04.19, 21:03 Dwa błędy zrobiłeś . Nie poczekałeś z wpłatą na mieszkanie do chwili aż bank udzieli Ci kredytu. Drugi błąd to ten że dałeś kasę jako zadatek , a nie zaliczkę . Bank tu niczemu winien. Odpowiedz Link Zgłoś