Dodaj do ulubionych

Kredyt na samochód - pytanie!

08.11.06, 08:47
Witam,
Słuchajcie czy orientuje się ktoś może gdzie zasięgnąc szczegółowych
informacji na temat warunków udzielania takich kredytów? Może sami wiecie,
ile trzeba wnieść minimum wpłaty własnej, a może jest możliwosc wzięcia 100%?
Ewentualnie które banki rekomendujecie?

Proszę o pomoc

pozdr
Obserwuj wątek
    • wieslaw.tomczyk Re: Kredyt na samochód - pytanie! 08.11.06, 21:40
      Jest możliwość kreydtowania 100% wartości. W sprawie szczegółów zaprasam na mail
      • Gość: xymena Re: Kredyt na samochód - pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 09:48
        Jeżeli chcesz kupić auto u dealera to salony mają swoje wewnętrzne banki i
        promocje na wybrane modele.Ja kupiłam FIATA GRANDE PUNTO na kredyt na
        oświadczenie z 20% wpłatą własną.Naprawdę promocyjny kredyt bo az 2 lata
        spłacam bez odsetek. Z tego co się orientuję to Fiat Bank działa również w
        salonach FORDA.W Dominet banku kredyt sampochodowy także jest na oświadczenie.
        • Gość: sello Re: Kredyt na samochód - pytanie! IP: 85.14.94.* 12.11.06, 21:33
          Poczytaj sobie na www.nakredyt.pl
          Jest tam dział o kredytach na samochód.
          • referent21 Re: Kredyt na samochód - pytanie! 13.11.06, 15:18
            dzieki
            • Gość: lila Re: Kredyt na samochód - pytanie! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.11.06, 09:57
              odradzam tylko kredyt w Santander Consumer - zdzierstwo straszliwe
              • Gość: niunia Kredyt na samochód - pytanie! IP: *.chello.pl 16.11.06, 19:58
                Polecam kredyt w Lukas Bank. Mam u nich kono i powiem szczerze ze rate
                wyliczyli mi o 250 zł mniejszą niż santander.
                • Gość: . Re: Kredyt na samochód - pytanie! IP: *.chello.pl 16.11.06, 21:57
                  Polecam kredyt na miarę w Polbanku. Szybko, tanio i bez kłopotów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka