Dodaj do ulubionych

LUKAS pytanie do posiadaczy konta

IP: *.xtra.pl 24.05.03, 16:30
Wiem, że w Lukasie można mieć bezpłatne konto z dostępem przez internet pod
warunkiem, że miesięczne saldo to co najmniej 5000zł. Czy saldo to tylko to
co wpłya na konto?
Czy w tej sumie brane są pod uwagę tylko wpływy z firm, czy moje albo
kogoś "prywatne" wpłaty również.
Czy, żeby osiągnąć te 5000 mogę moją wypłatę wyjąć i znów wpłacić, bo samej
wypłaty byłoby za mało?
Czy polecacie konto w LUKASIE? Mam konta w dwóch innych bankach i w sumie
płacę za nie ponad 30zł miesięcznie i już mam dość.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: LUKAS pytanie do posiadaczy konta IP: *.xtra.pl 26.05.03, 21:03
      Szkoda, że nikt mi nie chce odpowiedzieć :(
      • Gość: ruda Re: LUKAS pytanie do posiadaczy konta IP: 148.81.232.* 27.05.03, 18:22
        Ależ Lukas ma także konto internetowe bezpłatne i bez limitu zaangażowanej
        gotówki! Ty myślisz o koncie PRO (tu jest limit 5000 zł), a ja mówię o zwykłym
        internetowym. Korzystam z niego już od dłuższego czasu i jestem naprawdę
        zadowolona. Polecam: jest bezpłatne, darmowe przelewy, lokaty w koncie, token
        itd, Visa-Electron dobrze kontaktuje w sklepach. Musisz tylko sprawdzić, czy
        położenie bankomatów ci pasuje. Wejdź na ich stronę internetową, tam jest
        wszystko. Pozdrawiam!
    • Gość: KASIA Re: LUKAS pytanie do posiadaczy konta IP: 217.153.119.* 28.05.03, 09:14
      TO 5000 PLN NA E-KONTO PRO TO SREDNIE MIESIECZNE SALDO I NIE CHODZI O TO KTO
      WPLACA KIEDY I NA CO
      RÓWNIEŻ TO SREDNIE SALDO OBEJMUJE LOKATY TERMINOWE CZYLI WSZYSTKIE DOPOZYTY NA
      DANYM KONCIE KLIENTA
      POZDR
    • Gość: Agata Re: LUKAS pytanie do posiadaczy konta IP: *.xtra.pl 28.05.03, 22:11
      Dzieki. Już wszystko wiem. Dokładnie pomylilam saldo z wplywami.
      Pozdrawiam
      • Gość: mariusz Re: LUKAS pytanie do posiadaczy konta IP: 195.205.44.* 02.06.03, 13:08
        to super
        zapraszamy do Lukasa
    • Gość: PM E-konto i E-konto PRO IP: *.europa-tu.com.pl 26.06.03, 09:40
      Lukas ma dwa konta - jedno z opłatą miesięczną 7 zł lub średnim saldem na
      koncie 5000 zł (PRO) i zwykłe E-konto bez opłaty.
      Do E-konta nie ma darmowego tokena - trzeba płacić lub konta do przelewów
      definiować w Oddziale - poza tym są gorsze warunki - oprocentowanie, prowizje.
      Wybór zależy od potrzeb.
      Ja jestem zadowolny, chociaż...
      Nie rozumiem dlaczego bank żąda opłaty za wypłatę gotówki w Oddziale dla kwot
      przekraczających limit bankomatowy. De facto oznacza to ograniczenie dostępu do
      swoich pieniędzy (na bo jak wypłacić 5 tys. bez opłaty?) i chyba jest sprzeczne
      z prawem bankowym.
      Poza tym podwyższyli właśnie prowizję za odnowienie kredytu w rachunku z 0,5%
      do 1%, a to był jeden z ich atutów. Cóż mają już dużo klientów i postanowili
      zarabiać ich kosztem. Zobaczymy co jeszcze wymyślą. Jak coś głupiego to trzeba
      spadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka